- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- سقز
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
سلام بچه ها میگم اگه یه درس نمره زیر ۱۰ احتمالا بگیریم چی میشه اخراج میشیم یا شهریور میشه امتحان داد؟ معدل سالیانه هم بالای ۱۴هستش
نه تک درسه شهریور میتونی امتحان بدیسلام بچه ها میگم اگه یه درس نمره زیر ۱۰ احتمالا بگیریم چی میشه اخراج میشیم یا شهریور میشه امتحان داد؟ معدل سالیانه هم بالای ۱۴هستش
جدی میشه؟ اخه گفتن اگه بین ۱۰-۱۲ باشه میشه شهریور امتحان داد زیر ۱۰ گفتن مستقیم اخراجهنه تک درسه شهریور میتونی امتحان بدی
تک ماده کنسلام بچه ها میگم اگه یه درس نمره زیر ۱۰ احتمالا بگیریم چی میشه اخراج میشیم یا شهریور میشه امتحان داد؟ معدل سالیانه هم بالای ۱۴هستش
باید درست باشهبه روش هاب درستی که توی کتاب هم ذکر شدن ولی توی پاسخنامه نیومدن نمره نمیدن؟=)
مثلا تو یه سوال من دو تا مثلث و متشابه گرفتم و نسبتاشون و نوشتم و مجهول ها رو بدست آوردم
ولی توی پاسخنامه اومده از تالس استفاده کرده
آخه مگه میشه همه توی هندسه از یه طریق مسائل و حل کنن
معدل درس زیر ۱۰ باشه اخراجهجدی میشه؟ اخه گفتن اگه بین ۱۰-۱۲ باشه میشه شهریور امتحان داد زیر ۱۰ گفتن مستقیم اخراجه
این یعنی رسما دارن میگن کتاب و حفظ کنید و هیچی و یاد نگیرید:/ولی چون خود کتاب اون سوالارو فقط با تالس حل کرده احتمالا اینجا هم برای همون تالس خواسته
کلا داره سمت و سویه امتحانا به همین سمت میره که حفظ کنیناین یعنی رسما دارن میگن کتاب و حفظ کنید و هیچی و یاد نگیرید:/
ایشالا که درست میگیرن= ((
آرهبچه ها اینکه هر درس ادبیات مال کدوم کتاب و کدوم نویسنده اس رو لازمه بلد باشیم؟
@oooqiru428سوالای سلامت و بهداشت توی کدوم دبیرخانه گذاشته میشه؟ زیست؟ کسی کانال شادشو داره؟
جدی میگی واقعا؟مگه تو سمپاد معدل حداقل ۱۷ نیست و نمره زیر ۱۴؟ پسر خاله من دهمه فیزیک و هندسه شو خیلی خراب کرده خیلی حالش خرابه فک میکنه اخراج میشهمعدل درس زیر ۱۰ باشه اخراجه
مستمری هم حسابه
نظر شخصی من:آریان حیدری یا بابک سادات؟
پارسال بابک سادات رو داشتم راضی بودم ولی نمونه تدریس آریان حیدری رو هم میبینم راضیم ازش دو دل موندم الان کودوم رو انتخاب کنم