من یه مدته درگیرم با این که آزمون چی بدم... قلمچی و به خاطر هزینش و اینکه گفت باید حتما کتاب و پشتیبان داشته باشی(کسایی که شرکت میکنینم اینجوریه؟) نمیدونم چه کنم آخه احتمالا کتاباش و همچنین پشتیبان به دردم نمیخوره
پس کلا اینکه لطفا راهنمایی کنین آزمون آزمایشی چی شرکت کنیم؟ از لحاظ سطح سوالا کدوم آزمون بهتره؟
و اینکه قلمچی جز جامعه آماری بالاش چه مزیتی داره نسبت به بقیه؟ رشته ریاضی ام
امیدوارم جای درستی پرسیده باشم
خب آزمون زیاد زدن توی سال کنکور خیلی مهمه
قلمچی: معروف ترین برند آزمونه.گرونه قیمتش و واقعا فقط پول برندشو میگیره، بودجه خوبی داره و میتونی باهاش کل یکسالتو بدون مشاور ببری جلو. اکثر مشاورا میان طبق بودجه قلمچی برای بچه هاشون برنامه میریزن، سوالاتش به شدت سخت و خارج چهارچوب کنکوره و همه اکثرا برای جامعه آماری بالاش ثبت نام میکنن. به شدت توش تقلب میشه جوری که یه هفته قبل آزمون توی کانالا کلیدش میاد بیرون پس تراز و رتبش بدرد نمیخوره
گزینه دو: یه برند خوبه برای رشته ریاضی. هزینش معقوله. سطح سوالا استاندارده،جامعه آماری کمه و بودجه بندی ضعیفی داره خصوصا توی فیزیک. توی درس فیزیک خیلی غیرمنطقی پیشروی میکنه ولی بقیه درسا اوکیه اما نمیشه روی بودجش برنامه ریزی کوتاه مدت کرد. تقلب توش میشه و مثل قلمچی کلیدش یه هفته قبل برگزاری لو میره. سیستم کارنامه فوق العادست و میتونی با غلطایی که توی هر آزمون زدی رفع اشکال کنی.
ماز: جامعه آماری توی ریاضی پایینه، قیمتش به صرفه نیست چون آزمون فقط آنلاینه، سوالا سخته و مشابه قلمچی شده متاسفانه، مهمترین ویژگی ماز که ازش خوشم میومد امنیت بالاش بود. سوالا هیچ وقت لو نمیره مگه ربع ساعت قبل آزمون اونم برای پرینت دفترچه. توصیه میکنم بنویسی.
گاج:جامعه آماری فوق العاده کم، قیمت معقول، تقلب خیلی توش میشه، سوالای شیمیش خوبه ولی ریاضی و فیزیک سوالاش بنظرم جالب نیست. ثبت نام اینترنتی نداره و خیلی دنگ و فنگ داره برا ثبت نامش باید بری نمایندگی.
مدارس برتر: مال انرژی اتمیه و خیلی توی ثبت نام اذیت میکنن. باید مدارس برتر ینی همین سمپاد ثبت نام کنن و تایید بشه که برترن. بچه های قوی اون مدرسه حق آزمون دادن دارن و اجبارا همه اون بچه قویا باید آزمونو بدن. سوالاش خوبه خصوصا سوالای ریاضیش. با مدرسه هماهنگ کنین که براتون ثبت نام کنه و زنگ بزنه انرژی اتمی. بودجه بندی خیلی سریع میره جلو ولی توصیه میکنم ثبت نام کنین
حلی سنج: آزمون ارزون و مقرون به صرفه ایه، با بچه های علامه حلی رقابت میکنین، بودجه بندی مطابق با تدریس دبیراست و خیلی تند میره جلو. توی ریاضیات خیلی خوبه خصوصا اگه شریف خطیبی رو جواب بدین.توی محیط کوییز۲۴ آزمونو میگیرن.
شیمی پلاس: مال حامد اسماعیلیه. سوالای سختی داره و اکثرا بچه درسخونا میرن سراغش و میدونن چیه آزمونش مفته ولی امسال فک کنم دوتا آزمون برگزار کرد
منتا:آشغاله
زودبیست: شاید اصلا یه گوشتون نخورده باشه اما یه آزمون به این اسم هست که آنلاینه و من قبل قلمچیا میدادم و مفتیه میتونین ثبت نام کنین. از محیط لرنیتو سوالارو طبق بودجه بندی قلمچی گلچین میکنن، جامعه آماری پایینی داره
سنجش:آشغاله به تمام معنا. بودجه بندی افتضاح، توی حسابان وحشتناک سریع میره جلو، سه هفته یه بار آزمون میدین و آزمونای مرحله ایش آبکیه جوری که یه بار یکیشو دادم،۹ کشور شدم
. جامعاش میتونه بهتون خبر بده که قراره چه کنکوری در انتظارتون باشه جز این ارزش دیگه آب نداره، سوالاش غلط زیاد داره، تقلب توش زیاده و روی رتبه و ترازش حساب نکنین