wilad
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- ???
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
ما مدرسمون حوزمون رو گفته ( یعنی مشخص شده )واسه کسایی که حوزشون مشخصه میاره
ولی هنوز کارت صادر نشده )))
ما مدرسمون حوزمون رو گفته ( یعنی مشخص شده )واسه کسایی که حوزشون مشخصه میاره
اونا بعضی هاشون یه پله از ما عقب ترن زده شما واجد دریافت کارت نهایی نیستید اصلابچههای پشت کنکوری تونستید کارت بگیرین؟
دقیقااونا بعضی هاشون یه پله از ما عقب ترن زده شما واجد دریافت کارت نهایی نیستید اصلا
البته این پاره کننده ای که میگی یحتمل بخشیش بخاطر این هست 20 روز هست تستی کار نکردی و از فضاش شاید یکم دور بودیحالا من یه پارازیتی هم اینجا بدم و امیدوارم اسپم نشه ولی سنجش امروز هم پاره کننده بود
و به احتمال خیلی زیاد با یه کنکور تیر خیلی سخت روبه رو بشیم، فلذا نهایی ها رو سفت بچسبید که اگه قرار باشه نجاتی بیابیم از اینجا به بعد با نهاییه
راستش بنظرم نمیتونه معیار دقیقی باشه.حالا من یه پارازیتی هم اینجا بدم و امیدوارم اسپم نشه ولی سنجش امروز هم پاره کننده بود
و به احتمال خیلی زیاد با یه کنکور تیر سخت روبه رو بشیم، فلذا نهایی ها رو سفت بچسبید که اگه قرار باشه نجاتی بیابیم از اینجا به بعد با نهاییه .
از خیلیا اینجوری شدهگندش بزنن
داشتم تعیین رمز رو انجام میدادم که وسطش پرید
الآن میرم دوباره تعیین رمز کنم میگه قبلا ثبت نام کردی، وارد شو!
میام وارد شم، میگه نمیشه
آخه اون سنجشی که قبل از کنکور اردیبهشت گرفتنم سطحش هیچ ربطی به کنکور اردیبهشت نداشتحالا من یه پارازیتی هم اینجا بدم و امیدوارم اسپم نشه ولی سنجش امروز هم پاره کننده بود
و به احتمال خیلی زیاد با یه کنکور تیر سخت روبه رو بشیم، فلذا نهایی ها رو سفت بچسبید که اگه قرار باشه نجاتی بیابیم از اینجا به بعد با نهاییه .
برای من هم تا یک ساعت پیش بالا نمیاومد. بعدش درست شد و از بقیه هم شنیدم که کارت رو الان گرفتنبچهها سایتشون برای من اصلاً باز نمیشه چه برسه به اینکه بگه کارتی صادر نشده یا شده یا هر چیز دیگهای.
طبیعیه که کلاً بالا نمیاد؟
تو توضیحات زیر کارت نوشته اگه نسبت به عکس اعتراض دارین با عکس برین آموزش و پرورشپس از سال ها مجاهدت،تونستم کارت رو بگیرم ولی عکسم روش نیست.موقع ثبت نام باید عکسی اپلود میکردیم؟من یادم نمیاد و اینکه الان چیکارش کنم!