- نام مرکز سمپاد
- فاتح
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- IT
من با قطعیت صحبت نکردم البته و گفتم "به نظرم" و حتی قطعیت توی جملات تو که نمیشه ماشینی ساخت که مثل انسان باشه بیشتر وجود داشت:ربات مثال خوبی نبود. ما انسانیم یه چیزی داریم به اسم احساس.حالا کاری با حواس پنج گانه ندارم ولی خب اونا هم هستن
به نظر من هر چقدرم یک ماشین نه یه خودرو ... یه ماشین مثلا یه کامپیوتر رو Train بزنی نمیتونی بهش احساس یک انسان رو بدی که بتونه درد رو حس کنه روان داشته باشه یه شبکه عصبی بزرگ به اسم مغز داشته باشه که احساسات رو پردازش کنه. هیچکس نمیتونه یه چیزی در حد مغز بسازه که حجمش اندازه یه بشقاب غذاس ولی خب هم یه هارد دیسکه هم یه مادربرد و سی پی یوعه هم هزاران چیز فراتر از اینا که چیزاییو پردازش میکنن که تو هزار سال هم به یه کامپیوتر حتی کوانتمی Train بدی نمیتونه درک و پردازشش کنه چون نوع داده ورودی تو مشخص نیست
احساسات نوع داده ای خاصی نیستن
تکست نیستن
ممکنه عکس باشن ... ولی با چه فرمتی؟ با چه ویژگی هایی چطوری میخوای یه عکس با توضیحات کامل بسازی ... تازه از اون مهم تر بیای پردازشش کنی چیزی که قابل درک برای ماشین نیست
خیلی چیزا هستن که تو ندیدیشون ولی هستن ... نمیتونی بگی خدا رو نمیبینم پس بای بای این وجود نداره. روح هم همینجوره درکش سخته ... طبق حرفای زده شده روح انرژی از خداست که در ما دمیده شده(حتی با این که تاریخ مرجع خوبی برای اثبات علمی نیست)و خب تو میتونی بهش فک کنی و میتونی بهش فک نکنی در کل توی زندگی هر آدمی خارج از این مسایل و دین سسشر و فلان و بهمان ما از خیلی چیزا اطلاعاتی نداریم. اگه خدایی وجود نداره پس چطور ما انسان ها همچین قابلیت هایی داریم.فرض کنیم جهان آزمایشگاهیه.اونایی که این آزمایشگاه رو خلق کردن خودشون توسط کی خلق شدن
میبینی؟
دنیای جای پیچ در پیچیه زیاد نمیشه به قطع صحبت کرد
"نظر من" اینه که میشه ساخت (با تعمیم چیزایی که تا الان بشر فکر میکرده نمیشه ساخت و ساخته شده و ممکنم هست نظرم درست نباشه چون تعمیم کار الزاما درستی نیست. ولی داریم نظر مون رو بیان میکنیم توی این تاپیک:) )هیچکس نمیتونه یه چیزی در حد مغز بسازه
خدا و خلقت هم بحثش به این تاپیک مربوط نیست. ولی تا وقتی برای چیزی دلیل و شواهدی نباشه عجیب نیس که ادما نپذیرنش. من الان میتونم بگم روی دیوار اتاقت یه لکه آبیه. آیا میپذیری؟ نه. باید دلیل باشه و وظیفه منی که وجودش رو ادعا کردمه که دلیل بیارم برای اثباتش. دیفالتت اینه که اون لکه هه وجود نداره چون نمیبینش.
و حتی اصلا وجود خالق هم وجود روح رو الزاما توضیح نمیده. اوکی مثلا بپذیریم یکی ساخته مارو. چرا باید حتما بپذیریم که قراره یه چیزی به اسم روح داشته باشیم؟