سلااام چه تاپیک کمک کننده اییییی
1.من اینو زیاد شنیدم که کلا برنامه نویسی بلد نباشین رشته تون هر چی باشه، یکم اذیت میشینو از طرفی بلد باشین خیلی کمک میکنه؛ درسته؟
2.اگه برمیگشتی به بازه ی بین کنکور تا دانشگاه چیکارا میکردی که فکر میکنی خیلی موثر واقع میشد واسه دانشگاه؟ برنامه نویسی؟ کتاب؟ چی...
3.اون واحدایی که مختص برق هستن (با بقیه رشته ها مشترک نیست) چیا هستن؟ منظورم اینه محوریت رشته ی برق روی چه موضوع هایی میچرخه؟
4.برقو بخوای خیلی کم توصیف کنی چی میگی؟
5.اگه برگردی عقب بازم برقو انتخاب میکنی؟ فرض کن دستت باز بود که هر رشته ای بخوای میتونی انتخاب کنی...
اگه عوض میکردی... دلیلت واسه عوض کردن چیه؟ چی باعث میشه که یکی فکر کنه نمیتونه رشته ی برقو ادامه بده؟ و بخواد عوضش کنه
اگه عوض نمیکردی... چه ویژگی هایی داری که فکر میکنی آدمِ مناسب برق خوندنی؟( امیدوارم بد نرسونده باشم منظورمو🤦♀️)
6.گرایش های ارشد این رشته چیائن؟
7.(این سوالو نمیدونم اطلاعی داری یا نه ولی میپرسم حالا😁)واسه بازارکارش کجا ها باید رفت؟ منظورم اینه که بعد از تموم شدن رشته آدم دقیقا چه شغلی انجام میده؟
8.راجب استادای دانشکده...خوب درس میدن؟
9.چقدر اساتید واسه اپلای و توصیه نامه منعطف رفتار میکنن؟
جواب سوال ۱: هم بله هم نع , کدوم برنامه نویسی?
جواب سوال ۲: به جای خوندن تعداد کتاب های زیاد و حل سوال های سخت و وحشتناک , شاید با خوندن ۴ تا کتاب میشه رتبه پایین ۱۰۰۰ آورد تازه خسته هم نمیشی.
جواب سوال ۳:رشته برق از ۱۴۰ واحد ۴۰ واحد ابتدایی رو زور بزنی میشه مشترک سایر رشته های مهندسی و کاربردی (فیزیک و شیمی و مکانیک و عمران و برق و صنایع) حساب کرد (ینی دو ترم اول)
جواب سوال ۴: سوال خیلی جالبیه , برق یعنی طراحی سیستم قدرت , سیستم کنترل و سیستم مخابراتی , (یعنی دو قسمت تشکیل میشه , یه سیستم میخوای طراحی کنی که ۱۰۰۰ تا قسمت کوچیک داره از صفر تا صد میخوای طراحیش کنی!)
جواب سوال ۵: من برای اینکه از رشته کامپیوتر فرار کنم برق رو انتخاب کردم🗿
ولی برق یک رشته پر از ماجراجویی مث مکانیک هست و مث کامپیوتر تکراری نیست ولی خلاقیت خیلی بیشتری میخواد.
جواب سوال ۶: مهندسی قدرت سیستم های انرژی , مهندسی قدرت کنترل انرژی , مهندسی انرژی هسته ای , مهندسی کنترل , مهندسی برق مخابرات سیستم , مهندسی برق مخابرات موج و میدان , مهندسی مدیریت انرژی , مهندسی بیوتکنیک , مهندسی MEMS
جواب سوال ۷: پسرا معمولا مهندسی برق قدرت برمیدارن بازار کار خوبی داره از پیمانکاری بگیر تا تاسیسات و کار های تخصصی مث لاین ریپیر و اینا...
بخشی از اون ها هم استخدامی هستن.
برا دخترا تحقیقاتی و طراحی و استخدامی هم خوبه برا الکترونیک و کنترل بعضیاشون هم کرسی دانشگاهی میتونن کسب کنن.
جواب سوال ۸: هر دانشگاه برا خودش یه رفتار داره نمیشه کلی گفت ولی معمولا این رشته سرآمد هست و پر از استادای بی رحم :)
جواب سوال ۹: این سوال فقط یک جواب داره اون هم اینه (شما را توصیه نامه به خارج نمیبرد ,بلکه پول میبرد!)
حالا توصیه نامه به چه درد میخوره در انتخاب دانشگاه بهتر و فاند و اینا که در موردش بعدا توضیح میدم فعلا حوصله ندارم :/