ترینها به نقل از @زهرا
سایتِ مطهری بعضی وقتها جایِ جالبی برای ثبتِ بعضی چیزهاست. یعنی خب، حالا که دوستانی از اینجا دارم و بخشِ قابلِ توجهی از سالم رو باهاشون سپری کردم، دوست دارم اسمشون رو داخل یک لیست، آخرِ سال چارصد و یک مرتب کنم. برای الآن و برای بعدها.
البته نمیدونم این کار تا کی طول میکشه و چه سالی دیگه نیستم/ نیستید/ نیستیم.
فعلاً میتونم عمیقاً امیدوار باشم که باشید. بخصوص این هشت (نُه) نفر. باشید و ابدی باشید. لطفاً.
@Parsa.e
[روشنترین آسمانِ صبحگاهی]، همراز و همسازترین، خانهترین، از دنیایِ واقعیتها ترین، خوشصداترین
@Marziie
[ظریفترین سایز قلمو]، در گذار و گذر ترین، رک، صادق و بیرنگترین، دارای زیباترین چشمها
@zhina
[قدیمیترین نوار کاستِ به جا مانده از گذشته]، به دل آشنا ترین، بهترین و زیباترین، دورِ دور، نزدیکِ نزدیکترین، امنترین، دارایِ صادقترین چهره
@Void
[رو به آسمانترین شاخۀ یک درخت]، گویاترین، فهیمترین، منظمترین، جزء بهترینِ دوستها، آیندهدار ترین، دارای زیباترین حالتِ چشمها
@M01
[مرکزیترین گرهِ قالی]، خوشبرخوردترین، آرامترین، "درهم و با هم" ترین، ملیحترین، دارای مادرانهترین نگاهها
@Amin rouhi
[در اوجترین پروازِ یک پرنده]، به یاد ترین، مراقبترین، نگران و دغدغهمند ترین، پرکارترین، دارای زیباترین عکسهای کودکی
@نسیـم
[پرشورترین آواز یک پرنده در بهار]، درگیرِ جریانِ زندگی ترین، زندهترین، دارای زیباترین لبخند
@برفــــ
[نرم و تازهترین برفِ زمستانی]، شنواترین، جزء بهترینِ مکانها برای بودن، دوستداشتنیترین، دارای گرم و مهربانترینِ صداها
"ای رویِ تو آئینهام، عشقَت غم دیرینهام" ترین:
-
که خب تگ نخواهد شد.