• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

داستان های شما و کتابهای مورد علاقتون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Miniall
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همین الان هری پاتر رو تموم کردم و به معنای واقعی کلمه شاهکار بود و خب یادگاران مرده به نظرم یه چیز دیگه بود:)
دوست داشتم جایی. پیام بزارم که عاشقان هری پاتر باشن اونجا و خب اینجا به ذهنم رسید

وای خوشا به حالتتت
من خیلی دلم میخواد هری پاتر رو بخونم ولی همیشه قسمت نمیشه =(( بخدا این کتابم تموم بشه دیگه میرم هری پاتر
خیلییییی معرکست واقعا ارزش خوندن داره

چنین می گفت زرتشت - فریدریش نیچه
به نظرم بسیاری از کتاب های دینی رو زمین میزنه.

البته یک عزیزی نکات خوبی رو راجب کتاب گفتن که نظرم بر این هست که مهمه:
انتخاب غلط‌ برای کسی که تا به حال نیچه نخوانده. این شاهکار رو حیف می‌کنه. لازمه اول برای فهم درست چنین گفت زرتشت نیچه، مطلع بودن و شناخت خط فکری نیچه، اشنایی با فلسفه‌ش و عمقی خوندنش هست. وگرنه چنان موجب بدفهمی میشه خواننده کتاب که حیفه. این گزاره های سطحی و بی اساس اینستاگرام که نمی‌دونم نیچه افسرده‌ست و از زندگی بدش میاد و اینها همه نتیجه همین‌جور انتخاب های نادرسته. البته من در جایگاهی نیستیم که ادعای سواد کنم ولی خب نیاز دیدم اینو بگم
پی‌نوشت: ترجمه داریوش آشوری رو بخونید.

سرزمین هزار دالان
سقوط
mocking bird
ندیمه
راهنمای قتل از یک دختر خوب
فهرست مهمانان
مغازه جادویی
مغازه خودکشی
دوازده خان هرکول ( آگاتا کریستی)
رستاخیز لئو تولستوی
پنیر من را چرا کسی جا به جا کرد
جاناتان مرغ دریایی
الیور توییست
بابا لنگ دراز
کورالین
تاسبتان اردک ماهی
بلندی های بادگیر
غرور و تعصب ( واقعا چرت بود )
بخدا که من کلی کتاب دیگه خوندم و الان یادم نمیاد

من دوران دبیرستان با وقتی نیچه گریست یالوم کتابخون شدم. این کتاب جدای از سیر داستانی جذابی که داره و تاثیرات بزرگان تاریخ ذهن مثل نیچه و فروید رو، حتی اگر نه کاملا واقعی، به تصویر میکشه مهمترین نکته ش برای خود من ناتوانی نیچه از پذیرش اشتباهات و شکست هاش بود.
گویا فرد برای اینکه بتونه جدی به نظر بیاد، هیچوقت نباید بگه فلان جا اشتباه کردم یا مثلا هرگز نباید به خاطر رنجی که میکشه گریه کنه. وقتی نیچه گریست در واقع زمانیه که در تصورات یالوم، بغض نیچه میترکه و اون میفهمه نیازی نیست همیشه قوی باشه، تمام بازی جنگ نیست و حتی دشمن هم گاهی استراحت میکنه.
بعید میدونم الان که دو برابر اون موقع سن دارم همچنان جذب کتاب بشم چون مفهوم بالا رو تا حد امکان سعی کردم تو زندگی شخصیم بیارم و دیگه برام جدید نیست. اما اگر دوست دارید یکم فاصله بگیرید از آدم هایی که در دنیای فعلی فقط ویترین خوبی دارن، به نظرم کتاب بتونه دید خوبی بهتون بده یا حداقل شروع خوبی باشه.

اتفاقا من نیچه رو با همین کتاب شروع کردم و دیگه نتونستم سمتش برم متاسفانه :)
بعدش هم چون علاقه مند به اندیشه های راسل بودم و راسل میگفت از تفکرات نیچه خیلی خوشش نمیاد دیگه کلا سمتش نرفتم =)
نیچه یک منتقد فلسفه بود - یعنی فلسفه قبل از خودش رو به کلی کنار زد و یک فلسفه جدید خودش رو ساخت
راسل هم دقیقا همینطوره؛ توی کتاب تاریخ فلسفه غرب، فلسفه قبل از خودش رو نقد میکنه (البته که بنظر من اصلا و ابدا در حد نیچه نمیتونه این کارو انجام بده) بخاطر همین نیچه رو هم مورد نقد قرار داده
بنظر من چنین گفت زرتشت جای خوبی برای شروع فلسفه نیچه نیستش
علاوه بر اینکه قبل خوندن نیچه باید اطلاعاتتون در حد نسبتا کلی درباره فلاسفه قبل از نیچه باشه، باید از کتابای کوتاه تری از نیچه که ایده های کلی و ساده تر رو ارائه میدن شروع کنین
کتابایی که خودم پیشنهاد میدم از ایشون برای شروع: غروب بت‌ها (بهترین برای شروع)، فراسوی نیک و بد، دجال

کتابای فریدا مک فادننن
وای خیلی خوفن
البته کتابایی که ازش خوندم توی یه سبک بودن(معمایی)
و همشون خیلی متفاوت و خاص طراحی شدن
.
کتابای کالین هوور هم خیلی دوست دارم
مثل ما تمامش میکنیم و نهمین روز از ماه نوامبر و...
توی کتابای هوور یه عشق بسی دوست داشتنیه که خیلی قشنگه🥹

چقدر جالبب و قشنگ!
منم هری پاترو برام آوردن و نخوندمش حتی به زور هم نخوندم =( ولی با خوندن حرفای شما تصمیم گرفتم یه بار به هری پاتر شانس بدم شاید از کتابای مورد علاقم شده D:
بخون حتما خیلی جذبش میشی

واییییییییییی فکرشم نمیکردم کسی چه. کسی پنیر مرا جا به جا. کرد و خونده باشههههه
کلا یسری کتاب رو خوندم چون مامانم داشت ،مثل سایه عقاب و یه بخشی از کلیدر
برای خودم خریده باشم شاید سمفونی مردگان خیلی قشنگ بود،اون فصلی که برادری که با مغز چلچله دیوونه شده بود هم خیلی دوست داشتم چون سخت بود خوندنش

اتفاقا من نیچه رو با همین کتاب شروع کردم و دیگه نتونستم سمتش برم متاسفانه :)
بعدش هم چون علاقه مند به اندیشه های راسل بودم و راسل میگفت از تفکرات نیچه خیلی خوشش نمیاد دیگه کلا سمتش نرفتم =)
بسیار عالی، مکاتب اندیشه فیلسوفان بزرگ دیدگاهی خاص و متفاوت راجع به چالش های زندگی میده
زیباست که به این موضوعات علاقمند هستین..
بعضی کتاب ها نیازمند آمادگی ذهنی خواننده هست، به طور مثال رستاخیز - لئو تولستوی
خواندن آنها در ابتدا مشکلی ایجاد نمیکنه اما برای درک بهتر خواننده نیازمنده پیش زمینه هست
هر چند آنتون چخوف رو نمیشه به عنوان فیلسوف در نظر گرفت، اما به عنوان نمایشنامه نویس آثارش ترتیب زیبایی داره

Back
بالا