• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور رفع اشکال درسی کنکوری‌های ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟

برای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
کسر به نظر من بهتره چون وقتی چند تا عامل رو میدن دونه دونه می‌خوای برای هر کدوم تناسب بنویسی؟
اگه از این تناسب‌های جدولی بزرگ می‌کشی که عین همون کسرها که در هم ضرب میشه هست.

من که با روش کسر تبدیل رفتم
راستش سر کنکور اصلا نرسیدم به مسائل فقط حفظیای راحتشو زدم ولی تو خونه که میزدم با کسر خیلی وقتمو نمی‌گرفت اگه میشه که اون روش تناسب کامل دستت بیاد که خیلیم راحته اتفاقا خیلی خوب میشه چون کلا راحت تره اگه کلا سوالا رو با اون روش حل کنی از الان تا کنکور دستت میاد کلا بهتره
فقط باید مول به ضریب رو بدست بیاری

من اوایل اصلا تناسب رو نمیفهمیدم و با کسر میرفتم ولی وقتی تناسب رو دیدم فهمیدم اصلا چیز سختی نداره هیچ بلکه یک مقدار خوبی هم سرعتم بهتر شد هم اینکه کمتر قاطی می‌کردم چون توی کسر اگه کامل نمی‌نوشتم مثلا یک مول ماده فلان اشتباه می‌کردم...

خیلی ممنونم از همه رفقا
من اوایل اصلا تناسب رو نمیفهمیدم و با کسر میرفتم ولی وقتی تناسب رو دیدم فهمیدم اصلا چیز سختی نداره هیچ بلکه یک مقدار خوبی هم سرعتم بهتر شد هم اینکه کمتر قاطی می‌کردم چون توی کسر اگه کامل نمی‌نوشتم مثلا یک مول ماده فلان اشتباه می‌کردم...
دقیقا منم در طول سال چون اولویت تست نبود یادش نگرفتم حالا هم نمیتونم بفهممش ولی بازم یادش میگیرم ممنون

خیلی ممنونم از همه رفقا

دقیقا منم در طول سال چون اولویت تست نبود یادش نگرفتم حالا هم نمیتونم بفهممش ولی بازم یادش میگیرم ممنون
هر سوالی درباره‌اش داشتی ازم بپرس اگه بلد باشم برات توضیح میدم... ببین فقط چند تا کسره که تو خیلی سبز جامع خیلی خلاصه و قشنگ توضیحش داده

هر سوالی درباره‌اش داشتی ازم بپرس اگه بلد باشم برات توضیح میدم... ببین فقط چند تا کسره که تو خیلی سبز جامع خیلی خلاصه و قشنگ توضیحش داده
خیلی سبز دهم؟
باشه حتما مرسی ازت♥️

خیلی سبز دهم؟
باشه حتما مرسی ازت♥️
نه من خیلی با خیلی سبز جامع سه پایه خوندمش... برای دهم و یازدهم الگو خوندم چون چیز دیگه‌ای رو حال نمی‌کردم... کاملا شخصیه...
خواهش میکنم عزیزم🩷

Back
بالا