نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نظر شخصی من:
بابک سادات رو بیشتر دوست دارم
از اول شروع می‌کنه تدریس می‌کنه
ولی آریان یه جوریه باید قبل رفتن به کلاسش پیش زمینه یا مطالعه قبلی داشته باشی بتونی از کلاس خوب استفاده کنی
اگه ریاضیت قویه و واسه درصد بالای ۶۰ برنامه داری به نظرم برو آریان
ریاضیم پشمه
ولی ممنون 🙏

• دابل‌لایک
امتیازات: ROSEE
بچه ها qr کد صفحه های 24، 52 و 80 رو اسکن کنید.
یه متن Reading داره که خونده میشه و چند تا تمرین هم از متن داره.
متن سختی نداره ولی چون تازه اضافه شده احتمال مطرح شدن به عنوان سوال listening داره.
نمی‌دونم کسی آنلاین هست یا نه ولی خودم هم این رو دیشب فهمیدم و الان یادم افتاد بگم. :D

آریان حیدری یا بابک سادات؟

پارسال بابک سادات رو داشتم راضی بودم ولی نمونه تدریس آریان حیدری رو هم میبینم راضیم ازش دو دل موندم الان کودوم رو انتخاب کنم
آریان حیدری هم واسه نهایی هم واسه کنکور عالی بود

آریان حیدری یا بابک سادات؟

پارسال بابک سادات رو داشتم راضی بودم ولی نمونه تدریس آریان حیدری رو هم میبینم راضیم ازش دو دل موندم الان کودوم رو انتخاب کنم
به نظر من هیچکدوم خصوصا بابک سادات سال کنکور من بدترین تجربه از ریاضی بود ملاک پور خیلی بهتره مفهومی درس میده ولی خودت سر فرصت برو حداقل دو جلسه از هر کدوم رو ببین بعد تصمیم بگیر عجله نکن معین کرمی هم شنیدم خوبه

به نظر من هیچکدوم خصوصا بابک سادات سال کنکور من بدترین تجربه از ریاضی بود ملاک پور خیلی بهتره مفهومی درس میده ولی خودت سر فرصت برو حداقل دو جلسه از هر کدوم رو ببین بعد تصمیم بگیر عجله نکن معین کرمی هم شنیدم خوبه
آخه میخواستم تو کلاسینو پکیج کل دروس رو بگیرم اینا هم برا ریاضی فقط آریان و سادات رو دارن

آخه میخواستم تو کلاسینو پکیج کل دروس رو بگیرم اینا هم برا ریاضی فقط آریان و سادات رو دارن
به نظرم این کارو نکن دبیرای کلاسینو همه خوب نیستن ماز و تاملند بهتره کلن خصوصا ماز که خیلی جدیدا دبیرای خوب اومدن
ببین الان که وقت داری چند روز بعد امتحانا قشنگ وقت بزار برو تو تلگرام یک یا دو جلسه حتی از دبیرای مختلف موسسه های مختلف رو ببین بعد انتخاب کن ولی کلن هم خیلی کلاسهای آنلاین حجمشون زیاده پنجاه شصت جلسه ای ان حتی من توصیه میکنم گرچه شاید اخلاقی درست نباشه اصن ثبت نام نکن برو کلاسهای پارسال رو شروع کن تابستون تا یه جای خوبی پیش ببری

به نظرم این کارو نکن دبیرای کلاسینو همه خوب نیستن ماز و تاملند بهتره کلن خصوصا ماز که خیلی جدیدا دبیرای خوب اومدن
ماز و تام لند شرایط اقساط ندارن و من 💵 ندارم

ببین الان که وقت داری چند روز بعد امتحانا قشنگ وقت بزار برو تو تلگرام یک یا دو جلسه حتی از دبیرای مختلف موسسه های مختلف رو ببین بعد انتخاب کن ولی کلن هم خیلی کلاسهای آنلاین حجمشون زیاده پنجاه شصت جلسه ای ان حتی من توصیه میکنم گرچه شاید اخلاقی درست نباشه اصن ثبت نام نکن برو کلاسهای پارسال رو شروع کن تابستون تا یه جای خوبی پیش ببری
من پارسال هم کلاسینو داشتم و بسی راضی بودم

من ماز الماس دارم ، بغیر فونداسیون کلاسای دوازدهم پارسال رو در دسترسمون قرار نمیدن"

ثابت پلانک و ریدبرگ و جهانی گرانش و اینا رو صورت سوال میده؟

صد در صد الان پاسخنامه میاد میبینم یه جاهای خیلی پرت و پیش پا افتاده ای رو غلط نوشتم ولی در کل:
واسه من خوب بود... خداروشکر
از نمره قبلیم بهتر میگیرم
بر طبل شادانه بکوب :))
سلام آزادی ... سلام خواب ...
یه امروز رو به خودم بدون عذاب وجدان off میدم

سایت با هیچ اینترنت و دستگاهی باز نمیشه
برم کافی نت اونا میتونن باز کنن یا فرقی نمیکنه؟

Back
بالا