- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
البته شماها همتون ورود مستقیم دارید ما مشهدیا باید در هر صورت که تصویب بشه یا نشه تعیین مرکز بدیم وگرنه نهم حذفیم
نهم حذف نمیشین فقط میفتین یکی از مرکز های دیگه مثل 4 یا 2البته شماها همتون ورود مستقیم دارید ما مشهدیا باید در هر صورت که تصویب بشه یا نشه تعیین مرکز بدیم وگرنه نهم حذفیم
نهم حذف نمیشین فقط میفتین یکی از مرکز های دیگه مثل 4 یا 2
منم منظورم هموناسمیدونم منظورم اون دسته ای بود که خیلی دیگه ...
عهمنم منظورم هموناس
حذف نداریم . فقط میفتن یه مرکز دیگه
فرضا من دهمی حتی اگه اخراج بشم انتقالی میگیرم به یه مرکز دیگه و از سمپاد نمیفتم بیرون
مسئله اینه که از پایان سال تحصیلی ما نهم ها فوقش سه روز مونده. بعدش نهایی میدیمخب دوستان با خوندن پست هاتون لازمه توضیحات حقوقی بدم .
هیات عمومی دیوان عدالت اداری بالاترین مرجع تصمیم گیری قضایی در مورد رویه ها و مصوبات اداری کشوره . تصمیمات این شورا از لحظه ابلاغ معتبره و اگر رای بر ابطال رویه ای داده باشه ، طرف شکایت دیگه به هیچ وجه حق ادامه اون روند رو نداره .
با این حساب متاسفانه از تاریخ ابلاغ این رای ، ورود بدون آزمون سمپادی های عزیز از کلاس نهم به دهم کاملا منتفی هست و اگر قبل از شروع سال تحصیلی بعدی این رای به وزارتین علوم و آموزش و پرورش ابلاغ بشه ( ابلاغ قضایی با درج در رسانه ها فرق میکنه ) دیگه حتما باید حتی دانش آموزای کلاس نهم امسال هم آزمون بدن .
هرچند خودم به جد و یقینا با حذف رویه ورود بدون آزمون به خاطر ذات سمپاد مخالفت دارم ، ولی کاریش نمیشه کرد جمع کردن امضا و اعتراض هم متاسفانه نمیتونه این مساله رو حل کنه و باید سمپادی های عزیز تو پایه نهم مجددا رقابت کنن با بقیه .
اون مهلت بیست روزه اعتراض برای آرای بدوی شعب دیوان هست نه هیات عمومی .مسئله اینه که از پایان سال تحصیلی ما نهم ها فوقش سه روز مونده. بعدش نهایی میدیم
ما سه ساله هوش کار نکردیم و اینا که دم از «تبعیض ناروا» میزنن باید درک این رو داشته باشن که اگه امسال باز امتحان بگیرن، اون هم تبعیض به حساب میاد و انصاف نیست
مدیرمون گفته که تا بیست رو قطعی بودن این ابطال معلوم میشه و به احتمال نود و نه درصد میوفته سال بعد. چون بیست روز دیگه میشه اواسط خرداد و اوایل تیر هم تیزهوشانه. چطور میشه رسوند؟!
آره دقیقامنم منظورم هموناس
حذف نداریم . فقط میفتن یه مرکز دیگه
فرضا من دهمی حتی اگه اخراج بشم انتقالی میگیرم به یه مرکز دیگه و از سمپاد نمیفتم بیرون
بستگی داره کی ابلاغ بشه .ما که لازم نیست آزمون بدیم؟ نهمم امسال!
ممنونم.بستگی داره کی ابلاغ بشه .
من مدافع وضعیت نیستم کهممنونم.
یعنی چی که بستگی داره کی ابلاغ بشه الان اگه ده روز دیگه ابلاغ بشه و ما آزمون داشته باشیم بدبخت میشیم.به **میریم این چه وضعیه:/؟؟؟
نه نه میدونم اونو جدا از پیام شما گفتممن مدافع وضعیت نیستم که
فقط توصیف کردم
هرچند بودن یا نبودن تو سمپاد کسی رو خوشبخت یا بدبخت نمیکنه
درخواست به وزیری که وجود نداردhttps://www.karzar.net/75014
دیگه نظری ندارم
امیدوار بودن که مضر نیست ☹درخواست به وزیری که وجود ندارد
بعدماین حکم رو قوه قضاییه داده چرا به وزیر قوه مجریه (که اصلا هم نداریم الان) درخواست دادن؟
چرا قیمه ها رو ریختن تو ماستا؟
رایی که صادر شده علاوه بر اینکه از مرجع بسیار بالایی هست مغایرتش هم با قانون اساسی اعلام شده و دیگه بعیده هیچ زمانی این رای نقض بشه
بچه های هشتم و اینها که صد در صد باید ازمون بدن اما بچه های نهم چون تاریخ ثبت نام ازمون گذشته و اموزش و پرورش هم فعلا صاحب نداره در برزخ قرار دارند
امیدوارم امسال به دلیل ابلاغ رای پس از ازمون دیگه امکان اجرا نداشته باشه