-Lili-
سیسیِ ملی
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
نمونه متن اعتراض
باسلام خدمت مصحح محترم:
نسبت به بیشتر شدن نمرهی خود در ،درس........(اسم درس به همراه پایه و رشتهتو بنویس مثل درس ریاضی پایه دهم رشتهی ریاضی)
طبق بررسی با کلید نهایی فکر می کنم به دلیل خط خوردگی و یا بد خطیِ بنده و یا دیده نشدن یکسری عبارت و کلمات ، نمره ای به اشتباه کسر شده یا داده نشده.
خواهش مندم در صورتیکه به اشتباه اعتراض کردم،نمره ای از بنده کسر نشود تا در مراتب بالاتر و معدل دچار مشکل نشوم.
ممنون از پیگیری و مساعدت شما
@hamclasix
متن موقع اعتراض جهت وارد کردن در سایت :
سلام و عرض ادب خدمت کارشناس محترم
نمره ثبت شده در کارنامه اینجانب کمتر از نمره مورد انتظار بنده میباشد. فلذا خواهشمندم نسبت به بازنگری و اصلاح پاسخبرگ اینجانب اقدام فرمایید. با تشکر
@hamclasix
من یکی از همینا رو برداشتم نوشتم
.
ولی کلا فکر نکنم متن اعتراض چیز مهمی باشه
چون مثل اینکه اصلا برای مصحح نشون داده نمیشه
باسلام خدمت مصحح محترم:
نسبت به بیشتر شدن نمرهی خود در ،درس........(اسم درس به همراه پایه و رشتهتو بنویس مثل درس ریاضی پایه دهم رشتهی ریاضی)
طبق بررسی با کلید نهایی فکر می کنم به دلیل خط خوردگی و یا بد خطیِ بنده و یا دیده نشدن یکسری عبارت و کلمات ، نمره ای به اشتباه کسر شده یا داده نشده.
خواهش مندم در صورتیکه به اشتباه اعتراض کردم،نمره ای از بنده کسر نشود تا در مراتب بالاتر و معدل دچار مشکل نشوم.
ممنون از پیگیری و مساعدت شما
@hamclasix
متن موقع اعتراض جهت وارد کردن در سایت :
سلام و عرض ادب خدمت کارشناس محترم
نمره ثبت شده در کارنامه اینجانب کمتر از نمره مورد انتظار بنده میباشد. فلذا خواهشمندم نسبت به بازنگری و اصلاح پاسخبرگ اینجانب اقدام فرمایید. با تشکر
@hamclasix
من یکی از همینا رو برداشتم نوشتم
.
ولی کلا فکر نکنم متن اعتراض چیز مهمی باشه
چون مثل اینکه اصلا برای مصحح نشون داده نمیشه