- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
لطفا فقط سوال درسی بپرسید.
تناسب به مراتب سریع ترهبرای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
کسر به نظر من بهتره چون وقتی چند تا عامل رو میدن دونه دونه میخوای برای هر کدوم تناسب بنویسی؟برای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
من که با روش کسر تبدیل رفتمبرای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
من اوایل اصلا تناسب رو نمیفهمیدم و با کسر میرفتم ولی وقتی تناسب رو دیدم فهمیدم اصلا چیز سختی نداره هیچ بلکه یک مقدار خوبی هم سرعتم بهتر شد هم اینکه کمتر قاطی میکردم چون توی کسر اگه کامل نمینوشتم مثلا یک مول ماده فلان اشتباه میکردم...برای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
دقیقا منم در طول سال چون اولویت تست نبود یادش نگرفتم حالا هم نمیتونم بفهممش ولی بازم یادش میگیرم ممنونمن اوایل اصلا تناسب رو نمیفهمیدم و با کسر میرفتم ولی وقتی تناسب رو دیدم فهمیدم اصلا چیز سختی نداره هیچ بلکه یک مقدار خوبی هم سرعتم بهتر شد هم اینکه کمتر قاطی میکردم چون توی کسر اگه کامل نمینوشتم مثلا یک مول ماده فلان اشتباه میکردم...
هر سوالی دربارهاش داشتی ازم بپرس اگه بلد باشم برات توضیح میدم... ببین فقط چند تا کسره که تو خیلی سبز جامع خیلی خلاصه و قشنگ توضیحش دادهخیلی ممنونم از همه رفقا
دقیقا منم در طول سال چون اولویت تست نبود یادش نگرفتم حالا هم نمیتونم بفهممش ولی بازم یادش میگیرم ممنون
خیلی سبز دهم؟هر سوالی دربارهاش داشتی ازم بپرس اگه بلد باشم برات توضیح میدم... ببین فقط چند تا کسره که تو خیلی سبز جامع خیلی خلاصه و قشنگ توضیحش داده
نه من خیلی با خیلی سبز جامع سه پایه خوندمش... برای دهم و یازدهم الگو خوندم چون چیز دیگهای رو حال نمیکردم... کاملا شخصیه...خیلی سبز دهم؟
باشه حتما مرسی ازت♥️