تجمع اعتراض به رای دیوان روز شنبه 29 مهر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AysaAJ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
همون دوره دو رو گفتم با چند تا از بچه ها در ارتباطم چیزی درمورد قلمچی نگفتن تا الان
باز باید بپرسم حالا
البته بگما
خیلیا شل میکنن دهم یازدهم
دوازدهم گازو میگیرن
ولی خیلیا هستن از دهم آزمون کانون میدن

یک صحبت دارم
میگم تو سمپاد شما هم پیدا میشه که بعضی معلم ها تو مدارس دولتی تدریس کنن(تو دولتی نکات که به ما میگن و به اونا نمیگن چون نمیکشن)

خدمت همه
ببینید تو حلی ۱ پچول تا دلت بخواد دارن(بی احترامی نباشه من خودم با کاربر

خدمت همه
ببینید تو حلی ۱ پچول تا دلت بخواد دارن(بی احترامی نباشه من خودم با کاربر
من خودم با کاربر spy404 رفیق هستم. ولی خودم هر روز از دوره دوم حلی ۱ رد میشم هم خرخون دارن ، همه کسی که بیاد توی وسط خیابان با همکلاسیش دعوا کنه هم کسی که فحش ناموس از شدت تکالیف بده.خب طبیعیه تو هر سمپادی ولی چیزیکه حلی ۱ رو حلی ۱ کرده اینه که اولن تو مستقیم میری به بهترین سمپاد کشور که تازه خصوصیات رو گفتم بهتون و اینکه سازمان از حلی ۱ پشتیبان به مراتب بهتری میکنه.برای مثال اون خرج هایی که برای سمینار ۳۷ شد همه از اسپانسر ها بود که توسط سازمان و کادر جور شدن(بانک ملی،شهرداری و هزار تا اسپانسر دیگه)

یه جور میگه انگار ما از اوناییم
از نظرم بعضی هاتون اینجوری هستین(البته تو بیا نهم حلی ۹ پدرت در اومده) امتحان پشت امتحان درس پشت درس حرف پشت حرف

راستی درباره جانمایی بهم کمک کنین. اصلا دلیل رفتن من به حلی ۱ اینه که بغل خونه است و لاقل ازبین سمپاد ها بهترین هستش و اگرنه هیچی

از نظرم بعضی هاتون اینجوری هستین(البته تو بیا نهم حلی ۹ پدرت در اومده) امتحان پشت امتحان درس پشت درس حرف پشت حرف
داداشم دوره اول رو همونجا بود خبر دارم

خب امتحان پشت امتحان مگه ما نداریم اینور؟ الان فیزیک هر جلسه احتمال ۹۰ درصد کوییز میگیره
تاریخ هرجلسه یا امتحان میگیره یا مثل چی میپرسه
و....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا