- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- رشته دانشگاه
- پزشکی
من دارم 1402 توی تلگرام https://t.me/eighttenthsofasecondکسی اینجا پرسوال عربی دوازدهم داره؟
من دارم 1402 توی تلگرام https://t.me/eighttenthsofasecondکسی اینجا پرسوال عربی دوازدهم داره؟
اگه بعضی جاها ازین کارا کنیم.محض اطمینان تو پرانتز درستشو بنویس
فکر میکنم جمع معنی کنی درست تره چون اصلا نکته سوالا معمولا همینه که طرف صرفا از روی فعل ترجمه نکنه و حواسش به جمله باشهآخه توی بعضی نمونه سوالا همون حالت مفرد فعل و ترجمه کرده ولی تو بعضیا دیگه با توجه به جمله جمع معنی کرده=(
اینم ریسکه معلم جغرافیای ما سر اینکه مثلا اینجا چهار مورد خواسته تو چرا همشو نوشتی نمره کم می کرد اینجوری که فک می کنی 20 میشی ولی شدی 14 می گفت تو باید یاد بگیری همون چیزی رو بنویسی که سوال می خواد این ادا اطوارا چیهاگه بعضی جاها ازین کارا کنیم.
ممکنه کلا نمره ندن؟ بگن چرا دو تا نوشتی؟
ولی خب ازونورم هر دوتاش درست میشه
من مصاحبه کسی که پارسال نهایی رو ۲۰ شده بود گوش دادم اون میگفت من یجوری مینوشتم که طراح مجبور بشه نمره بده و حتی میگفت فیزیک برا بعضی سوالا دو راه حل مختلف مینوشتم که هر دو تا به جواب میرسیدن پس به نظرم این تو پرانتز نوشتن خیلی ایده خوبیهاگه بعضی جاها ازین کارا کنیم.
ممکنه کلا نمره ندن؟ بگن چرا دو تا نوشتی؟
ولی خب ازونورم هر دوتاش درست میشه
درسته ولی خب برای نهاییا یه جواب مشخصی نمره داره و ما اگه اونو نوشته باشیم باید نمره رو بده حالا اگه چند تا چیز اضافه تر برای توضیح واضحات بنویسیم فکر نکنم نمره کم کنناینم ریسکه معلم جغرافیای ما سر اینکه مثلا اینجا چهار مورد خواسته تو چرا همشو نوشتی نمره کم می کرد اینجوری که فک می کنی 20 میشی ولی شدی 14 می گفت تو باید یاد بگیری همون چیزی رو بنویسی که سوال می خواد این ادا اطوارا چیه
آیدی خودتونه؟من دارم 1402 توی تلگرام https://t.me/eighttenthsofasecond
شبهنهاییِ عربی یازدهم اینطوری بود که حروف ما/لا/لم و اینها که در معنی فعل تاثیرگذارن رو هم حتی خط نکشیده بود و تو جمله فقط زیر فعل خط کشیده بود.(مثلاً «ان لا یخافوا» و فقط زیر یخافوا خط کشیده بودن)اگه جمله بدن و زیر یه فعل خط بکشن باید دقیقا خود اون فعل رو ترجمه کنیم(از نظر مفرد یا جمع بودن) یا با توجه به جمله ترجمش کنیم؟
ارهآیدی خودتونه؟
به مدرسه اطلاع بدهتوی کارت جدید
اسم حوزه درسته
ولی آدرسش اشتباهه
ممکنه گیر بدن؟
معلم ما که پارسال مصحح بود میگفت که در رابطه با هر جوابی که بنویسین مسئولیت دارینمن مصاحبه کسی که پارسال نهایی رو ۲۰ شده بود گوش دادم اون میگفت من یجوری مینوشتم که طراح مجبور بشه نمره بده و حتی میگفت فیزیک برا بعضی سوالا دو راه حل مختلف مینوشتم که هر دو تا به جواب میرسیدن پس به نظرم این تو پرانتز نوشتن خیلی ایده خوبیه
مامان من جدی دارم میترسم دیگهمعلم ما که پارسال مصحح بود میگفت که در رابطه با هر جوابی که بنویسین مسئولیت دارین
یعنی اگه دو تا بنویسی و هر دو تاش درست باشه که اوکیه
ولی اگه حتی یکیش اشتباه باشه یکیش درست غلط میگیرن
اگه قرار باشه از بقیه جاهاش بیاد من دیگه توانایی ندارمدوستانی که پارسال نهایی دادن یه سوال
این انوارالقران ها توی مقدمه گفته فقط جای خالی ها سوال میاد و معنیش مهم نیست آیا اینگونه است یا سابقه داشته از بقیه ی جاهاش هم بیاد؟
بخوای به فرمول بیست نگاه کنی؛دوستانی که پارسال نهایی دادن یه سوال
این انوارالقران ها توی مقدمه گفته فقط جای خالی ها سوال میاد و معنیش مهم نیست آیا اینگونه است یا سابقه داشته از بقیه ی جاهاش هم بیاد؟
نهایی های اول ، امتحان های نهاییراستی چرا اسم تایپک این ریختیه ؟ نهایی ها و نهایی ها؟