- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- میاندوآب
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
3-4تا مداد نوک تیز ببرنوشتن با مداد خیلی سخته که ، تراش و اینا هم که دردسر داره
برای پر کردن که مداد میبرم
اتود هم به من گیر ندادن سال پیش
3-4تا مداد نوک تیز ببرنوشتن با مداد خیلی سخته که ، تراش و اینا هم که دردسر داره
آیا میتونیم اتود ببریم؟
و اینکه بعد آزمون میشه دفترچه رو بیاریم؟ اگه نه، چطور جوابامونو چک کنیم بعدا؟
کاش از ابتدا ازش استفاده میکردینوشتن با مداد خیلی سخته که ، تراش و اینا هم که دردسر داره
چه تجربه ای؟سلام بچه ها خوبین؟
امیدوارم که همه موفق باشین
یه سوال دخترخاله من حوزه کنکورش همون مدرسه خودشه این چطوریاس؟ کسی تا حالا این تجربه رو داشته؟
سلام من یبار کلا ۱۳ ساعت خوندم بر اساس اون میگم....بچه ها یه زمانبندی ۱۲ ساعته پیشنهاد میدید؟
که نهایتاً تا ۱۰ شب باشه.
بازه هاتون واقعا خوب و کوتاهنسلام من یبار کلا ۱۳ ساعت خوندم بر اساس اون میگم....
۷:۰۰ تا ۸:۱۵
۸:۳۰ تا ۹:۴۵
۱۰ تا ۱۱:۱۵
۱۱:۳۰ تا ۱۲:۴۵
ناهار
۱۳:۳۰ تا ۱۴:۴۵
۱۵ تا ۱۶:۱۵
۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰(درس سبک یا عمومی)
استراحت عصر
۱۸:۱۵ تا ۱۹:۳۰
۱۹:۴۵ تا ۲۱
۲۱:۱۵ تا ۲۲:۱۵
اجازه ندادن اتود ببرم گریه کردم راستش چون استرسم داشتم و مدادم نداشتم ادمی ک به بقیه رو بزنم برای به مداد هم نیستم اخرش مراقبه بیشتر از من هول کرد گذاشت برم گفت فقط گریه نکن ولی دل و روده اتودمو دراورد.من الان متوجه شدم اتود ممنوعه
از اول راهنمایی مداد دستم نگرفتم...اجازه ندادن اتود ببرم
طبق زمان بندی کتابخونه میگم بهت اینو. 12.5 ساعت میشهبچه ها یه زمانبندی ۱۲ ساعته پیشنهاد میدید؟
که نهایتاً تا ۱۰ شب باشه.
اگر نذارن اتود ببرم منم میشینم همونجا زار میزنماجازه ندادن اتود ببرم گریه کردم راستش چون استرسم داشتم و مدادم نداشتم ادمی ک به بقیه رو بزنم برای به مداد هم نیستم اخرش مراقبه بیشتر از من هول کرد گذاشت برم گفت فقط گریه نکن ولی دل و روده اتودمو دراورد.
تو اون حوزه تنها کسی ک اتود داشت منو پشت سریم بودیم.
اره موثره چون خیلی ترسیده بودن ولی باز شرایط من خیلی بد بود چون اخر تر رفتم داخل برای همین گیر دادن اتود بهم اب و کیک ندادن راستش نذاشتنم خودمون ببریماگر نذارن اتود ببرم منم میشینم همونجا زار میزنم
اووه وضع خراباره موثره چون خیلی ترسیده بودن ولی باز شرایط من خیلی بد بود چون اخر تر رفتم داخل برای همین گیر دادن اتود بهم اب و کیک ندادن راستش نذاشتنم خودمون ببریم
با اینکه همکف بودم و بهشون گفتم اب بهم برسونین از گریه هلاک شدم در نهایت بهم ندادن
من هم زود رفتم ولی برا اینکه اتود بزارن ببرم و قیه اعتراض نکنناووه وضع خراب
نه من همیشه زود میرم
راه حل خوبی بود متشکرم :)اجازه ندادن اتود ببرم گریه کردم راستش چون استرسم داشتم و مدادم نداشتم ادمی ک به بقیه رو بزنم برای به مداد هم نیستم اخرش مراقبه بیشتر از من هول کرد گذاشت برم گفت فقط گریه نکن ولی دل و روده اتودمو دراورد.
تو اون حوزه تنها کسی ک اتود داشت منو پشت سریم بودیم.
اره من خودم با این سیستم میخونم به جز باکس اول و اخر بقیه رو میخونم که میشه ۱۰ ساعتبازه هاتون واقعا خوب و کوتاهن
با استراحت های زیاد
ممنونم
من از مداد HB استفاده میکردم اوایل که اصلاً نمینوشت و خیلی سخت بود ولی مداد B یا 2B خوب و نرمه و به راحتی مینویسهاین ۲ روز دارم با مداد تست و ازمون میزنم
خیلی بلنده من عادت داشتم سر اتود رو یذره بزنم به دندونام که میره تو دماغ و چشمم
بدتر از اون اینه سافت گرفتم نرم باشه ولی راه نمیاد بدبختی
6H هست اینی که گرفتم فقط میدونستم همون HB خیلی ضخیمهمن از مداد HB استفاده میکردم اوایل که اصلاً نمینوشت و خیلی سخت بود ولی مداد B یا 2B خوب و نرمه و به راحتی مینویسه
راستش هیچ کدوم فقط میخوام یک گزینه آلترناتیو باشه که اگر اتود رو ازم گرفتن مداد باشهاگ برای پر کردن میخوای مداد طراحی بگیر شیش بی اینا
اگر برای نوشتن اچ بی خوبه