کنکور منابع کنکور 1403

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فیزیک کنکور خیلی سخت به‌نظر نمیاد.
من تست‌های خیلی سبز + تست‌های کنکورهای قبل + یه‌سری تست کلاسی ترکیب کردم.
شیمی ۱ الگو
شیمی ۲ خیلی‌سبز
+ تست‌های کنکور و...
هندسه هم همین ترکیب خیلی سبز و کنکور
هندسه الگو بنظرم بهتر از خیلی سبزه.
منبع دوم همه اینا احتمالا ۳ سطحی باشه.
برای منبع دوم الگو خیلی خوبه.

حسابان بعد از خیلی سبز چی خوبه ؟

بچه‌ها دفتر برنامه ریزی قلمچی خوبه؟ کلا دفتر برنامه ریزی خوبی میشناسین؟(نه اون انگلیسی ها. یچیزی مثل مال همون قلمچی و گاج)

بچه‌ها دفتر برنامه ریزی قلمچی خوبه؟ کلا دفتر برنامه ریزی خوبی میشناسین؟(نه اون انگلیسی ها. یچیزی مثل مال همون قلمچی و گاج)
من داشتم ولی به نظرم خودت برنامه ریزی کنی خیلی بهتره.

تا حد امکان به كاظم بچ پول ندين.من خودم توی این پلنرهای رنگی رنگی برنامه ریزی میکردم خیلیم عالی بود 😂 ❤️

screenshot_20230805-002201_drive_gfam.jpg

این مگه چشه
تازه به بهونه پرینت گرفتنش میرم بیرون هوا به سرم میخوره
پی دی اف همینو میشه بفرستی نورا؟

برای برنامه ریزی برید یه دفتر سررسید بخرید بعد هر دو صفحه‌ی متوالی‌اش رو خط کشی کنید و برنامه‌تون رو بنویسید. :D به تدریج برنامه مناسب خودتون رو با ابتکار های شخصی پیدا می‌کنید. وقت کردم یه عکس از جدول خودم می‌فرستم. :-“

یه سوال،کتاب های سه سطحی ریاضیات و فیزیک برای جمع‌بندی قبل هر آزمون خوبه؟
و ایده های سوالات آزمون های کانون تو سه سطحی هم هست؟ منظورم اینه که اگه سوالای سه سطحی رو ببینم همچنان چالشی بودن و خلاقانه بودن سوالات آزمون ها برام محسوس می‌مونه یا نه؟ (امیدوارم متوجه بشید چی میگم. :)))
چون دوست دارم سبک سوالات آزمون ها رو از قبل ندیده باشم تا واقعاً سطح خودم رو بسنجم.

• لایک
امتیازات: Cooly
یه سوال،کتاب های سه سطحی ریاضیات و فیزیک برای جمع‌بندی قبل هر آزمون خوبه؟
و ایده های سوالات آزمون های کانون تو سه سطحی هم هست؟ منظورم اینه که اگه سوالای سه سطحی رو ببینم همچنان چالشی بودن و خلاقانه بودن سوالات آزمون ها برام محسوس می‌مونه یا نه؟ (امیدوارم متوجه بشید چی میگم. :)))
چون دوست دارم سبک سوالات آزمون ها رو از قبل ندیده باشم تا واقعاً سطح خودم رو بسنجم.
در کل، کار کردن سوالات یک موسسه تا حد زیادی باعث میشه که تسلطت روی سبک سوالات اون موسسه بیشتر بشه و ممکنه درصدت به صورت کاذب در آزمون اون موسسه بالا بره. لذا حالا اگر این کتاب‌ها رو استفاده می‌کنی، در کنارش سعی کن آزمون‌های دیگه‌ای رو هم کار کنی تا سبک سوالات مختلف رو ببینی. در کل سعی کن آزمون زیاد کار کنی. آزمون‌های خوب هم اگر بخوام نام ببرم ماز، خیلی سبز، فیثاغورس و آزمون‌های گزینه ٢ و گاج.

کتابای هرکول از آریان برای حسابان چطوره ؟
به درد منبع سطح دو میخوره ؟

آقا کتاب جامع اگه خواستیم برای حسابان که سوالاش خیلی راحت نباشه
مهر و ماه خوبه ؟

آقا کتاب جامع اگه خواستیم برای حسابان که سوالاش خیلی راحت نباشه
مهر و ماه خوبه ؟
مهروماه رو نمی‌دونم.
ولی آیکیو و نردبام جامع کتاب های سطح بالایی هستن.
میکرو طلایی هم کتاب خوبیه که تست های از ساده تا سخت داره و همه جور تستی توش هست.

برای شیمی، من الگو رو زدم، حالا به نظرتون کتاب دیگه ای بگیرم یا آزمونهای ماز و بزنم کافیه؟
کلا من که هزینه کردن رو برای کنکور پیشنهاد نمیدم منتها منبع سطح بالاترش آی‌کیو محسوب میشه. در کنارش سوالات آزمون‌های خوب.

خیلی راحت نباشه یعنی سخت باشه یا متوسط؟
متوسط میخوای مهر و ماه هم سطح خیلی سبزه
سخت میخوای ایکیو
اگه گیرت اومد اینی که میگمو پیدا کن بزن از آیکیو هم سخت تره
۶۰۰۰ تست ریاضیات گاج

برای شیمی، من الگو رو زدم، حالا به نظرتون کتاب دیگه ای بگیرم یا آزمونهای ماز و بزنم کافیه؟
هرچی کتاب تست بیشتری بزنی به نفعته. نردبام بد نیست میتونی بزنیش. برای اینکه یه دوری هم بزنی میتونی ۳ سطحی هم بزنی میشه توی یکماه جمعش کرد. اگه دیگه واقعا توی شیمی گردن کلفت شدی برو آیکیو رو شروع کن که توی حفظیات خیلی دقتتو میبره بالا. جامع پایه نشر الگو هم خوبه اونی که شاهپرویزی نوشته. در کل کتاب زیاده بستگی به سرعت خودت داره که برسی همه کتابای بازارو بزنی یا نه گلچینشون کنی

فیزیک الگو بگیرم یا خیلی سبز

Back
بالا