- نام مرکز سمپاد
- شهیداژه ای
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- IUT
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
سعی میکنم تمام منابعی که امسال زدم رو براتون معرفی کنم
دیگه دی نیست.الان یه سوالی، این کنکوری که قراره دی امسال بگیرن، برای ما مهمه؟
ریاضی: برای شروع فکر کنم خیلی سبز خوب باشه، بعد از اون هم کتاب تست نشر الگو. (تست های الگو رو حتماً بزن)برای دهم ریاضی، ریاضی و هندسه و شیمی و ادبیات و عربی چه کتابی پیشنهاد می کنین؟
برای منبع اول خوبه سطح متوسطاینکه فیزیک دو خیلی سبز سطحش چطوریه دقیقا؟
نهنشر الگو فیزیک چی؟
فیزیک ۲ شیمی ۲ زیست ۲ نشر الگو خوبن ؟ منبع اول
سطحش کلا خوبه؟
کلا نشر الگو ها بدرد منبع دوم میخورن. و اگه ضعیف یا متوسط باشی باهاشون اذیت میشی.مگه اینکه خیلی قوی باشی که در اون صورت میتونی منبع اول ازشون استفاده کنی.نشر الگو فیزیک چی؟
من فیزیکم قوی بود منبع اولم نشر الگو بود... اینجوری بودم که سوالای خیلی سبز رو میدیدم خندم میگرفت... جدا نشر الگو اینقدری که میگن سخت نیست.. البته بستگی به سطح فیزیکت هم داره..زیست نشر الگو رو دیدم یکی از بچه ها داشت راضی نبود... کلا زیست خیلی سبز و ایکیو بهترین هان... من ریاضی نشر الگو 11 شو داشتم حقیقتا یکی 2 فصل شو بیشتر نخوندم نظری براش ندارم.... ولی اگه سطح خوبی نداری وسواس رو منبع نداشته باش...اول از خیلی سبز شروع کن یه دور که تستاشو زدی برات تکراری شد منبع سخت تری رو بزن... شیمی هم به نظرم مبتکران رو دستش کتابی نیستنشر الگو فیزیک چی؟
فیزیک کنکور خیلی سخت بهنظر نمیاد.
من تستهای خیلی سبز + تستهای کنکورهای قبل + یهسری تست کلاسی ترکیب کردم.
شیمی ۱ الگو
شیمی ۲ خیلیسبز
+ تستهای کنکور و...
هندسه هم همین ترکیب خیلی سبز و کنکور
من واسه فیزیک ۲ نشر الگو داشتم و راضی بودم. ریاضی نشر الگو درسنامه جالبی نداره، ولی تستاش خوبن.نشر الگو فیزیک چی؟
اره ریاضی منبع اول سیر تاپیاز بهترهمن واسه فیزیک ۲ نشر الگو داشتم و راضی بودم. ریاضی نشر الگو درسنامه جالبی نداره، ولی تستاش خوبن.