نقد شهرها برای دانشگاه

galeger

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
نمی دونم اسمشو بزاریم شانس یا چی
بابای من دانشگاه کار می کنه و به همین خاطر ساعات زیادی رو تو محیطش بودم و به جز چند مورد چیز دیگه ای ندیدم مخصوصا بعد ماجرای مهسا خیلی خیلی کمتر شده این اتفاقات
حراستا جز یکی دو مورد بقیه براشون مهم نیست و بسیار خوش اخلاق
شما بری سلف عملا دختر و پسر توی بغل هم دارن غذا میخورن اما چیزی نمیگن دقیق تر بگیم جرئتشو ندارن
اساتید آره خیلیاشون از دنده چپ پاشدن و عقده این اما هستن اونایی که واقعا به فکر پیشرفتتن و راهو برات هموار تر می کنن
برای رشته های کمتر طرفدارتر آره ساختموناشون عین دخمه ست اما بقیه مثل برق و دارو و .... حتی سلف و کتابخانه جدا دارن
مخصوصا برای علوم پزشکی جای بحثی نیست برای امکانات
و اینکه درای مختلف فرق دارن مثلا در اصلی گیر میدن اما درای پشتی تر نه!
و سختگیری آن چنانی هم روی پوشش ندیدم مگه اینکه دیگه واقعا بد باشه برای محیط آکادمیک به اصطلاح!!
خدایا همینم مونده بود یکی ک باباش داره دانشگاه تبریز کار میکنه بیاد از دانشگاه تبریز طرفداری کنه😂😂😂برو بچه برو به درس و کنکورت برس انقدم تعصب شهر و محل کار باباتو نکش

azymandias

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
خدایا همینم مونده بود یکی ک باباش داره دانشگاه تبریز کار میکنه بیاد از دانشگاه تبریز طرفداری کنه😂😂😂برو بچه برو به درس و کنکورت برس انقدم تعصب شهر و محل کار باباتو نکش
چون خاطره ی خوشی ازش نداری دلیل بر بد بودنش نیست شاید با روحیات تو جور در نیومده
شاید یکی می خواد تبریز رو بزنه با توضیحات تو؟ میزنه زیر ذوقش
در مورد شهری که توش زندگی کردم و به علاوه توی دانشگاهشم بودم و فضاشو میدونم نظرمو برای بقیه گفتم
دید افراطی چیز خوبی نیست!

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
راجب تبریز من فقط شنیده بودم که استاد ها بزنن تو دنده ترکی حرف زدن هیچ کس حریفشون نمیشه کلاس فارسیه

برا همین حالا دانشگاه سهند بین دانشگاه های منطقه ۱ با گپ خوبی رتبه های کمتری میخواد برای رشته

ولی خب با این چیزا مشکل نباشه سطح علمی دانشگاه سهند خوبه!

azymandias

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
یه چیز دیگم اضافه کنم اساتید ترمای اول فارسین کلا(به جز چند مورد) و ترمای بالاتر که دیگه همه همو میشناسن و آشنایتی با ترکی دارن شاید وسط صحبتا به کار می برن
اما داخل سطح شهر آره یه مقدار مشکله!

azymandias

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
یه چیز دیگم اضافه کنم اساتید ترمای اول فارسین کلا(به جز چند مورد) و ترمای بالاتر که دیگه همه همو میشناسن و آشنایتی با ترکی دارن شاید وسط صحبتا به کار می برن
اما داخل سطح شهر آره یه مقدار مشکله!
بیشتر بازارای قدیمی اینطورین به خاطر اینکه اکثر فروشنده ها سن بالان
اما مراکز جدید تر که زیادم هستن می بینی با مردم بومی هم فارسی حرف می زنن( احتمالا برای باکالاس بودن) و اگر بیاین اونقدرام فلج نمیمونین مگه اینکه کارتون به بازارای تاریک بخوره!

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
الآن از تبریز بیشتر از هیتلر می‌ترسم. :|
بابا من یبار رفتم تبریز شایدم بچه بودم ولی کلا بزرگواری که ازش ادرس پرسیدیم اعتقادی به کلامی ادرس دادن نداشت خودش از وسط چهارراه گفت بیاید دنبالم برد ما رو تا رستورانه یجای دیگه شهر بود

من حس غریبی نکردم تو اون ۴ ۵ روز شایدم نفهمیدن ترک نیستیم نمد

azymandias

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
کلا مردم باحالی هستیم
بعضیا یه جوری مهربون یهو دیدی یه پیرزن وسط کوچه گرفته بغلت کرده چون خیلی نازی
بعضیام می کنن تو پاچتون همه چی رو
رفیقای باحالی پیدا می کنین
اکثرا خودشونو نمی گیرن و زود می تونین گرم بگیرین
مشکلی داشتین همیشه یه نفر هست کمکتون کنه
چند تا گاگولم هست بینشون که اعصاب خودشونم ندارن زیاد اهمیت ندید بهشون
هر محله آدمای خودشو داره بعضی محله ها خاکی بعضیا مهمون نواز
خلاصه بیاین کیف کنین ترکیم چیز سختی نیست تو محیط راحت یادش میگیرین (همسایه ما یه ساله اومده تبریز از ما بهتر حرف میزنه اصفهانیه !)
علوم پزشکیم باشین بیاین خوابگاه تلاش کیف کنین!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
سهند همون شهید مدنی منظورته؟
راجب تبریز من فقط شنیده بودم که استاد ها بزنن تو دنده ترکی حرف زدن هیچ کس حریفشون نمیشه کلاس فارسیه

برا همین حالا دانشگاه سهند بین دانشگاه های منطقه ۱ با گپ خوبی رتبه های کمتری میخواد برای رشته

ولی خب با این چیزا مشکل نباشه سطح علمی دانشگاه سهند خوبه!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
نه شهید مدنی جزو خود تبریزه
دانشگاه صنعتی سهند که تو خود شهر سهنده
ندیدم. تازه زدن یا قدیمیه؟
یه شهید مدنی رو شنیدم یکی هم خود تبریز.
شهید مدنی البته خارج شهره. یه زمانی تو انتخاب رشته ام بهم میگفتن باید با قطار رفت و آمد کنم و فلان.

azymandias

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
ندیدمش. تازه زدن یا قدیمیه؟
یه شهید مدنی رو شنیدم یکی هم خود تبریز.
شهید مدنی البته خارج شهره. یه زمانی تو انتخاب رشته بهم میگفتن باید با قطار رفت و آمد کنم و فلان.
شهید مدنی آره خارج شهره و الان با اتوبوسم میشه رفت
تقریبا تازه محسوب میشه ولی نه زیاد توی شهر سهنده یه نیم ساعت با تبریز فاصله داره

نام مرکز سمپاد
Farz ll
شهر
Kerman
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
Teh
رشته دانشگاه
Nursing
خب بزارین از دید یک دانشجو از تهران براتون بگم ....سطح علمی تهران اصلا قابل مقایسه نیست راجع به این چیزا صحبت نمیکنم.....خرج یک دانشجو توی تهران به مراتب بیشتر از شهر های دیگه است ...اسنپ به شدت زیاد میگیره ...من کمترین پول اسنپی دادم 60,70 بوده بیشترینش هم 300دیگه تا تهشو برید ....مترو خوبه برای توی شهر فک میکنم یه خورده از بعد از عید یه مقدار گرون تر شد اما بازم خیلی به صرفه تره اگه مسیرهای نزدیک میخواهید برید مترو بهترین گزینه اس تا اسنپ ...اما مترو بعضی خط ها خیلی شلوغه ممکنه حتی مترو بیاد جا نباشه خیلی توش جا شن خصوصا بعد از تموم شدن ساعات اداری خیلی طرفای انقلاب و دروازه دولت خیلی شلوغه یه سری ساعات اما مترو زود به زود میاد ...15خرداد همیشهههههه شلوغه ..یه سری جاها پله برقی ندارن یا خرابه مثلا من 15خرداد خیلی برام سخته چون هم شلوغه هم پله برقی ندارن یه سری پله فلزی خیلی بد داره ..هرچی از مرکز شهر دورتر شین خیلی خلوت تر میشه اما بعضی خط ها حتی غریب به 20دقیقه تا نیم ساعت باید منتظر باشین تا مترو بیاد مثل هفت تیر به بهار شیراز ....اگه از رفت و آمد بگذریم آب و هوا نقطه ضعف بعدیه ....هوا توی پاییز خوبه اما زمستون یکم سرد هست و هوا آلودگی خیلی زیادی داره ...من خودم کل زمان آلودگی رو ماسک میزدم اکثرا هم ماسک داشتم ...هوا پاییز خیلی خوبه زمستون یکم سرده ولی خوبه...بهار از اواسط اردیبهشت گرم شد یه خورده و تابستون به شدت گرمیییی داشتیم خصوصا تیر خیلی گرم بود حتی منی که از یه شهر گرم هم رفته بودم برام اذیت کننده بود ...بعد از هوا گرون بودن همه چیز خیلی بده خصوصا اگه بدونن شهرستانی هستین و تهرانی نیستین ..میوه به شدت گرونه یه پلاستیک سر خالی از هرچیز یه دونه نزدیک 200تومن میشه ....اگه آدم میوه خوری هستین به نظرم ترک کنید 😂یادمه سیب زرد اصلا نمی‌خوردم خونمون چقدر هم اینجا قیمتش خوب بود بعد یهو تهران هوس کردم بخرم بخورم دیدم کیلویی 120میفروشن ..البته که تره بار ارزون تره ولی به نظرم نمی ارزه ابن همه راه بریم تره بار ....فست فود اکثر جاها گرونه اما محدوده ی انقلاب خوبه بد نیست قیمتا ...البته بستگی داره اکثر مغازه ها قیمت های نزدیک بهم دارن اما کیفیت ها به شدت متفاوت ..حدودا دوتا فست فود هست که محدوده ی انقلاب خیلی از فست فود هاشون خوشم میاد یکی اش پیتزارو هست دور میدون انقلاب قیمت پک هاشون اگه با دوستاتون بگیرین خیلی خوبه ..‌ما سه نفری سیر می‌شدیم.. یکی شم یه ساندویچی هست اسمشو یادم نمیاد ولی همبرای ذغالی خیلی خوبی داشت ...نون خامه ای های انقلاب هم خیلی خوبهههه...محدوده ی هفت تیر لباس ها رو خیلی گرون میدن اما آف های آخر هر فصل خیلی قیمت های خوبی دارن ....15خرداد هم دقیقا مثل شهر خودم بود قیمتا چه بسا یه سری چیزا گرون تر بود..... مردم کاری به هم ندارن من مذهبی ندیدم که گیر بدن توی خیابون بهمون اما بعضی مترو ها حجاب بان هست که میگن شال بپوشید که بیشتر اطراف انقلاب و ولیعصر و کلا مرکز شهر هستن ...اکثرا ترک زبان هستند اگه ترکی بلدین خیلی بهتره براتون ....یک سری عقده ای هم برای تیکه پروندن هستن که اکثرا پدوفیل و معتاد ان فقط ایگنور کنید ...اگر سوال دیگه ای بود میتونید پ خ بپرسید من اینا رو یادم بود ...اگر راجع به یک سری دانشگاه های مصاحبه دار سوال داشتید مثل شاهد تهران و ارتش میتونید پ خ بپرسید

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
خب بزارین از دید یک دانشجو از تهران براتون بگم ....سطح علمی تهران اصلا قابل مقایسه نیست راجع به این چیزا صحبت نمیکنم.....خرج یک دانشجو توی تهران به مراتب بیشتر از شهر های دیگه است ...اسنپ به شدت زیاد میگیره ...من کمترین پول اسنپی دادم 60,70 بوده بیشترینش هم 300دیگه تا تهشو برید ....مترو خوبه برای توی شهر فک میکنم یه خورده از بعد از عید یه مقدار گرون تر شد اما بازم خیلی به صرفه تره اگه مسیرهای نزدیک میخواهید برید مترو بهترین گزینه اس تا اسنپ ...اما مترو بعضی خط ها خیلی شلوغه ممکنه حتی مترو بیاد جا نباشه خیلی توش جا شن خصوصا بعد از تموم شدن ساعات اداری خیلی طرفای انقلاب و دروازه دولت خیلی شلوغه یه سری ساعات اما مترو زود به زود میاد ...15خرداد همیشهههههه شلوغه ..یه سری جاها پله برقی ندارن یا خرابه مثلا من 15خرداد خیلی برام سخته چون هم شلوغه هم پله برقی ندارن یه سری پله فلزی خیلی بد داره ..هرچی از مرکز شهر دورتر شین خیلی خلوت تر میشه اما بعضی خط ها حتی غریب به 20دقیقه تا نیم ساعت باید منتظر باشین تا مترو بیاد مثل هفت تیر به بهار شیراز ....اگه از رفت و آمد بگذریم آب و هوا نقطه ضعف بعدیه ....هوا توی پاییز خوبه اما زمستون یکم سرد هست و هوا آلودگی خیلی زیادی داره ...من خودم کل زمان آلودگی رو ماسک میزدم اکثرا هم ماسک داشتم ...هوا پاییز خیلی خوبه زمستون یکم سرده ولی خوبه...بهار از اواسط اردیبهشت گرم شد یه خورده و تابستون به شدت گرمیییی داشتیم خصوصا تیر خیلی گرم بود حتی منی که از یه شهر گرم هم رفته بودم برام اذیت کننده بود ...بعد از هوا گرون بودن همه چیز خیلی بده خصوصا اگه بدونن شهرستانی هستین و تهرانی نیستین ..میوه به شدت گرونه یه پلاستیک سر خالی از هرچیز یه دونه نزدیک 200تومن میشه ....اگه آدم میوه خوری هستین به نظرم ترک کنید 😂یادمه سیب زرد اصلا نمی‌خوردم خونمون چقدر هم اینجا قیمتش خوب بود بعد یهو تهران هوس کردم بخرم بخورم دیدم کیلویی 120میفروشن ..البته که تره بار ارزون تره ولی به نظرم نمی ارزه ابن همه راه بریم تره بار ....فست فود اکثر جاها گرونه اما محدوده ی انقلاب خوبه بد نیست قیمتا ...البته بستگی داره اکثر مغازه ها قیمت های نزدیک بهم دارن اما کیفیت ها به شدت متفاوت ..حدودا دوتا فست فود هست که محدوده ی انقلاب خیلی از فست فود هاشون خوشم میاد یکی اش پیتزارو هست دور میدون انقلاب قیمت پک هاشون اگه با دوستاتون بگیرین خیلی خوبه ..‌ما سه نفری سیر می‌شدیم.. یکی شم یه ساندویچی هست اسمشو یادم نمیاد ولی همبرای ذغالی خیلی خوبی داشت ...نون خامه ای های انقلاب هم خیلی خوبهههه...محدوده ی هفت تیر لباس ها رو خیلی گرون میدن اما آف های آخر هر فصل خیلی قیمت های خوبی دارن ....15خرداد هم دقیقا مثل شهر خودم بود قیمتا چه بسا یه سری چیزا گرون تر بود..... مردم کاری به هم ندارن من مذهبی ندیدم که گیر بدن توی خیابون بهمون اما بعضی مترو ها حجاب بان هست که میگن شال بپوشید که بیشتر اطراف انقلاب و ولیعصر و کلا مرکز شهر هستن ...اکثرا ترک زبان هستند اگه ترکی بلدین خیلی بهتره براتون ....یک سری عقده ای هم برای تیکه پروندن هستن که اکثرا پدوفیل و معتاد ان فقط ایگنور کنید ...اگر سوال دیگه ای بود میتونید پ خ بپرسید من اینا رو یادم بود ...اگر راجع به یک سری دانشگاه های مصاحبه دار سوال داشتید مثل شاهد تهران و ارتش میتونید پ خ بپرسید
هر چیزی که گفتن ایشون خیلی درست بود فقط مترو کلا خط ۱ و هر تقاطعی با خط ۱ به شدت وحشتناکی شلوغه یعنی همون ۱۵ خرداد تقاطع خط ۱ و ۲ باشه به حدی شلوغه که باید میله رو بگیری به بیرون پرتاب نشی

و البته خانم اسکای پیزارو خیلی گرون فروشه جاهای فوق العاده منطقی تریم هه

میدونم کدومو میگید همون که اسلایسی میفروشه یا بسته کمبو

نه نه اونم گرونه😅

نام مرکز سمپاد
Farz ll
شهر
Kerman
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
Teh
رشته دانشگاه
Nursing
هر چیزی که گفتن ایشون خیلی درست بود فقط مترو کلا خط ۱ و هر تقاطعی با خط ۱ به شدت وحشتناکی شلوغه یعنی همون ۱۵ خرداد تقاطع خط ۱ و ۲ باشه به حدی شلوغه که باید میله رو بگیری به بیرون پرتاب نشی

و البته خانم اسکای پیزارو خیلی گرون فروشه جاهای فوق العاده منطقی تریم هه

میدونم کدومو میگید همون که اسلایسی میفروشه یا بسته کمبو

نه نه اونم گرونه😅
😅جدی اسلایس هاش اندازه ی یه پیتزای مینی عه خوبه و خب نسبت به جاهای دیگه ای که من رفتم بهتر بود....نسبت به شیلا واقعا ارزون تره و چندباری ما گرفتیم کیفیت خوبی داشت در صورتی که از شیلا واقعا سرد بود و اونقدری که تعریف شو میکردم نبود😅
...اون جاهای منطقی رو معرفی کنید لطفا🫠

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
😅جدی اسلایس هاش اندازه ی یه پیتزای مینی عه خوبه و خب نسبت به جاهای دیگه ای که من رفتم بهتر بود....نسبت به شیلا واقعا ارزون تره و چندباری ما گرفتیم کیفیت خوبی داشت در صورتی که از شیلا واقعا سرد بود و اونقدری که تعریف شو میکردم نبود😅
...اون جاهای منطقی رو معرفی کنید لطفا🫠
هر چی رستوران برند دیدم واقعا دارم پول برندشو میدم

برگرلند ، پیزارو ، شیلا ، سیب ۳۶۰ ، پرپروک همه اینا مفت نمی ارزن

کیفیتاشون خوبنا غلط میکنن خوب نشن ولی قیمتش فضاییه

کجاست خوابگاهتون دقیق؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
خب دوستان به عنوان دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان میخوام یکم یه حقایقی رو براتون رو کنم ;))
اولا اینکه دیدم تو همین تاپیک میگفتن فاصله دانشگاه خیلی با شهر دور نیست ولی کاملاااا برعکس، واسه من که دانشجوی بومی ام باید ساعت شش و نیم بیدار بشم که هشت تازه برسم. اونوقت خوابگاهیا ده دقیقه ای خودشونو میرسونن.
این فاصله ی خیلی دور مزایا و معایب خودشو داره و اینا واسه دانشجوی بومی و غیر بومی هم فرق میکنه! اگر اصفهانی هستین باید بدونین که روزانه چهار ساعت از روزتون عملا واسه رفت و برگشت میره و اما دانشجو های غیر بومی هم با توجه به این زمان زیاد اکثرا حوصله نمیکنن برن خارج از دانشگاه. اما یه مزیت اینکه با توجه به دور بودن از شهر همهههه چیز در ابعاد بزرگه تو دانشگاه.
کتابخونه ی خیلیییی بزرگ، استخر بزرگ، باشگاه بزرگ، زمین ها و باشگاه های ورزشی، حتی باشگاه اسب سواری، انواع شعبه های بانک :))، کلی سالن های همایش، یه مرکز سایت بزرگ با کلی کامپیوتر( که البته فقط واسه امتحانای آنلاینه مثل برنامه نویسی و اینا مثلا ما ترم یک امتحان برنامه نویسیمون اونجا بود) خلاصه کلی چیز دیگه...واقعا یه مرکز شهره برا خودش! نمیدونم دانشگاه های دیگه هم همینطور هست یا نه اما تو صنعتی اکثر دانشکده ها هم سایت دارن که معمولا تا ساعت سه بازه میرید اونجا و اگه لپتاپ با خودتون نیوردید با کامپیوترای اونجا کار میکنید.
حالا اگر خوابگاهی بشید هم تو خوابگاه امکانات خوبی هست سالن مطالعه و باشگاه و زمین ورزش و کلی جنگل و ...
اگر آدم حوصله داری باشید واقعا میتونید کلی تو دانشگاه تفریح کنید.
اماااا همین خودش یه عیبم داره اونم اینه که شما ممکنه هفته ی اول، دو هفته ی اول یا شایدم ترم اول مدام گم شین ;)) و حتی مدام از خستگی از حال برین چون به خیلی از جاها مثل مرکز تربیت بدنی اتوبوس نمیره و باید کلیییی راهو طی کنید تا برسید. یا مثلا از دانشکده تون تا سلف یه مسیر طولانیه. و همینا باعث میشه در روز کلییی راه برید :)) اون اوایل خیلی خسته میشید ولی بعد عادت میکنید.
من راجب اساتید بقیه ی رشته ها به جز برق و کامپیوتر واقعا اطلاعی ندارم. (دانشکده برق و کامپ پُله یعنی به هم دیگه با یه پل وصلن) اما باید بگم کلا اگه میاید این دانشگاه باید بدونید که واسه معدل و نمره های خوب باید واقعاااا کلی درس بخونید. حالا به جز ترم یک و دو که اکثر درسا پایه هستن ولی ترمای بعد ترش که درسا تخصصی هستن اساتید به شدت سخت گیرن و امتحانا هم به شدت سخت تر.
از نظر علمی هم من خودم برق علم و صنعت می اوردم ولی به جز سه تا دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیر بعدش همینجا رو زدم. و معتقدم از لحاظ علمی هم دقیقا به همین ترتیبه. و اینو زمانی میفهمید که میاید اینجا و راجب رزومه ی اساتید میخونید.
آها یه مورد خیلی باحالی ام که هست اینه که هر موقع از رو پل رد میشم اکثر ترم بالاییا دارن راجب مهاجرت حرف میزنن و اینکه دانشجو های اینجا اکثرا تو مود مهاجرتن. راجب ترم بالاییا ها هر دفعه میبینین که عههه اینم که مهاجرت کرد رفت. :)) انجمن علمی دانشکده مون هم هر از گاهی با اینایی که مهاجرت کردن یه گفت و گو هایی واسمون برگزار میکنه. نمونه ش دو روز دیگه با یه فردی هست که کارشناسیش برق صنعتی اصفهان بوده دکتراش پنسیلوانیا و پسا دکتراش از دانشگاه پرینستون بوده.
آها یه مورد دیگه اینکه اساتید به جز مورد های تک و توک لهجه ندارن.
عه یه نکته دیگه رو هم یادم رفت بگم. کنار دانشگاه یه شهرک علمی تحقیقاتی هست. خیلی از شرکتا هستن اونجا که انجمن معمولا یه گشت و گذاری میبره و میتونین با مدیرای شرکتا حرف بزنین که چه چیزایی مد نظرشونه برای کار و استخدام و ... و یا از شرکتا بازدید کنید.

امیدوارم که توضیحاتم به کارتون بیاد.

sombrero04

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
سال فارغ التحصیلی
1400
حراست گیر نمیده؟من سر سیگار کشیدن اونم خارج دانشگاه کم مونده بود تعهد و درج در پرونده بشه🤬🤬🤬۳ ماه رفتم کمیته انضباطی اومدم اعصاب روانمو گاییدن هنوزم پروندم بازه.چی میگی واسه خودت؟دوستای منو حراست به خاطر پوشش بهشون گیر داده بود اجازه نداده بود وارد دانشگاه شن.گفتن برین خوابگاه لباس عوض کنین.من سر هودی پوشیدن بارها حراست بم گیر داده گفته هودی ممنوعه.منو دوس پسرم با فاصله کنار هم راه میرفتیم تو دانشگاه ولی شب بود گشت حراست اومد گیر داد و افتاد دنبال دوس پسرم ک بره خوابگاه ولم نمیکرد.حالا جلو همین حراست مسئولیت پذیر ۳ تا سگ بم حمله کرد وایستادن بر و بر نگام کردن هیچ کاری نکردن.رفتم گفتم بابا جمع کنین این سگا رو گفتن ک برین خودتون نامه بزنین پیگیری کنین.ولم کن بابا رگ تبریزیت گل کرده داره چرند میگی درمورد سطح علمی و کوفت و زهرمار تبریز.من سال اخرم از تبریز مونده جز ۳ سال تجاوز روحی روانی و کم کاری ۹۹درصد اساتید چیز دیگه ای ندیدم.دانشکده مکانیک شبیه انباریه انقد ک قدیمیه.کشاورزی همچنین.یه چن تا دانشکده نوساز داره اونم عمران و دارو و ایناست.بقیه اکثرا قدیمیه.دوستان تبریز ریده.تنها نکته مثبتی ک میتونم درمورد تبریز بگم امنیتشه.به جز اون چیز خوب دیگه ای تو این شهر نبوده نیست و نخواهد بود.
لطفاً نژادپرستی حسابش نکنید، من با نظر این دوست بیشتر موافقم.

نام مرکز سمپاد
Farz ll
شهر
Kerman
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
Teh
رشته دانشگاه
Nursing
هر چی رستوران برند دیدم واقعا دارم پول برندشو میدم

برگرلند ، پیزارو ، شیلا ، سیب ۳۶۰ ، پرپروک همه اینا مفت نمی ارزن

کیفیتاشون خوبنا غلط میکنن خوب نشن ولی قیمتش فضاییه

کجاست خوابگاهتون دقیق؟
😂جدی من توی تهران فهمیدم برند پول زوره قبلش پول زور بابت چیزی دادن برام تعریف شده نبود....معمولا محدوده ی خوابگاه نمی‌ریم فست فودی چون شام نمیخوریم بیشتر ترجیح میدیم ظهر به جای ناهار بخوریم پس اکثرا همون انقلاب میشه ولی اطراف هفت تیر و ولیعصر هم باشه اوکیه ...😅شما خوباشو معرفی کنید حضوری میریم ببینیم چجوریاس

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
😂جدی من توی تهران فهمیدم برند پول زوره قبلش پول زور بابت چیزی دادن برام تعریف شده نبود....معمولا محدوده ی خوابگاه نمی‌ریم فست فودی چون شام نمیخوریم بیشتر ترجیح میدیم ظهر به جای ناهار بخوریم پس اکثرا همون انقلاب میشه ولی اطراف هفت تیر و ولیعصر هم باشه اوکیه ...😅شما خوباشو معرفی کنید حضوری میریم ببینیم چجوریاس
برو سمت منیریه یهو ساندویچاش میشه 60 70 تومن

بحث کیفیت نی بحث سوده

رستوران های برند خیلی سود میگیرن ازت

بالا