- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
الان رفتم چک کردم زدنجواب اعتراض یازدهما اومده ؟
الان رفتم چک کردم زدنجواب اعتراض یازدهما اومده ؟
وای منم تا دیدم رفتم چک کردم دقت نکردم دیدم یکی از نمرات تغییر نکرده نفهمیدم .دو تا اعتراض زدم یکیش بدون تغییر که مطمینم کم کمش یک نمره کمتر داده بودن اون یکی هفتاد و پنج صدم بیشتر شده در حالی که تا حالا چکش نکرده بودم و مطمین نبودمالان رفتم چک کردم زدن
تغییر نکردن خیلی بهتر از کم شدنه ولیوای منم تا دیدم رفتم چک کردم دقت نکردم دیدم یکی از نمرات تغییر نکرده نفهمیدم .دو تا اعتراض زدم یکیش بدون تغییر که مطمینم کم کمش یک نمره کمتر داده بودن اون یکی هفتاد و پنج صدم بیشتر شده در حالی که تا حالا چکش نکرده بودم و مطمین نبودم
پرنیان عه تو همه نمراتت خوب شده یدونه زمین شناسی که اونم همه خراب کردن رو بد دادی ، تازه سال بعد هم نهایتش ترمیم میکنی، تو به این خفنی ما همه میخواستیم جا تو باشیم اتفاقا، انقدر باحال باهوش پرتلاش، این حرفارو نزن.تغییر نکردن خیلی بهتر از کم شدنه ولی
میتونی بری خداتو شکر کنی که جای من نیستی الان
تو که همیشه لطف داری سنا.پرنیان عه تو همه نمراتت خوب شده یدونه زمین شناسی که اونم همه خراب کردن رو بد دادی ، تازه سال بعد هم نهایتش ترمیم میکنی، تو به این خفنی ما همه میخواستیم جا تو باشیم اتفاقا، انقدر باحال باهوش پرتلاش، این حرفارو نزن.
متوجهم چی میگی نگران نباش سال بعد ترمیم تازه فک نکنم اندازه من خراب کرده باشی حالا من یه افسوس دیگ دارم که کاش یه درس دیگ که مطمین بودم اعتراض میزدم...افسوس ها نوعشون فرق میکنه .یکین .شاید اگه اعتراض نمیزدی الان میگفتی کاش میزدی در هر صورت برای هردومون نباید مهم باشه ...کلا بیست درصد بودش جبران میکنیمتغییر نکردن خیلی بهتر از کم شدنه ولی
میتونی بری خداتو شکر کنی که جای من نیستی الان
الان این واگعیه یا کیکه؟کلاس های درس در ایام امتحانات دایر است.
🎙 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:
بر اساس مصوبه در روزهای برگزاری امتحانهای پایانی نوبت اول باید کلاسهای درس دایر باشند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
حلی یک میتازه اینطوریتاپیک مربوط رو پیدا نکردم:
الان این واگعیه یا کیکه؟
آسفالت میشیم اینطوری که
جدی نباید باشهتاپیک مربوط رو پیدا نکردم:
الان این واگعیه یا کیکه؟
آسفالت میشیم اینطوری که
فکر کنم به مدرسه و نظر و قدرت مدیر هم بستگی داشته باشهتاپیک مربوط رو پیدا نکردم:
الان این واگعیه یا کیکه؟
آسفالت میشیم اینطوری که
من شنیدم که اگه قراره اینطوری بشه دبیر ها باید بیان سر کلاس و مراقب باشن که بچه ها درس بخونن نه اینکه تدریس کننجدی نباید باشه
اینطوری زمانی برای خوندن نمیمونه که
هرچی پیش میریم مسخره تر میشهمن شنیدم که اگه قراره اینطوری بشه دبیر ها باید بیان سر کلاس و مراقب باشن که بچه ها درس بخونن نه اینکه تدریس کنن
مدرسه ما میخواد همین کارو کنه .امتحانا و تو دو هفته جمع کنه و کار خودشم راحت تر .بستگی داره مدیر میتونه مجوز تعطیلی بگیره .اما اگه مدیر بی مسئولیتی داشته باشی که حوصلش نکشه مجبوری ..تاپیک مربوط رو پیدا نکردم:
الان این واگعیه یا کیکه؟
آسفالت میشیم اینطوری که