@Ss_Zahra رفیق ترین @phoenix_s9 زید میخوام ترین @A§AL دهنده کذایی ترین پیشنهادات ترین @اسدالهی درک نمیکنمش ترین @رعـنـا میشه باش راحت بود ترین @پرواز قاطی مرغا ترین @mastermind81 حیف این صدا ترین؛خیلی اطلاعات داره ترین ؛حوصلم سر رفته ترین @MarMari فاز اهنگ قدیمی ترین @علیمپو حجت فحش را تموم کننده ترین @هاینتس فکر میکردم دختره ترین
این لیست، «ترینها» در معنی متداولاش نیست. بیشتر لیست کاربرانیه که اینجا آشنا شدیم ولی تا اونجا که من دنبال کردم تا این لحظه «در این تاپیک چندان یادی ازشون نشده» و تاحدی فراموش شدن شاید. و من دوست ندارم اینجوری باشه. خیلیهاشون که دیگه اصلا اینجا نمیان؛ ولی این پست باشه برای زمانی که فرضا «اگر» باز هم سری زدن، ببینناش.
بگیم «من از یادت نمیکاهم»ترین:
@A§AL خواهرترین
@Annana شوهر میخواد ترین @رعنا یهو غیب میشه ترین @mastermind بی حوصله ترین
دو تا دلم برای خوندن حرفاشون تنگ شده ترین دارم @پرنیان.ک و @malek:)
@dorinci شرترین دختر سایت
غزل(آیدیش یادم نیس) همیشه ناامیدترین
@loshato خیلی وقته باهاش حرف نزدم ترین @اسدالهی دلم میخواد دوباره بحثشو توی شیپ کن بیارم ترین
@melina03 و @amir_
با جنبهترینها.(ملینا چون به قول خودش هرچی خواستم بهش گفتم و عمرا اگه این بشر بیجنبهبازی دراورد، و امیر هم چون هر بلایی خواستم توی سفر سمپادیا سرش اوردم و با اینکه مظلومترین بود، هیچوقت بهش برنخورد)
امسال خیلی ارتباطم بااینجا کم بود. بیشتر این ها صرفا حسیه که از حرفبزن هاتون گرفتم
@bjalex رکترین @A§AL خودشو دسته کم گیرترین(بعد کنکور فکرکنم درست شه) @اسدالهی بزرگونه رفتار کننده ترین
@loshato باانگیزه و خوش ذوق ترین
سایتِ مطهری بعضی وقتها جایِ جالبی برای ثبتِ بعضی چیزهاست. یعنی خب، حالا که دوستانی از اینجا دارم و بخشِ قابلِ توجهی از سالم رو باهاشون سپری کردم، دوست دارم اسمشون رو داخل یک لیست، آخرِ سال چارصد و یک مرتب کنم. برای الآن و برای بعدها.
البته نمیدونم این کار تا کی طول میکشه و چه سالی دیگه نیستم/ نیستید/ نیستیم.
فعلاً میتونم عمیقاً امیدوار باشم که باشید. بخصوص این هشت (نُه) نفر. باشید و ابدی باشید. لطفاً. @Parsa.e
[روشنترین آسمانِ صبحگاهی]، همراز و همسازترین، خانهترین، از دنیایِ واقعیتها ترین، خوشصداترین @Marziie
[ظریفترین سایز قلمو]، در گذار و گذر ترین، رک، صادق و بیرنگترین، دارای زیباترین چشمها @zhina
[قدیمیترین نوار کاستِ به جا مانده از گذشته]، به دل آشنا ترین، بهترین و زیباترین، دورِ دور، نزدیکِ نزدیکترین، امنترین، دارایِ صادقترین چهره @Void
[رو به آسمانترین شاخۀ یک درخت]، گویاترین، فهیمترین، منظمترین، جزء بهترینِ دوستها، آیندهدار ترین، دارای زیباترین حالتِ چشمها
@M01
[مرکزیترین گرهِ قالی]، خوشبرخوردترین، آرامترین، "درهم و با هم" ترین، ملیحترین، دارای مادرانهترین نگاهها @Amin rouhi
[در اوجترین پروازِ یک پرنده]، به یاد ترین، مراقبترین، نگران و دغدغهمند ترین، پرکارترین، دارای زیباترین عکسهای کودکی @نسیـم
[پرشورترین آواز یک پرنده در بهار]، درگیرِ جریانِ زندگی ترین، زندهترین، دارای زیباترین لبخند @برفــــ
[نرم و تازهترین برفِ زمستانی]، شنواترین، جزء بهترینِ مکانها برای بودن، دوستداشتنیترین، دارای گرم و مهربانترینِ صداها
"ای رویِ تو آئینهام، عشقَت غم دیرینهام" ترین:
- که خب تگ نخواهد شد.