- نام مرکز سمپاد
- تیمارستان فارابی
- شهر
- کلمه
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
کاش مثل دهم هام برای ماهم یذره بره بالا ، یه بند انگشت هم کافیه
من کلی با ذوق نشستم نمره فیزیکم بره بالا نرفت. بخاطر نیم نمره هم میترسم اعتراض بزنمکاش مثل دهم هام برای ماهم یذره بره بالا ، یه بند انگشت هم کافیه
من واقعا احساساتمو نسبت به نمره ها یه جایی وسط استرس قبلنم جا گذاشتم ، تنها حسی که نسبت به نهایی دارم الان حس بد برای دوستامه ، وگرنه نره بالا هم مهم نیست دیگهمن کلی با ذوق نشستم نمره فیزیکم بره بالا نرفت. بخاطر نیم نمره هم میترسم اعتراض بزنم
نه بعد از ثبت هستمثل اینکه آخر بار که میخوان نمره رو ثبت کنن نمره قبلی براشون نشون داده میشه
اگر به جای نمره دینی شما نوشته بازبینی مجدد، به خاطر خطتتون هست مصحح اول یا دوم نتونسته بخونهنمره دینی من هنوز نیومده
من در تعجبم چطوری این مشکل برای خط دکتر طور من به وجود نیومدهاگر به جای نمره دینی شما نوشته بازبینی مجدد، به خاطر خطتتون هست مصحح اول یا دوم نتونسته بخونه
دوباره ورقه باید اسکن بشه و تصحیح بشه
۳ دلیل داره که اسکن مجدد میشهمن در تعجبم چطوری این مشکل برای خط دکتر طور من به وجود نیومده
مصحح باوجدان،داداش اگه مصحح باوجدان بود از اول درست تصحیح میکرد،جالب میگی.امروز کلاس داشتم استادم بهم گفت که حتی نیم هفتادوپنج هارو هم بزنین
چرا
چون داستانش اینه که
اولا این تصحیح اعتراضی ها اختیاری هست و مجبور نمیکنن بیان تصحیح کنن که آخر سر از سر حرص بخوان الکی نمره کم کنن و سرسری تصحیح کنن و انشالله هیچ انسان بی وجدانی وجود نداره بخواد از سر بیکاری بیاد گند بزنه به نمراتمون، اینجوریه که بعد تصحیح بعد ازینکه نمره رو وارد کردن نمره ی قبلی کنارش میاد و بعد این مرحله هم باید بعد دیدن نمره ی قبلی فرد تایید کنن که آقا مثلا این بنده خدا قبلا ۱۹.۷۵ شده تو الان بهش ۱۹ دادی آیا تایید میکنید؟ و مصحح با وجدان دلش میسوزه، پس تایید نمیکنه و برمیگرده دوباره تصحیح میکنه یا حداقل یه چند جا نمره میده همون قبلی باشه.
ولی خب اگه اینجوری بود دوازدهمی هایی که نمرشون کم شد چی پس
نه من اگر خط خوردگیم زیاد بود که جوابای غلطم زیاد نبود:/۳ دلیل داره که اسکن مجدد میشه
۱. خط ریز ۲. خط خوردگی زیاد ۳. اسکن ا پ
خط دکترطور و اندازه مناسب کیفیت تصحیحش بهتر از سه مورد بالاست به نظرم (ولی همچنان باگ داره قطعا)
اونجایی که حسابان منو 1.25 کم کرد مال هدیه بود زیستش فکر کنم 2.75 کم کردن فکر کنم عشق کردن تاییدو زدنامروز کلاس داشتم استادم بهم گفت که حتی نیم هفتادوپنج هارو هم بزنین
چرا
چون داستانش اینه که
اولا این تصحیح اعتراضی ها اختیاری هست و مجبور نمیکنن بیان تصحیح کنن که آخر سر از سر حرص بخوان الکی نمره کم کنن و سرسری تصحیح کنن و انشالله هیچ انسان بی وجدانی وجود نداره بخواد از سر بیکاری بیاد گند بزنه به نمراتمون، اینجوریه که بعد تصحیح بعد ازینکه نمره رو وارد کردن نمره ی قبلی کنارش میاد و بعد این مرحله هم باید بعد دیدن نمره ی قبلی فرد تایید کنن که آقا مثلا این بنده خدا قبلا ۱۹.۷۵ شده تو الان بهش ۱۹ دادی آیا تایید میکنید؟ و مصحح با وجدان دلش میسوزه، پس تایید نمیکنه و برمیگرده دوباره تصحیح میکنه یا حداقل یه چند جا نمره میده همون قبلی باشه.
ولی خب اگه اینجوری بود دوازدهمی هایی که نمرشون کم شد چی پس
معلم فیزیک ما میگفت که اگه خیلی خیلی مطمئن نیستین اصلا نزنینامروز کلاس داشتم استادم بهم گفت که حتی نیم هفتادوپنج هارو هم بزنین
میخوای زنگ بزن مدرسه ببین چیکار میشه کرد
اقا غلط کردم درخواست بررسی مجدد حسابانمو کردم
بررسی نمیکنن اجازه برداشتن اعتراض هم نمیدن تایید نهایی هم نمیذاره بکنم
خدایا گیر چه یابو هایی افتادیم با این سایت نویسیشون
زنگ زدم ا پ اولا پشماشون ریخته بود که چطوری درسی که یکبار اعتراض خورده مجدد تو یک سامانه دیگه قابل اعتراضهمیخوای زنگ بزن مدرسه ببین چیکار میشه کرد
یا پشتیبانی چیزی نداره؟ (قطعا نداره)
واقعا مورد عجیبی بود آخه..زنگ زدم ا پ اولا پشماشون ریخته بود که چطوری درسی که یکبار اعتراض خورده مجدد تو یک سامانه دیگه قابل اعتراضه
دوما گفتن دست ما نیست این چیزا باید بری اداره فناوری اطلاعات اموزش پرورش