- نام مرکز سمپاد
- هاگوارتز
- شهر
- Never land
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
اگه بر ندارن عملا چیزی به نام پشت کنکور وایسادن بی معنی میشه البته شما بخونید و اصلا به حواشی توجه نکنیدیعنی چقدر امکان داره نهایی هارو بردارن؟
اگه بر ندارن عملا چیزی به نام پشت کنکور وایسادن بی معنی میشه البته شما بخونید و اصلا به حواشی توجه نکنیدیعنی چقدر امکان داره نهایی هارو بردارن؟
وایسا نمره خودت اینطوری شده؟ یعنی چی مگه ممکنه همچین چیزی خداونداااااز صبح اموزش پرورش بودم نای توضیح دادن ندارم تو کانال شخصیم گذاشتم
فقط بدونید یه بدبختی نمره حسابانش 15 بوده بعد اعتراض شده نیم
مصحح اعتراض در اصلاحتمالا مصحح دومی مست بوده
نه بابا یه بدبختی جدی من این مورد خوشبختموایسا نمره خودت اینطوری شده؟ یعنی چی مگه ممکنه همچین چیزی خداونداااا
جلوی ضرر هر وقت گرفته بشه سود کردیبردارن ا پ رو به اتیش میکشم این همه پاره کردیم خودمونوووووووووو
اگه توی تصحیح امتحان نهایی مشکل خاصی برات وجود نیاد (درست تصحیح کرده باشن و نیاز به اعتراض نباشه) اونقدرا هم سخت نیستروح و روانم قراره سال دیگه اینطوری به خاک بره؟ :"
همین «اگر» رویایی بس بزرگ است.اگه توی تصحیح امتحان نهایی مشکل خاصی برات وجود نیاد (درست تصحیح کرده باشن و نیاز به اعتراض نباشه) اونقدرا هم سخت نیست
نه از الان به خودت استرس نده حداقل برا ما دهما موارد این چنینی برا تصحیح خیلی کم بود و بیشتر نمره ها در حد انتظار بودهمین «اگر» رویایی بس بزرگ است.
فقط دهم؟استرس نگیرید
️️️فوری️️️
نتایج اعتراضات پایه دهم از طریق سایت مایمدیو منتشر شده
@medical_stus
این کاناله همینو گفتهفقط دهم؟
بیشتر باید ناراحت باشی تا خوشحالنمره فارسی من
از ۱۷/۷۵
شد ۱۸/۵
آقا بردارن دیگه از شما به عنوان اساطیر یاد خواهیم کرد.بردارن ا پ رو به اتیش میکشم این همه پاره کردیم خودمونوووووووووو