- نام مرکز سمپاد
- FRZ
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 04
بلهبرنامه جدید اومده بیرون؟
بلهبرنامه جدید اومده بیرون؟
من خودم که صبح قبل امتحان نمونه سوال حل میکردمیه سوال دیگه
مایی که ساعت ۱۰ و نیم امتحان داریم ، نیازه صبح زودتر بیدار بشیم دوره کنیم ؟
چون اگه بخوایم خیلی زود از خونه بریم بیرون هشت و نیمه
کلا مرور و حل سوال صبح آزمون توصیه میشه؟
کارت قبلی هم قبولهما الان دو تا کارت قبلی داریم(یکی قبل اینکه دینی بیفته عقب و یکی بعد اینکه دینی بیفته عقب)کدوم قبلی و باید ببریم؟
خب جمله رو داده تا از روی اون معنی فعل رو بهتر بتونی حدس بزنیاگه جمله بدن و زیر یه فعل خط بکشن باید دقیقا خود اون فعل رو ترجمه کنیم(از نظر مفرد یا جمع بودن) یا با توجه به جمله ترجمش کنیم؟
و اینکه برای روون کردن ترجمه مجازیم از خودمون حرف اضافه و اینا اضافه کنیم؟="
و اینکه تر مهمه که اِنَّ و از بیک همانا،قطعا،به راستی کدوم ترجمه کنیم؟
بنظرم مهم نیست ، هم چون همشون یه معنی میدن تقریبا. هم اگه ترجمه های مختلف رو نگاه کنی هر کدوم یه چی نوشتنو اینکه تر مهمه که اِنَّ و از بیک همانا،قطعا،به راستی کدوم ترجمه کنیم؟
آخه توی بعضی نمونه سوالا همون حالت مفرد فعل و ترجمه کرده ولی تو بعضیا دیگه با توجه به جمله جمع معنی کرده=(خب جمله رو داده تا از روی اون معنی فعل رو بهتر بتونی حدس بزنی
هم از لحاظ معنی و هم از لحاظ شخص
دیگه اونجا رو سر در نمیارم از انسانی ها بپرسآخه توی بعضی نمونه سوالا همون حالت مفرد فعل و ترجمه کرده ولی تو بعضیا دیگه با توجه به جمله جمع معنی کرده=(
سگ بر شنیدن صدای ساعت از مسافت(فاصله)چهل قدمی توانا است.بعد میشه بگین ص 25 ، اولین جمله رو ، چجوری معنی میکنین؟(الکلب یقدرُ علی سماع صوت الساعه من مسافه أربعین قدماً؟)
دقیقا اینورو بگیری اونور در میره اونورو بگیری اینور در میرهسگ بر شنیدن صدای ساعت از مسافت(فاصله)چهل قدمی توانا است.
+الان من میترسم از این ایراد بگیرن بگن یقدر مضارع هست:/
اگه هم یقدر و مضارع معنی کنیم اون موقع دیگه سماع مصدر نمیشه
مصدرها میتونن مضارع التزامی ترجمه بشن.سگ بر شنیدن صدای ساعت از مسافت(فاصله)چهل قدمی توانا است.
محض اطمینان تو پرانتز درستشو بنویسسگ بر شنیدن صدای ساعت از مسافت(فاصله)چهل قدمی توانا است.