- توقیف شده
از دوره اول که نه باباقلمچی نمیگیرن ازمون فکر کنم تا جایی که خبر دارم
دوره دوم و دهم منظورم بود
از دوره اول که نه باباقلمچی نمیگیرن ازمون فکر کنم تا جایی که خبر دارم
همون دوره دو رو گفتم با چند تا از بچه ها در ارتباطم چیزی درمورد قلمچی نگفتن تا الاناز دوره اول که نه بابا
دوره دوم و دهم منظورم بود
البته بگماهمون دوره دو رو گفتم با چند تا از بچه ها در ارتباطم چیزی درمورد قلمچی نگفتن تا الان
باز باید بپرسم حالا
من خودم با کاربر spy404 رفیق هستم. ولی خودم هر روز از دوره دوم حلی ۱ رد میشم هم خرخون دارن ، همه کسی که بیاد توی وسط خیابان با همکلاسیش دعوا کنه هم کسی که فحش ناموس از شدت تکالیف بده.خب طبیعیه تو هر سمپادی ولی چیزیکه حلی ۱ رو حلی ۱ کرده اینه که اولن تو مستقیم میری به بهترین سمپاد کشور که تازه خصوصیات رو گفتم بهتون و اینکه سازمان از حلی ۱ پشتیبان به مراتب بهتری میکنه.برای مثال اون خرج هایی که برای سمینار ۳۷ شد همه از اسپانسر ها بود که توسط سازمان و کادر جور شدن(بانک ملی،شهرداری و هزار تا اسپانسر دیگه)خدمت همه
ببینید تو حلی ۱ پچول تا دلت بخواد دارن(بی احترامی نباشه من خودم با کاربر
از نظرم بعضی هاتون اینجوری هستین(البته تو بیا نهم حلی ۹ پدرت در اومده) امتحان پشت امتحان درس پشت درس حرف پشت حرفیه جور میگه انگار ما از اوناییم
داداشم دوره اول رو همونجا بود خبر دارماز نظرم بعضی هاتون اینجوری هستین(البته تو بیا نهم حلی ۹ پدرت در اومده) امتحان پشت امتحان درس پشت درس حرف پشت حرف