نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دارم به این فکر میکنم اینا پارسال با نهایی برگزار کردن یک پایه رسما زاییدن و کلی باگ داشت سیستمشون

امسال که تعداد دانش آموز ها ۳ برابر شده فعلا تو صدور کارت عالی عمل کردن

فکر می‌کنم سایت درست شد بچه ها چک کنید

مینویسه درحال بررسی وضعیت و لود نمیشه
من از درگاه دولت من رفتم
یه چندبارم از مای سنجش رفتم چون از اونجا واسه ترمیم ثبت نام کرده بودم
واقعا نمیدونم فارغ التحصیل ها از کجا باید برن بگیرن این مای مدیو هم مشخصاتی که واسه ورود میخواد بیشتر برای دانش آموزها اوکیه تا فارغ التحصیلها
آه

من یه ۴۵ دقیقه پیش از دانا گرفتم خیلی راحت بالا اومد
این بود لینکش
https://dana.medu.ir/login
فکر کنم رمز عبور و اینارو هم خودتون باید دوباره بسازید از من و چند نفر دیگه که پرسیدم همینطوری بود

فقط حس میکنم یکم شکل کارت ورود به جلسه عجیبه
میشه هر کسی گرفته بگه از شماعم اینجوریه یا نه ؟
بالاش مشخصاتمه با یه QR کد پایینش برنامه امتحانا با حوضه و شماره صندلی
پشتشم یه سری چیز نوشته و دوباره کیو ار کد

• لایک
امتیازات: Thea
ای کسانیکه کارت گرفتید شما ها سفید هستید

بچه ها من تا حالا ترمیم شرکت نکردم و این اولین باره. بعضی جاها دیدم میگن باید از خودکار مشکی برای نوشتن استفاده کرد. اونایی که پارسال ترمیم دادن واقعاً این صحت داره؟
نمی‌دونم تصحیح الکترونیکه یا چی ولی برای تصحیح الکترونیک چون اسکن می‌کنن مشکی بهتره

• دابل‌لایک
امتیازات: ROSEE
الان برید تو سایت دانا بالا میاره
اول بزنید رو تعیین رمز و یه رمز وارد کنید بعد برگشت بزنید همون صفحه اول و رمز و کدملی رو وارد کنید

واسه دانش آموزی هست که نوشته شده باشه درحال حاضر دسترسی برای شما تعریف نشده؟... حس میکنم فقط واسه پشت کنکوری ها اینو نشون میده:((

نکنه از اون درگاه دولت باید گرفت؟

الان برید تو سایت دانا بالا میاره
اول بزنید رو تعیین رمز و یه رمز وارد کنید بعد برگشت بزنید همون صفحه اول و رمز و کدملی رو وارد کنید
الآن بالا نمیاد سایتش

• ناراحت
امتیازات: 505
واسه دانش آموزی هست که نوشته شده باشه درحال حاضر دسترسی برای شما تعریف نشده؟... حس میکنم فقط واسه پشت کنکوری ها اینو نشون میده:((

نکنه از اون درگاه دولت باید گرفت؟
سلام عزیزم برای منم وقتی از مای مدیو رفتم همین بود ولی وقتی از دانا رفتم آورد با دانا امتحان کن

فعلا که دانا داره بالا نمیاره
ولی صبحی که رفتم گفت در ورود شما اختلالی وجود داره؟ چه می‌دونم یه چیزی درمورد اختلال گفت 👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯😂

ولی صبحی که رفتم گفت در ورود شما اختلالی وجود داره؟ چه می‌دونم یه چیزی درمورد اختلال گفت 👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯😂
الان چک کردم میاره زود برو تا دوباره قطع نشدهههه

منم همین چند دقیقه پیش رفتم و الان دوباره رفتم دیدم بالا نمیاره
واسه من کلا مینویسه برای شما دسترسی تعریف نشده
فقط اون قسمت ورود به لینک دانا، دیدم نوشتن اگه این پیام "دسترسی تعریف نشده" رو دیدید یعنی هنوز حوزه بندی نشدید!
آههه آموزش پرورش حرکت کننننن پس کی میخوای حوزه بندی کنی
راستش دیگه نمیخوام تا فردا چک کنم اعصابم خراب شد

مای مدیو رو بستن
دانا هم میرم توش میگه داداش به ولله کارت نداری

این برداشت ها رو برای درس ۹ دینی باید بخونیم یا نه ؟؟
خود کتاب نوشته تو هیچ امتحانی نباید سوال بیاد ولی تو فایل حذفیات نیست

Back
بالا