• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نقد شهرها برای دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ماهی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نمی دونم اسمشو بزاریم شانس یا چی
بابای من دانشگاه کار می کنه و به همین خاطر ساعات زیادی رو تو محیطش بودم و به جز چند مورد چیز دیگه ای ندیدم مخصوصا بعد ماجرای مهسا خیلی خیلی کمتر شده این اتفاقات
حراستا جز یکی دو مورد بقیه براشون مهم نیست و بسیار خوش اخلاق
شما بری سلف عملا دختر و پسر توی بغل هم دارن غذا میخورن اما چیزی نمیگن دقیق تر بگیم جرئتشو ندارن
اساتید آره خیلیاشون از دنده چپ پاشدن و عقده این اما هستن اونایی که واقعا به فکر پیشرفتتن و راهو برات هموار تر می کنن
برای رشته های کمتر طرفدارتر آره ساختموناشون عین دخمه ست اما بقیه مثل برق و دارو و .... حتی سلف و کتابخانه جدا دارن
مخصوصا برای علوم پزشکی جای بحثی نیست برای امکانات
و اینکه درای مختلف فرق دارن مثلا در اصلی گیر میدن اما درای پشتی تر نه!
و سختگیری آن چنانی هم روی پوشش ندیدم مگه اینکه دیگه واقعا بد باشه برای محیط آکادمیک به اصطلاح!!
خدایا همینم مونده بود یکی ک باباش داره دانشگاه تبریز کار میکنه بیاد از دانشگاه تبریز طرفداری کنه😂😂😂برو بچه برو به درس و کنکورت برس انقدم تعصب شهر و محل کار باباتو نکش

خدایا همینم مونده بود یکی ک باباش داره دانشگاه تبریز کار میکنه بیاد از دانشگاه تبریز طرفداری کنه😂😂😂برو بچه برو به درس و کنکورت برس انقدم تعصب شهر و محل کار باباتو نکش
چون خاطره ی خوشی ازش نداری دلیل بر بد بودنش نیست شاید با روحیات تو جور در نیومده
شاید یکی می خواد تبریز رو بزنه با توضیحات تو؟ میزنه زیر ذوقش
در مورد شهری که توش زندگی کردم و به علاوه توی دانشگاهشم بودم و فضاشو میدونم نظرمو برای بقیه گفتم
دید افراطی چیز خوبی نیست!

راجب تبریز من فقط شنیده بودم که استاد ها بزنن تو دنده ترکی حرف زدن هیچ کس حریفشون نمیشه کلاس فارسیه

برا همین حالا دانشگاه سهند بین دانشگاه های منطقه ۱ با گپ خوبی رتبه های کمتری میخواد برای رشته

ولی خب با این چیزا مشکل نباشه سطح علمی دانشگاه سهند خوبه!

یه چیز دیگم اضافه کنم اساتید ترمای اول فارسین کلا(به جز چند مورد) و ترمای بالاتر که دیگه همه همو میشناسن و آشنایتی با ترکی دارن شاید وسط صحبتا به کار می برن
اما داخل سطح شهر آره یه مقدار مشکله!

یه چیز دیگم اضافه کنم اساتید ترمای اول فارسین کلا(به جز چند مورد) و ترمای بالاتر که دیگه همه همو میشناسن و آشنایتی با ترکی دارن شاید وسط صحبتا به کار می برن
اما داخل سطح شهر آره یه مقدار مشکله!
بیشتر بازارای قدیمی اینطورین به خاطر اینکه اکثر فروشنده ها سن بالان
اما مراکز جدید تر که زیادم هستن می بینی با مردم بومی هم فارسی حرف می زنن( احتمالا برای باکالاس بودن) و اگر بیاین اونقدرام فلج نمیمونین مگه اینکه کارتون به بازارای تاریک بخوره!

الآن از تبریز بیشتر از هیتلر می‌ترسم. :|
بابا من یبار رفتم تبریز شایدم بچه بودم ولی کلا بزرگواری که ازش ادرس پرسیدیم اعتقادی به کلامی ادرس دادن نداشت خودش از وسط چهارراه گفت بیاید دنبالم برد ما رو تا رستورانه یجای دیگه شهر بود

من حس غریبی نکردم تو اون ۴ ۵ روز شایدم نفهمیدن ترک نیستیم نمد

کلا مردم باحالی هستیم
بعضیا یه جوری مهربون یهو دیدی یه پیرزن وسط کوچه گرفته بغلت کرده چون خیلی نازی
بعضیام می کنن تو پاچتون همه چی رو
رفیقای باحالی پیدا می کنین
اکثرا خودشونو نمی گیرن و زود می تونین گرم بگیرین
مشکلی داشتین همیشه یه نفر هست کمکتون کنه
چند تا گاگولم هست بینشون که اعصاب خودشونم ندارن زیاد اهمیت ندید بهشون
هر محله آدمای خودشو داره بعضی محله ها خاکی بعضیا مهمون نواز
خلاصه بیاین کیف کنین ترکیم چیز سختی نیست تو محیط راحت یادش میگیرین (همسایه ما یه ساله اومده تبریز از ما بهتر حرف میزنه اصفهانیه !)
علوم پزشکیم باشین بیاین خوابگاه تلاش کیف کنین!

سهند همون شهید مدنی منظورته؟
راجب تبریز من فقط شنیده بودم که استاد ها بزنن تو دنده ترکی حرف زدن هیچ کس حریفشون نمیشه کلاس فارسیه

برا همین حالا دانشگاه سهند بین دانشگاه های منطقه ۱ با گپ خوبی رتبه های کمتری میخواد برای رشته

ولی خب با این چیزا مشکل نباشه سطح علمی دانشگاه سهند خوبه!

Back
بالا