نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

*100RA*

از بچه های بیتوین تو واتر
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
نظر شخصی من:
بابک سادات رو بیشتر دوست دارم
از اول شروع می‌کنه تدریس می‌کنه
ولی آریان یه جوریه باید قبل رفتن به کلاسش پیش زمینه یا مطالعه قبلی داشته باشی بتونی از کلاس خوب استفاده کنی
اگه ریاضیت قویه و واسه درصد بالای ۶۰ برنامه داری به نظرم برو آریان
ریاضیم پشمه
ولی ممنون 🙏

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000

MRΣZA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق
بچه ها qr کد صفحه های 24، 52 و 80 رو اسکن کنید.
یه متن Reading داره که خونده میشه و چند تا تمرین هم از متن داره.
متن سختی نداره ولی چون تازه اضافه شده احتمال مطرح شدن به عنوان سوال listening داره.
نمی‌دونم کسی آنلاین هست یا نه ولی خودم هم این رو دیشب فهمیدم و الان یادم افتاد بگم. :D

Aynazi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
_
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
پلیمر
آریان حیدری یا بابک سادات؟

پارسال بابک سادات رو داشتم راضی بودم ولی نمونه تدریس آریان حیدری رو هم میبینم راضیم ازش دو دل موندم الان کودوم رو انتخاب کنم
آریان حیدری هم واسه نهایی هم واسه کنکور عالی بود

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
آریان حیدری یا بابک سادات؟

پارسال بابک سادات رو داشتم راضی بودم ولی نمونه تدریس آریان حیدری رو هم میبینم راضیم ازش دو دل موندم الان کودوم رو انتخاب کنم
به نظر من هیچکدوم خصوصا بابک سادات سال کنکور من بدترین تجربه از ریاضی بود ملاک پور خیلی بهتره مفهومی درس میده ولی خودت سر فرصت برو حداقل دو جلسه از هر کدوم رو ببین بعد تصمیم بگیر عجله نکن معین کرمی هم شنیدم خوبه

*100RA*

کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
به نظر من هیچکدوم خصوصا بابک سادات سال کنکور من بدترین تجربه از ریاضی بود ملاک پور خیلی بهتره مفهومی درس میده ولی خودت سر فرصت برو حداقل دو جلسه از هر کدوم رو ببین بعد تصمیم بگیر عجله نکن معین کرمی هم شنیدم خوبه
آخه میخواستم تو کلاسینو پکیج کل دروس رو بگیرم اینا هم برا ریاضی فقط آریان و سادات رو دارن

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
آخه میخواستم تو کلاسینو پکیج کل دروس رو بگیرم اینا هم برا ریاضی فقط آریان و سادات رو دارن
به نظرم این کارو نکن دبیرای کلاسینو همه خوب نیستن ماز و تاملند بهتره کلن خصوصا ماز که خیلی جدیدا دبیرای خوب اومدن
ببین الان که وقت داری چند روز بعد امتحانا قشنگ وقت بزار برو تو تلگرام یک یا دو جلسه حتی از دبیرای مختلف موسسه های مختلف رو ببین بعد انتخاب کن ولی کلن هم خیلی کلاسهای آنلاین حجمشون زیاده پنجاه شصت جلسه ای ان حتی من توصیه میکنم گرچه شاید اخلاقی درست نباشه اصن ثبت نام نکن برو کلاسهای پارسال رو شروع کن تابستون تا یه جای خوبی پیش ببری

*100RA*

کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
به نظرم این کارو نکن دبیرای کلاسینو همه خوب نیستن ماز و تاملند بهتره کلن خصوصا ماز که خیلی جدیدا دبیرای خوب اومدن
ماز و تام لند شرایط اقساط ندارن و من 💵 ندارم

*100RA*

کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
ببین الان که وقت داری چند روز بعد امتحانا قشنگ وقت بزار برو تو تلگرام یک یا دو جلسه حتی از دبیرای مختلف موسسه های مختلف رو ببین بعد انتخاب کن ولی کلن هم خیلی کلاسهای آنلاین حجمشون زیاده پنجاه شصت جلسه ای ان حتی من توصیه میکنم گرچه شاید اخلاقی درست نباشه اصن ثبت نام نکن برو کلاسهای پارسال رو شروع کن تابستون تا یه جای خوبی پیش ببری
من پارسال هم کلاسینو داشتم و بسی راضی بودم

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
من ماز الماس دارم ، بغیر فونداسیون کلاسای دوازدهم پارسال رو در دسترسمون قرار نمیدن"

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی

*100RA*

کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404

Denebolah

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
frzIV
شهر
thrn
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
AUT
رشته دانشگاه
ARC
ثابت پلانک و ریدبرگ و جهانی گرانش و اینا رو صورت سوال میده؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
صد در صد الان پاسخنامه میاد میبینم یه جاهای خیلی پرت و پیش پا افتاده ای رو غلط نوشتم ولی در کل:
واسه من خوب بود... خداروشکر
از نمره قبلیم بهتر میگیرم
بر طبل شادانه بکوب :))
سلام آزادی ... سلام خواب ...
یه امروز رو به خودم بدون عذاب وجدان off میدم

Denebolah

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
frzIV
شهر
thrn
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
AUT
رشته دانشگاه
ARC
سایت با هیچ اینترنت و دستگاهی باز نمیشه
برم کافی نت اونا میتونن باز کنن یا فرقی نمیکنه؟

بالا