- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان زینب
- شهر
- ری
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- تحصیلات تکمیلی در علوم پایهی زنجان :)
- رشته دانشگاه
- فیزیک
خب این جا قراره در باره ی اینسیکیوریتی هامون حرف بزنیم
چیزهایی که می ترسیم مردم از ما ببینن و ازمون دور شن یا مسخرمون کنن یا قضاوت بشیم بابتش
این چیزها به جز این که ممکنه خودمون ازش راضی نباشیم فشار روانی زیادی هم داره
حرف می زنیم راجبشون
چون حرف زدن در موردشون به ما می فهمونه اونقدر هم ترسناک نیستن و هرکس یه چیز ناکاملی تو زندگیش داره و دیگه هم از اینکه مردم بفهمن نمی ترسیم چون آلردی فهمیدن
فعلا این جا راجبه مسائل ظاهری حرف می زنیم
شاید بعدن در مورد ترس های شخصیتیمون هم حرف بزنیم (مثلن من خودم متوجهم که دنبال توجه و محبت می گردم)
خب از خودم شروع می کنم که به نظرم از خیلیا مشکلات ظاهری بیش تری دارم و سعی می کنم مردم نبیننشون
خب من درمورد درماتیلومانیا گفتم
چیزهای دیگه ای هم هست
مثلن من به خاطر این که خیلی چاق بودم رو تمام پوستم استرچ مارک دارم حتی بازو و سینه و ساق پام و بسیار گسترده است
و چون بعدن لاغر شدم، پوست بازو و رون ها و شکمم شل شده و افتاده
این ها هیچ کودوم برای من مشکلات حرکتی و سلامتی ایجاد نمی کنن
و چیز دیگه دندونامه
من جنس دندونام خیلی بده و اگر هم چند روز مسواک نزنم خراب و ور از لک قهوه ای می شن
و وقتی افسردگی می گیرم مسواک نمی زنم
مثلن پاییز پارسال به دلایل واضح انقد افسرده بودم که حتی غذا هم بع زور شاید روزی یه وعده می خوردم و خوابم هم خیلی داغون بود و م چند هفته مسواک نزدم و الان دندونام لکای قهوه ای داره واسه همین زیاد می رم دندون پزشکی تا اونا رو درست کنم
تکرار می کنم
قدر زیباییتون رو بدونید
شما در هر بدنی زیبا هستید
و در نهایت هدف اصلی بدن ما اینه که به ما کمک کنه حرکت کنیم و از جان و زندگیمون حفاظت کنه
نباید اجازه بدیم بدن بشه دلیل درجا زدنمون چون این دلیل خلقتش نیست
حالا شما بگید
چیزهایی که می ترسیم مردم از ما ببینن و ازمون دور شن یا مسخرمون کنن یا قضاوت بشیم بابتش
این چیزها به جز این که ممکنه خودمون ازش راضی نباشیم فشار روانی زیادی هم داره
حرف می زنیم راجبشون
چون حرف زدن در موردشون به ما می فهمونه اونقدر هم ترسناک نیستن و هرکس یه چیز ناکاملی تو زندگیش داره و دیگه هم از اینکه مردم بفهمن نمی ترسیم چون آلردی فهمیدن
فعلا این جا راجبه مسائل ظاهری حرف می زنیم
شاید بعدن در مورد ترس های شخصیتیمون هم حرف بزنیم (مثلن من خودم متوجهم که دنبال توجه و محبت می گردم)
خب از خودم شروع می کنم که به نظرم از خیلیا مشکلات ظاهری بیش تری دارم و سعی می کنم مردم نبیننشون
خب من درمورد درماتیلومانیا گفتم
چیزهای دیگه ای هم هست
مثلن من به خاطر این که خیلی چاق بودم رو تمام پوستم استرچ مارک دارم حتی بازو و سینه و ساق پام و بسیار گسترده است
و چون بعدن لاغر شدم، پوست بازو و رون ها و شکمم شل شده و افتاده
این ها هیچ کودوم برای من مشکلات حرکتی و سلامتی ایجاد نمی کنن
و چیز دیگه دندونامه
من جنس دندونام خیلی بده و اگر هم چند روز مسواک نزنم خراب و ور از لک قهوه ای می شن
و وقتی افسردگی می گیرم مسواک نمی زنم
مثلن پاییز پارسال به دلایل واضح انقد افسرده بودم که حتی غذا هم بع زور شاید روزی یه وعده می خوردم و خوابم هم خیلی داغون بود و م چند هفته مسواک نزدم و الان دندونام لکای قهوه ای داره واسه همین زیاد می رم دندون پزشکی تا اونا رو درست کنم
تکرار می کنم
قدر زیباییتون رو بدونید
شما در هر بدنی زیبا هستید
و در نهایت هدف اصلی بدن ما اینه که به ما کمک کنه حرکت کنیم و از جان و زندگیمون حفاظت کنه
نباید اجازه بدیم بدن بشه دلیل درجا زدنمون چون این دلیل خلقتش نیست
حالا شما بگید