_Hani_
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
۲۵ فروردینثبت نام آزمون کی بود؟
خود آزمون ورودی کی هست؟
۲ تیر
۲۵ فروردینثبت نام آزمون کی بود؟
خود آزمون ورودی کی هست؟
بحث همینه دیگهانصاف نیست
بچه ها سه ساله دارن میخونن برای آزمون
آلان ما یدفعه چجوری تو یک ماه جمعش کنیم؟
دوست عزیزمیخواید مزایاشو بدونین ، یکیش اینه که دانش آموز سمپادی دوره اول رو بهتر و بیشتر درس میخونه و اینکه عادت کنی به درس خوندن و درس خوندن اصولی و با برنامه خیلی مفیده ،خیلی از سمپادیا هستن که فقط سر کلاس درس رو گوش میدن و درس خوندن شب امتحانی دارن و با این روش تو کنکور و دوره دوم به مشکل بر میخورن. البته میدونم خیلی استرس آور بود اگرکه زمان ما هم بود ولی شاید بعد ها متوجه مزایای هم بشید
ولی خوب خود آموزش پرورش و سمپاد واکنشی به این خبر نشون ندادند و بنابراین ممکنه خیلی جدی نباشه.
مسئله اینه که این کار به نفع خودشون نیست و با وجود این حجم از اعتراض به طرح منطقی نیست که اجراش کننددر مورد جدی بونش اینطور عرض کنم که عدم تمکین به رای های نهادی که این رای رو داده (دیوان عدالت اداری) پیگرد قانونی داره و میتونه تعقیب کیفری هم داشته باشه پس در مورد جدی بودنش ذره ای شک نکنید و به خودتون و اطرافیانتون امید بیهوده ندید
اما
دلیل اینکه اموزش و پرورش واکنشی نداشته به موضوع اینه که این رای فعلا توی سامانه ساجد نشسته(صدور قطعی) و هنوز مراحل ابلاغش رو طی نکرده
بازم عرض میکنم تنها اتفاقی که امید میتونیم داشته باشیم( اونم قطعی نه) که فقط همین امسال به خاطر گذشت زمان اجرا ن
اعتراض به چی؟ اون هایی که موافق این موضوع هستند توی جامعه خیلی بیشترن چون تعداد دانش اموزایی که سمپادی نیستن خیلی از سمپادیا بیشترهمسئله اینه که این کار به نفع خودشون نیست و با وجود این حجم از اعتراض به طرح منطقی نیست که اجراش کنند
مسئله اینه که این کار به نفع خودشون نیست و با وجود این حجم از اعتراض به طرح منطقی نیست که اجراش کنند
هرچند اگر کل جامعه هم نخواد که اجرا بشه باز تفاوتی ایجاد نمیشه.اعتراض به چی؟ اون هایی که موافق این موضوع هستند توی جامعه خیلی بیشترن چون تعداد دانش اموزایی که سمپادی نیستن خیلی از سمپادیا بیشتره
دور و اطراف خودتون رو نبینید که اکثریت سمپادی هستند
مهندس جان اونم راه حل دارهاز یه دیدگاه بنظر من مفیده این موضوع. الان تو مدرسه ما خیلیا هستن که واقعا تعجب میکنه ادم اینا چطوری قبول شدن امتحان ورودیو؟ طرف ازمون جامع رو همشو گزینه ۳ زده، معدل کارنامش ۱۵ عه بعد چرا این فردا باید مستقیم بره حلی۴(متناظرمون)، و اون فردی که پشتکارش خیلی بیشتره نره؟
بسیار زیاد!احتمال اینکه نهمیا دوباره ازمون بدن چقدره؟
دارم میگم خودش نشون داد معدلش ۱۵ بود! نه معدل میانترما! معدل ترم ۲ پارسال! ولی هنوز دست از پا دراز تر تو مدرسسمهندس جان اونم راه حل داره
از یه حدی نمره پایان ترم بیاد پایین اخراجن
دیگه اون بی لیاقتی مدیر رو نشون میدهدارم میگم خودش نشون داد معدلش ۱۵ بود! نه معدل میانترما! معدل ترم ۲ پارسال! ولی هنوز دست از پا دراز تر تو مدرسس
زیر 14 اخراجه..دارم میگم خودش نشون داد معدلش ۱۵ بود! نه معدل میانترما! معدل ترم ۲ پارسال! ولی هنوز دست از پا دراز تر تو مدرسس
ب مدیر نیست... سازمان سمپاده.. مثل اموزش پرورش.. قانون داره.. مدیر با هر کی حال نکرد نمیتونه بندازتش بیروندیگه اون بی لیاقتی مدیر رو نشون میده