- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
پستم رو انتقال میدم اینجا
نقاط ضعف تبریز :
1) مردم خیلی رُک رفتار میکنن
2) مترو مسیر های کمی رو کاور میکنه (البته اسنپ و خط واحد برخلاف بقیه کلانشهر ها ارزونه)
3) جا برای تفریح کم داره متاسفانه
4) هوا تو بیشتر مواقع سال سرده و اگه مناطق گرمسیر زندگی میکنید یکم سخته که به هوای اینجا عادت کنید
5) دانشگاه مدنی و صنعتی خیلی از شهر دورن و باید ماشین داشته باشید ولی خود دانشگاه تبریز جاش خیلی خوبه و اگه اشتباه نکنم دومین دانشگاه بزرگ ایرانه
6) تو بعضی از جاهای شهر ترافیک خیلی اذیت کنندس ولی فک نکنم تو روند زندگی دانشجو تاثیری داشته باشه
نقاط قوت تبریز :
1) دانشگاهش (چه صنعتی چه اونیکی) از سطح بالایی برخوردارن
2) تو شهر امکانات خیلی زیادی هست
3) آلودگی هوا خیلیییی کمه نسبت به اصفهان و تهران (تابستونا که مطلقا نیست زمستونا هم نهایتا مدارس ۲ ۳ روز تعطیل میشه)
4) مخارج زندگی نسبت به بقیه کلانشهرا کمتره (خوراک و بقیه چیزا)
5) خوابگاه ها به خصوص خوابگاه دخترانه (تلاش) واقعا فوقالعادس
6) به خاطر مسائل مذهبی مثل حجاب به کسی تو شهر گیر داده نمیشه من تو این چند سال ندیدم کسیو گشت ارشاد بگیره با اینکه ۹۰ درصد خانما بدون حجابن (کردستان هم این شکلیه ، میشه گفت مامورا جرئت نمیکنن گیر بدن مردم میریزن سرشون)
7) امنیت برقراره و جرم جنایت نمیگم نیست ولی خیلی کمه
حالا اینا باشه شاید بعدا یچیزایی هم اضافه کردم
1) مردم خیلی رُک رفتار میکنن
2) مترو مسیر های کمی رو کاور میکنه (البته اسنپ و خط واحد برخلاف بقیه کلانشهر ها ارزونه)
3) جا برای تفریح کم داره متاسفانه
4) هوا تو بیشتر مواقع سال سرده و اگه مناطق گرمسیر زندگی میکنید یکم سخته که به هوای اینجا عادت کنید
5) دانشگاه مدنی و صنعتی خیلی از شهر دورن و باید ماشین داشته باشید ولی خود دانشگاه تبریز جاش خیلی خوبه و اگه اشتباه نکنم دومین دانشگاه بزرگ ایرانه
6) تو بعضی از جاهای شهر ترافیک خیلی اذیت کنندس ولی فک نکنم تو روند زندگی دانشجو تاثیری داشته باشه
نقاط قوت تبریز :
1) دانشگاهش (چه صنعتی چه اونیکی) از سطح بالایی برخوردارن
2) تو شهر امکانات خیلی زیادی هست
3) آلودگی هوا خیلیییی کمه نسبت به اصفهان و تهران (تابستونا که مطلقا نیست زمستونا هم نهایتا مدارس ۲ ۳ روز تعطیل میشه)
4) مخارج زندگی نسبت به بقیه کلانشهرا کمتره (خوراک و بقیه چیزا)
5) خوابگاه ها به خصوص خوابگاه دخترانه (تلاش) واقعا فوقالعادس
6) به خاطر مسائل مذهبی مثل حجاب به کسی تو شهر گیر داده نمیشه من تو این چند سال ندیدم کسیو گشت ارشاد بگیره با اینکه ۹۰ درصد خانما بدون حجابن (کردستان هم این شکلیه ، میشه گفت مامورا جرئت نمیکنن گیر بدن مردم میریزن سرشون)
7) امنیت برقراره و جرم جنایت نمیگم نیست ولی خیلی کمه
حالا اینا باشه شاید بعدا یچیزایی هم اضافه کردم