احتمالا بدن دیگه تکلیف بچه معلوم بشه میخوان ترمیم بکنن یا نهمیگم ، فعلا بهمون ترازی چیزی نمیدن؟
اینا از هیچی که باعث افزایش پول و شتیل گرفتن باشه نمیگذرن
احتمالا بدن دیگه تکلیف بچه معلوم بشه میخوان ترمیم بکنن یا نهمیگم ، فعلا بهمون ترازی چیزی نمیدن؟
قطعایه سوال، الان که به احتمال قوی تعداد کسایی که نهایی رو خوب دادن زیادتر از پارساله پس احتمال اینکه ترازی که بهمون بدن کمتر از این بشه هست آره ؟
اگه بدن که خیلی خوبه چون اینجوری اصلا نمیشه فهمید کجای کاریماحتمالا بدن دیگه تکلیف بچه معلوم بشه میخوان ترمیم بکنن یا نه
اینا از هیچی که باعث افزایش پول و شتیل گرفتن باشه نمیگذرن
فکر کنم آره چون نهاییای دوازدهما یجوری بوده که کلا پارسال یه نفر ۲۰ شده ولی الان آموزش پرورش اعلام کرده دهم یازدهما ۲۰ زیاد داشتن و خب همین اللن تو دوروبریام کسی نیست که معدلش زیر ۱۹ بشه پس احتمالا ترازای ما پایین ترهیه سوال، الان که به احتمال قوی تعداد کسایی که نهایی رو خوب دادن زیادتر از پارساله پس احتمال اینکه ترازی که بهمون بدن کمتر از این بشه هست آره ؟
آقااااواقعا خوبه. حداقلش از کلاس خودمون که تنها کلاس رشته ریاضی مدرسهمونه مطمئنم. همون آدمایی که رقابت اصلی بین اونا بوده، نمراتشون خیلی شبیه همه
برای بعضی درسا تعداد صفحات که نوشته کمهببین حیفه شیمی زیست 20 فیزیک ریاضی 14 15 اولا اعتراض بزن دوما یه برنامه بچین ترمیم کنی یطوری ریاضی و فیزیکتو می ارزه به نظرم
باز مال تو خوبهگیج شدم نمیدونم باید این اختلاف نیم، بیست و پنج هارو اعتراض بزنم یا نه
اصلا چیکار کنم چجوری اعتراض بزنم چی بنویسم تو توضیحاتش
از یه ور میترسم کم بشه، از یه ور واقعا حقم میره اگه این نمره ها بمونه
یه مصحح گشاد بهت افتاده نصفه صحیح کرده تایید کامل زده یعنی شاسکول اینطوری؟برای بعضی درسا تعداد صفحات که نوشته کمه
احساس میکنم برگه ها کامل اصلاح نشدن بعضیاشون
پس با این حساب ۴ تا از امتحانام رو نصف و نیمه اصلاح کردن و تایید کردنیه مصحح گشاد بهت افتاده نصفه صحیح کرده تایید کامل زده یعنی شاسکول اینطوری؟
مگه «همه» مهمه؟ رقابت توی کنکور بین نمرات بالاست که اکثرا توی مدارس خوب درس میخونن. وگرنه کنکورم میانگین درصداش همیشه پایین میشه، ولی ازش نمیشه نتیجه گرفت که فقط یه عده کوچیک خوب دادن. چون ذاتا از همون اولش هم اکثریت سیاهی لشکر بودنآقاااا
مگه فقط مدرسه شما امتحان نهایی داده؟
پس با این حساب ۴ تا از امتحانام رو نصف و نیمه اصلاح کردن و تایید کردن
ببین 0.25 و نیم و 0.75 خیلی ریسکیهگیج شدم نمیدونم باید این اختلاف نیم، بیست و پنج هارو اعتراض بزنم یا نه
اصلا چیکار کنم چجوری اعتراض بزنم چی بنویسم تو توضیحاتش
از یه ور میترسم کم بشه، از یه ور واقعا حقم میره اگه این نمره ها بمونه