- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شهرِراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- علومپزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
منظورم اصنام بوددددداره ولی :)
آقا بیخیالش بشیم
منظورم اصنام بوددددداره ولی :)
عه :))منظورم اصنام بودددد
آقا بیخیالش بشیم
آخه توی جمع و مفرد نوشتن ها دیدم که مثلا میگه الصنم بعد جمعش مینویسه الاصنامعه :))
نیاز نیست اصنام الـ داشته باشه.
فرمول بیست رو نمیدونم داری یا نه، اگر نداری بگو عکس بفرستم. آخر صفحه ۱۴۹ و ابتدای ۱۵۰
توی پاسخ امتحان نهایی ها و کتاب ص 24 اگه دقت کنی، واو رو ننوشتن.توی مشخص کردن جمله حالیه واو حالیه رو هم جزو حال حساب کنیم یا نه؟
خیلی خوب بود ، نیاز به دقت داشتدوستان ده و یازده
امتحانتون چطور بود ؟
خب من به معنای واقعی کلمه آمادگی لازمو نداشتمدوستان ده و یازده
امتحانتون چطور بود ؟
از شبه نهایی سطحش بالاتر بود و خیلی دقت لازم داشتدوستان ده و یازده
امتحانتون چطور بود ؟
چیز سختی توش نبودچرا من حس میکنم آسون بود؟
استرس گرفتم که الان.
در جواب سوال دومت مجهول هستبچه ها تو جمله هایی که لای نفی جنس دارن و اسلوب استثنا هم داریم، چجوری تشخیص بدیم که مستثنی منه حذف شده یا نه؟! (یکم برای من سخته)
مثلاً تو عبارت "لا اله الّا الله" چجوری بفهمیم مستثنی منه حذف شده؟!
و یه سوال دیگه اینکه فعل اُحسِنُ (ح ساکنه) معلومه یا مجهول؟ (مضارع اول شخص مصدر اِحسان چی میشه؟)
من معمولا سعی میکنم مفهومی نگاه کنم یعنی ببینم قبل الا کلمه کلی ای هست که بشه مستثنی رو یه بخشی از اون در نظر گرفت که جدا شده یا نه ولی یه کاری هم میشه کرد اینکه ادات نفی و الا رو حذف کنین و جمله رو بدون اونا معنی کنین اگه جمله معنی داشت یعنی مستثنی منه حذف شده (مثلا تو جمله ماشاهدت فی المکتبه الا کاظما اینطوری میشه که شاهدت فی المکتبه کاظما که معنی داره پس مستثنی منه حذف شده) ولی تو همین جمله مثلا میشه اله الله که نمیشه معنی کرد پس مستثنی منه وجود داره و اله هستشبچه ها تو جمله هایی که لای نفی جنس دارن و اسلوب استثنا هم داریم، چجوری تشخیص بدیم که مستثنی منه حذف شده یا نه؟! (یکم برای من سخته)
یا نبودن ان تاکیدی تاثیری ندارد در معنیممنون.
مگه ترجمهی "إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا عَلَيْكَ الْقُرْآنَ تَنْزِيلًا"، این نیست: "... قطعاً نازل کردیم" ؟
چرا تو امتحان نهایی دی 1401 جوابش اینه: "... به تدریج نازل کردیم" ؟
در کل باید بری سراغ معنیبچه ها تو جمله هایی که لای نفی جنس دارن و اسلوب استثنا هم داریم، چجوری تشخیص بدیم که مستثنی منه حذف شده یا نه؟! (یکم برای من سخته)
و یه سوال دیگه اینکه فعل اُحسِنُ (ح ساکنه) معلومه یا مجهول؟ (مضارع اول شخص مصدر اِحسان چی میشه؟)