نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
حالا من یه پارازیتی هم اینجا بدم و امیدوارم اسپم نشه ولی سنجش امروز هم پاره کننده بود
و به احتمال خیلی زیاد با یه کنکور تیر سخت روبه رو بشیم، فلذا نهایی ها رو سفت بچسبید که اگه قرار باشه نجاتی بیابیم از اینجا به بعد با نهاییه .

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
حالا من یه پارازیتی هم اینجا بدم و امیدوارم اسپم نشه ولی سنجش امروز هم پاره کننده بود
و به احتمال خیلی زیاد با یه کنکور تیر خیلی سخت روبه رو بشیم، فلذا نهایی ها رو سفت بچسبید که اگه قرار باشه نجاتی بیابیم از اینجا به بعد با نهاییه :))
البته این پاره کننده ای که میگی یحتمل بخشیش بخاطر این هست 20 روز هست تستی کار نکردی و از فضاش شاید یکم دور بودی

ولی خب با اون کنکوری که اردیبهشت گرفتن و طبق حرف خودشون نهایی رو هم نمیتونن اونقدر سخت بگیرن راهی ندارن که کنکور تیر رو سخت تر از اردیبهشت بگیرن(هر چند به سختی 402 نمیشه قطعا)

دلیلش هم واضح هست چون کنکور تیر 300 هزار شرکت کننده کمتر داره و این یعنی 300 هزار نفر تک ترازشون برای اردیبهشت هست و اگر تیر به نحوی باشه که رنج تراز های برتر بالاتر از یه حدی باشه در حق اونی که اردیبهشت داده اجحاف میشه

چون این 2 کنکور مستقل از هم برگزار شدن و قرار بود شرکت تو هر کدومشون بهت نتیجه و تراز نسبتا یکسانی بده

MRΣZA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق
و به احتمال خیلی زیاد با یه کنکور تیر سخت روبه رو بشیم، فلذا نهایی ها رو سفت بچسبید که اگه قرار باشه نجاتی بیابیم از اینجا به بعد با نهاییه .
راستش بنظرم نمی‌تونه معیار دقیقی باشه.
حرف سینا کاملاً درسته و منم می‌خواستم اضافه کنم که تو آزمون جامع سنجش 18 اسفند سنجش شرکت کرده بودم و حسابانش سخت (و شاید خیلی سخت) بود و فیزیک خیلی راحتی داشت. آزمون جامع فروردین سنجش شرکت نکردم ولی بقیه می‌گفتن حسابان سختی داشت.
اما تو کنکور اردیبهشت حسابان نسبت به کنکور های چند سال اخیر (بنظرم) بسیار راحت‌تر بود و فیزیک هم چند تا سوال جدید داشت و (بنظرم) سطح متوسط رو به بالا داشت.
تو کنکور باید برای هرجور (و هر سطح) سوالی آماده باشیم.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
درسته
من بر اساس سطح سوالات امروز این قیاس رو کردم و ممکنه بریم سرجلسه و به قول شما ببینیم آسونتر اومده
البته اینکه بعد از کنکور اردیبهشت بیشتر فوکوسم رو تشریحی خوندن بوده هم ممکنه باعث شده اینجوری فکر کنم که سوالا سخته
در کل میخواستم بگم الان بیشتر امتیاز رو میشه قطع به یقین از نهایی گرفت
حالا چه کنکور سخت باشه یا آسون
چون بعد نهایی ها هم فرصت زیادی نمونده و عملا بشه تو اون دو هفته یه مرور بر خوانده های قبلی داشت یا آزمون زد
ضمن اینکه سطح نهایی رو هم نمیشه با کنکور یکسان گرفت و برای خیلی ها نمره خوب گرفتن از درصد خوب زدن راحت تره.

چه جالب :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
مکانیک
گندش بزنن
داشتم تعیین رمز رو انجام میدادم که وسطش پرید
الآن میرم دوباره تعیین رمز کنم میگه قبلا ثبت نام کردی، وارد شو!
میام وارد شم، میگه نمیشه :|
از خیلیا اینجوری شده
یا بکی از بچه ها میگفت من رمز تعیین کردم تا میزنم وارد شه میزنه تو وارد شدی قبلا

چه جالب :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
مکانیک
آخه اون سنجشی که قبل از کنکور اردیبهشت گرفتنم سطحش هیچ ربطی به کنکور اردیبهشت نداشت

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
بچه‌ها سایت‌شون برای من اصلاً باز نمیشه چه برسه به اینکه بگه کارتی صادر نشده یا شده یا هر چیز دیگه‌ای.
طبیعیه که کلاً بالا نمیاد؟

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
فکر کنم سرور های سایت هم با مسئولش میخوابن

لامصب الان دیگه چرا بالا نمیای؟:/

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
1403
بچه‌ها سایت‌شون برای من اصلاً باز نمیشه چه برسه به اینکه بگه کارتی صادر نشده یا شده یا هر چیز دیگه‌ای.
طبیعیه که کلاً بالا نمیاد؟
برای من هم تا یک ساعت پیش بالا نمی‌‌اومد. بعدش درست شد و از بقیه هم شنیدم که کارت رو الان گرفتن

MRΣZA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق
بچه ها برای منم این مشکل پریدن سایت موقع رمز درست کردن به وجود اومده و می‌خواستم امروز پیگیری کنم.
ولی یه راه دیگه واسه وارد شدن پیدا کردم.
یکی دو هفته پیش برای تایید سوابق باید می‌رفتیم my.sanjesh.org و از اونجا هم بخش ثبت نام آزمون.
بعد یه لینکی بود که می‌رفتید سامانه‌ی راد. rad.medu.ir
من وارد این سامانه‌ی راد شدم (باید چند بار ریلود کنید) و مشاهده سوابق تحصیلی رو زدم و در عین ناباوری وارد سامانه‌ی دانا شد و اونجا هم حساب خودم بود.
البته واقعاً نمی‌دونم چرا اینطوری شد و چقدر ممکنه جواب بده ولی اگه تو لاگین کردن سایت مشکل دارید خب این روش رو امتحان کنید. (البته این راه فقط برای دوازدهمی ها و پشت کنکوری های کاربرد داره چون دانش‌آموزای دهم و یازدهم نیازی به تایید سوابق و استفاده از سامانه راد نداشتن)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب
سال فارغ التحصیلی
1402
پس از سال ها مجاهدت،تونستم کارت رو بگیرم ولی عکسم روش نیست.موقع ثبت نام باید عکسی اپلود میکردیم؟من یادم نمیاد و اینکه الان چیکارش کنم!

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
برای من پیامش عوض شد

از کارتی یافت نشد زده داداش هنوز حاضر نشده

_Hani_

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
من گرفتم کارتمو
حوزه هاتون مشخص بشه میاد

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
برای چاپ کردنش اون برنامه های زیرشم چاپ کنیم یا فقط اون تیکه بالا که مشخصات بارکد داره و چاپ کنیم؟

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
حوزه ی ما مشخص شد
و شاید باورتون نشه ولی دور تر از اون نمیتونستن بندازنش😂😂
.
یه سوال ، میگن اگه کارت نشد با کارت شناسایی میتونیم بریم ، بعد به من هنوز شناسامه رو تحویل ندادن ، با همون رسید میتونم برم ؟

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
پس از سال ها مجاهدت،تونستم کارت رو بگیرم ولی عکسم روش نیست.موقع ثبت نام باید عکسی اپلود میکردیم؟من یادم نمیاد و اینکه الان چیکارش کنم!
تو توضیحات زیر کارت نوشته اگه نسبت به عکس اعتراض دارین با عکس برین آموزش و پرورش
(تو یه کانال خوندم که میشه مدرسه هم رفت)

بالا