- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- خرابات
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
سلامم
تحربهی خودم رو که با همکلاسیام مقایسه میکنم به این نتیجه میرسم که بطور کلی دیدتون به محیط، انعطاف پذیری و کنجکاوی خیلی توی تجربه تون از یک شهر تاثیر داره.
تقریبا همهی شهرها محله های مختلفی دارن که هرکدوم شدت بد و خوب بودنشون متفاوته، این دیگه به خودتون بستگی داره که چقدر اهل پیدا کردن زیبایی های یکجا باشید یا اینکه اهل دائما غر زدن از محیط(وقتی شرایط تغییرش رو ندارید.)
کاشان رو بخوام بگم:
آب و هوا: بد. شهر کویری با پوشش گیاهی اندک، تابستان دمای ۳۸و ۴۰ عادیه و زمستون هم میتونه خیلی خشک و سرد باشه.
اگه اهل شهرای گرمسیری و خشک باشید راحتتر میتونید کنار بیاید.
مذهبی بودن: زیاااد. یه عالمه هیئت قراره توی شهر ببینید و یه عالمه پرچم به مناسبت های مذهبی مختلف. ولی در کل فقط محله های خاصی هست که مردم ممکنه بهت تذکر بدن. که اینا تاثیر سنتی بودن مردم و نزدیکی به قمه. : )))))
مردم: متوسط. اهل متلک انداختن نیستند، با دانشجو خوش رفتارن، یه لهجهی خاصی دارن که ممکنه اذیتتون کنه و اینکه دانشجوی اصفهانی و بعد تهرانی زیاد داریم اینجا.
جاذبهی شهر: بستگی به دیدتون داره. شهر پوشش گیاهی ضعیفی داره منتها در فاصلهی نیم ساعتیش چنتا روستای خفن و با طبیعت عالی هست که غالبا توریستی هم هستن و بهتون میتونه کلی خوش بگذره.
کافه و رستوران جالب و خلاقانه هم خیییلی داره، یه بازار خیلیی خفن داره که از بازارای بقیه ی شهرا جالب تره و توش کلی کافه و گالری پیدا میشه. خانه های تاریخی و کلی گالری و خانه هایی که توشون ایونت های هنری برگزار میشه و اینا.
توریست خارجی قراره خیلی ببینید تو محلههای تاریخی شهر. اردیبهشت هم که فصل گلاب گیریه کلی مسافر میاد و شهر زیبا میشه.
کویرهای قشنگی هم داره.
نظر کلیم اینکه که اگه راه خودتونو پیش میبرید و با چارتا تذکر رندوم اذیت نمیشید، اهل گشت و گذارید و با گرما اوکیاید میتونید روش حساب کنید..امکاناتش از شهرستان های دیگه یه لول بالاتره و فاصلهی یکسانی تا اصفهان و تهران هم داره.
اگه دانشجوی هنر هم هستید که جو هنری جالبی داره و بهتون کلی میتونه خوش بگذره.
تحربهی خودم رو که با همکلاسیام مقایسه میکنم به این نتیجه میرسم که بطور کلی دیدتون به محیط، انعطاف پذیری و کنجکاوی خیلی توی تجربه تون از یک شهر تاثیر داره.
تقریبا همهی شهرها محله های مختلفی دارن که هرکدوم شدت بد و خوب بودنشون متفاوته، این دیگه به خودتون بستگی داره که چقدر اهل پیدا کردن زیبایی های یکجا باشید یا اینکه اهل دائما غر زدن از محیط(وقتی شرایط تغییرش رو ندارید.)
کاشان رو بخوام بگم:
آب و هوا: بد. شهر کویری با پوشش گیاهی اندک، تابستان دمای ۳۸و ۴۰ عادیه و زمستون هم میتونه خیلی خشک و سرد باشه.
اگه اهل شهرای گرمسیری و خشک باشید راحتتر میتونید کنار بیاید.
مذهبی بودن: زیاااد. یه عالمه هیئت قراره توی شهر ببینید و یه عالمه پرچم به مناسبت های مذهبی مختلف. ولی در کل فقط محله های خاصی هست که مردم ممکنه بهت تذکر بدن. که اینا تاثیر سنتی بودن مردم و نزدیکی به قمه. : )))))
مردم: متوسط. اهل متلک انداختن نیستند، با دانشجو خوش رفتارن، یه لهجهی خاصی دارن که ممکنه اذیتتون کنه و اینکه دانشجوی اصفهانی و بعد تهرانی زیاد داریم اینجا.
جاذبهی شهر: بستگی به دیدتون داره. شهر پوشش گیاهی ضعیفی داره منتها در فاصلهی نیم ساعتیش چنتا روستای خفن و با طبیعت عالی هست که غالبا توریستی هم هستن و بهتون میتونه کلی خوش بگذره.
کافه و رستوران جالب و خلاقانه هم خیییلی داره، یه بازار خیلیی خفن داره که از بازارای بقیه ی شهرا جالب تره و توش کلی کافه و گالری پیدا میشه. خانه های تاریخی و کلی گالری و خانه هایی که توشون ایونت های هنری برگزار میشه و اینا.
توریست خارجی قراره خیلی ببینید تو محلههای تاریخی شهر. اردیبهشت هم که فصل گلاب گیریه کلی مسافر میاد و شهر زیبا میشه.
کویرهای قشنگی هم داره.
نظر کلیم اینکه که اگه راه خودتونو پیش میبرید و با چارتا تذکر رندوم اذیت نمیشید، اهل گشت و گذارید و با گرما اوکیاید میتونید روش حساب کنید..امکاناتش از شهرستان های دیگه یه لول بالاتره و فاصلهی یکسانی تا اصفهان و تهران هم داره.
اگه دانشجوی هنر هم هستید که جو هنری جالبی داره و بهتون کلی میتونه خوش بگذره.

اما جدای از شوخی سطح استادها و امکانات کلی دانشگاه بسیار خوب و راضی کننده است. اکثر دانشکده ها بازسازی شده و نو هستن و حتی چندتا دانشکده جدید هم فکر کنم حول و حوش دانشکده فیزیک دارن میسازن. در کل از نظر تحصیلی فکر نکنم مشکلی داشته باشید اما یه چیزی که هست کلا مناطق ترک زبان فرهنگ خاصی دارن و زیاد هم غریبه پذیر نیستن. اولین مشکلی که تو این شهر حتما گریبان گیرتون میشه زبان هست. داخل محوطه دانشگاه به واسطه دانشجو بودنتون، خب اگه فارسی حرف بزنید تا حدی برای عموم قابل قبوله و رعایت میکنند ولی در محیط خارج از دانشگاه اصلااااا اینطور نیست. یعنی میری مثلا توی یه مغازه خرید کنی بعد تو فارسی حرف میزنی اما فروشنده هه به خودش اصلا زحمت فارسی حرف زدن نمیده یا چه میدونم مثلا سوار تاکسی شدنی انتظار داری تو رو مراعات کنن ولی این اتفاق نمیفته ... تو اینجور مواقع ممکنه سر این مسائل خیلی اذیت بشید. من این دانشگاه رو از نظر سطح علمی و امکانات واقعا دانشگاه خوبی میدونم اما یه مشکلی که تو سال بالایی هامون به کرات زیاد دیدم این راه اومدن استاد با دانشجوهایی هس که میخوان مهاجرت کنن. اگه قصدتون مهاجرت بدون دردسر و بدون گریه و زاری هس اصلا برای ارشد و دکترا سمت این دانشگاه نیاید چون خود استادهای اینجا در خیلی موارد عقده مهاجرت دارن و اصلا کمک حال دانشجو نمیشن هیچ، جلوی راهش تا میتونن سنگ هم پرتاب میکنن. در این موارد من شما رو مستقیم هدایتتون میکنم به سمت دانشگاه تهران. ایشالا در اونجا موفق و موید باشید و کارهاتون اوکی شه.