- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
جهت بحث و بررسی منابع پیشنهادی کنکور
حفظیات الگو خوب نیست ینی؟ولی من شیمی مبتکران رو اصلا توصیه نمیکنم.کتاب حجیم درسنامه زیاد با جزئیات و بی خود و ۶ جلد کتاب برای ۳ تا پایه واقعا زیاده.با اینکه خودم استفاده کردم ولی واقعا لازم نيست.
به نظرم ترکیب حفظیات خیلی سبز و مسائل خیلی سبز تهش هم با آزمون های موج، و یه معلم خوب شیمی رو خیلی راحت تر میشه جمع کرد.
حالا باز خود دانید...
البته شرط گرفتن درصد خوب تو شیمی کنکور انتخابی عمل کردن تو حل سوالات ه. یعنی ممکنه شما کلی کتابم خونده باشی ولی با این وجود ۳۰ درصد بزنی.اثر حفظیات هم توی این درصد گرفتن خیلی بیشتر از مسله است درکل.
ببین حفظیات ها قاعدتا نباید خیلی فرق کنن چون از متن کتاب استخراج میشن.حفظیات الگو خوب نیست ینی؟
نه کتاب تستای الگو.منظورت اون کتاب جمعبندی کوچولو هاس؟
اگه هندسه ت خوبه الگوسلام. :-″ واسه هندسه و حسابان چی پیشنهاد میدید؟ و چرا؟
درسنامه میکرو طلایی خوبه چون نکات اصلی و مهم رو گفته و تعداد مثال هاش هم معقوله. در کل بیشتر حالت جمعبندی داره. (البته بانک تست همین کتاب خیلی خوبه)برای حسابان (حسابانم خیلی خوب نیست) جامع خیلی سبز یا خیلی سبز تک پایه؟ یا درسنامه میکرو طلایی؟ از نظر درسنامه کامل باشه ولی نمیخوام مثل میکرو واسه هر تیپ تست یه فرمول بزاره، اصلا نمیخوام فرمولی کار کرده باشه خیلی، بیس کار تشریحی رو توضیح داده باشه..
گزینه دو: ۳,۶۷۲,۰۰۰سلام
کسی از قیمت آزمون های آزمایشی قلم چی و گزینه دو اطلاع داره؟
خیلی ممنونگزینه دو: ۳,۶۷۲,۰۰۰