- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 2
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- IUT
- رشته دانشگاه
- EE
ساعت سه و چهار بامداد خلوت تره اون موقع شاید باز بشه سایت
در حال حاضر ورود به مای مدیو غیرفعال شدهمینویسه کارت صادر نشده یا دسترسی تعریف نشده؟
حس بدی دارم، همش فکر میکنم شاید تو ثبت نام اشتباه کردم یا احتمالا ثبت نشده که واسه من مینویسه تعریف نشده. چون یادمه موقع ثبت نام هم سایتشون کلی باگ داشت و اصلا نفهمیدم چطور ثبت نام کردم.
شاید برای فارغ ها از یه جا دیگه باید رفت من از همینجا گرفتممینویسه کارت صادر نشده یا دسترسی تعریف نشده؟
حس بدی دارم، همش فکر میکنم شاید تو ثبت نام اشتباه کردم یا احتمالا ثبت نشده که واسه من مینویسه تعریف نشده. چون یادمه موقع ثبت نام هم سایتشون کلی باگ داشت و اصلا نفهمیدم چطور ثبت نام کردم.
اصولا نباید سوال بده ولی محض احتیاط اون سوالات آخرش رو بخون. همونایی که گفته با توجه به متن پاسخ دهید. حالا حفظم نکردی مهم نیست ولی یه چیزهایی یادت بمونه.این برداشت ها رو برای درس ۹ دینی باید بخونیم یا نه ؟؟
خود کتاب نوشته تو هیچ امتحانی نباید سوال بیاد ولی تو فایل حذفیات نیست
خب همونطور که میدونین یه بیماری هست به اسم چک کردنمنم دیگه چک نمیکنم تا فردا
مدرسهتون حوزه رو اعلام نکرده؟یه جور تو اخبار میگ نگران نباشید اگه کارت ورود به حلسه هم نشد بگیزید با مدرک شناسنامه ای معتبر میتونید برید خب باهوش! کدوم حوزه پاشم برم ؟
پشت کنکوری ام از مدرسه خبر ندارممدرسهتون حوزه رو اعلام نکرده؟
اگه داری از سایت دانا چک میکنی برای من هم دیروز همینطوری بود. سایت مشکل داره کلاً.خب همونطور که میدونین یه بیماری هست به اسم چک کردن
مینویسه خطایی در لاگین شما بوجود اومد
برای کس دیگه هم نوشته اینو؟
چون من کلا از اول سال بخاطر تغییر رشته و این داستانا مکافات داشتم با سیستم
حتی کارنامه ی منو دو هفته بعد از بقیه بچه ها دادن
اولش مشکل داشته
ممکنه الانم مشکلی باشه ؟ یا یه چیز طبیعیه فعلا نمیخواد کار خاصی کنم ؟ چون برای همکلاسی هام مینویسه فعلا کارت صادر نشده
با معاون صحبت کنم یا فعلا نمیخواد ؟
اخرشم کنکور رو فیل میشیم چون برگه هامون گم میشهفکر کنم واسه دیدن نمرات هم قراره همینقدر و شاید بیشتر زجرمون بدن.