کنکور رفع اشکال درسی کنکوری‌های ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها یه سوال
فرهمندنیا میگه که قطر میلین یا بیشتر از نورونه یا برابرش ولی تو آیکیو گفته ممکنه قطرش کمتر هم باشه شما مثالی تو کتاب ۳ پایه دیدین که حرف فرهمند رو نقض کنه؟
دوتا شکل توی فصل ۱ یازدهم هست اگر نگاه کنی توی یکیش که سطح مقطع عرضیه قطر میلین و قطر عصبی فرق میکنه با اون یکی شکل. با توجه به اون دوتا شکل این سوال رو پرسیدن.

بچه ها یه سوال
فرهمندنیا میگه که قطر میلین یا بیشتر از نورونه یا برابرش ولی تو آیکیو گفته ممکنه قطرش کمتر هم باشه شما مثالی تو کتاب ۳ پایه دیدین که حرف فرهمند رو نقض کنه؟
سال قبل یه عکسی بود توی کتاب با توجه به اون استنباط میشد اما اون شکل برای ما حذف شد در نتیجه آیکیو یا سال قبلو داری یا اصلاح نکرده و فرهمندنیا درست گفته

اقاا سوالللل
میگه باکتری پوشینه دار برخلاف باکتری بدون پوشینه ژن بیماری زایی رو داره.
خب مگه هر دو ندارن؟:(( یعنی برای دومی هم موش یکم مریض میشه بع دخودشو خوب میکنه دیگه نه؟:(( یا مگه فرق این دو تا باکتری فقط پوشینه نیست؟:(( فرهمندنیا اومد سوال مشابه حل کنه و من اولین سوال رو نفهمیدم خدایا شکرت:((
این حل شد اگه کنکوری خفنمون تاییدش کرد اینجا میذارم با هم فیض ببریم :(( ( اگه اصلا برای کسی سوال بوده :(( )

وای من ییه سوال دیگه دارم :((
تو بافت پیوندی سست که چربی بود اوکی، تا اینجا میتونیم بگیم که یاخته های چربی میتونن با کلاژن در تماس باشن

اما ایا توی خود بافت چربی هم کلاژن /کشسان هست؟ ماده زمینه ای که هست اما اینام هست؟ (شاید بپرسید بس کن سناعلی چقدر از بافت سوال میپرسی کی بس میکنی، باید بگم وقتی بودجه بره فصلای دیگه :(( )

وای من ییه سوال دیگه دارم :((
تو بافت پیوندی سست که چربی بود اوکی، تا اینجا میتونیم بگیم که یاخته های چربی میتونن با کلاژن در تماس باشن

اما ایا توی خود بافت چربی هم کلاژن /کشسان هست؟ ماده زمینه ای که هست اما اینام هست؟ (شاید بپرسید بس کن سناعلی چقدر از بافت سوال میپرسی کی بس میکنی، باید بگم وقتی بودجه بره فصلای دیگه :(( )
فرهمند نیا گفت توی بافت پیوندی سست چربیه رو در نظر نگیرید حالا این به کنار
ولی وقتی داشت انواع بافت های پیوندی رو می‌گفت یادمه گفت خون استثناست و رشته های کلاژن و اینا نداره (هرچند اگه لخته باشه رشته فیبرین داریم) ولی چیزی درباره چربی نگفت تا جاییکه دیدم کلاسشو شایا جلسه بعدش بگه اینو😭

ولی وقتی داشت انواع بافت های پیوندی رو می‌گفت یادمه گفت خون استثناست و رشته های کلاژن و اینا نداره (هرچند اگه لخته باشه رشته فیبرین داریم) ولی چیزی درباره چربی نگفت تا جاییکه دیدم کلاسشو شایا جلسه بعدش بگه اینو😭
اون بدتر ادم رو تو دوگانگی میذاره میگه ممکنه یه طراح بیسواد باشه ازونجا بگیره:(( درد و نفرین خب من از کجا سواد مرده رو بسنجم قبل حل سوالش :((

اون بدتر ادم رو تو دوگانگی میذاره میگه ممکنه یه طراح بیسواد باشه ازونجا بگیره:(( درد و نفرین خب من از کجا سواد مرده رو بسنجم قبل حل سوالش :((
دقیقا مشکل این زیست اینه باید بدونی از دیدگاه کدوم اسکل داری کتاب رو میخونی😭😂

اقاا سوالللل
میگه باکتری پوشینه دار برخلاف باکتری بدون پوشینه ژن بیماری زایی رو داره.
خب مگه هر دو ندارن؟:(( یعنی برای دومی هم موش یکم مریض میشه بع دخودشو خوب میکنه دیگه نه؟:(( یا مگه فرق این دو تا باکتری فقط پوشینه نیست؟:(( فرهمندنیا اومد سوال مشابه حل کنه و من اولین سوال رو نفهمیدم خدایا شکرت:((
ژن بیماری زایی که چیز خاصی نیست
منظورش همون ژن سازنده پوشینه است و اگر باکتری بدون پوشینه ژن ساختن پوشینه رو داشت که پوشینه دار میشد! و دیگه مرحله ۴ گریفیت رخ نمی‌داد اصلا.
کتاب هم گفته تزریق باکتری بدون پوشینه باعث بروز علائم بیماری نمی‌ شود،پس موش یکم مریض میشه حرف کاملا غلطیه.اینکه سیستم ایمنی مقابله میکنه به این معنی نیست مریض میشه.

خب بذارید اون جوابه که دیروز گفتم رو هم بذارم ؟:((
1- ما تو فصل 5 11 ام میخونیم فرد مبتلا به ایدز الوده اس بیمار نیست پس یعنی حتما حتما باید علائم بده تا لفظ بیمار رو بکار ببریم
که میگه باکتری ژن مربوط به بیماری زایی در موش رو در بدون پوشینه نداره ، که خب بله یکی از مهم ترین ژنای بیماری زایی توی موش همون پوشینه سازیه و تو درست میگی
حالا چرا اول گیج شدیم؟ اگه بخوام همینطور حدس بزنم میگم : باکتری بطور کلی توانایی بیماری زایی داره، اما برای بیماری زایی در جانداران مختلف به عوامل مختلفی نیاز داره و مثلا باید 5 تا ژن مهم تو دی ان ای اش باشه ، در حالیکه تو یه جاندار ساده تر مثل مگس مثلا 3 تا ژن خاص کار میکنه ،پس حالا که یه باکتری یکی از اون ژن های مربوط به بیماری زایی رو نداره (پوشینه داشتن) پس کلا کنکله.

بله ما دیروز اینطوری متقاعد شدیم:((

خلمون کردن بخدا
صفحه 47 پی دی اف پاسخ امروز اخراش تو کلاس درس بافت پیوندی سست میگه _حاوی یاخته چربی و رگ خونی است_
اونم واه خود ماززز
من دیگه رد دادم اقاا یه فصل زپرتی دهم رو انقدر تناقض همه جااا:(( کثافتا به یه نتیجه برسید همونو بگید تو کله بیصاحابم فرو کنم دیگه :((

رفقا من باز گیج شدم فرهمندنیا میگه هرجا کلمه گره جوش خورده به هم اورد حتما منظورش فقط حشراته اما تو خود ازمون ماز این کلمه رو اورده و پلاناریا رو هم در نظر گرفته

خلمون کردن بخدا
صفحه 47 پی دی اف پاسخ امروز اخراش تو کلاس درس بافت پیوندی سست میگه _حاوی یاخته چربی و رگ خونی است_
اونم واه خود ماززز
من دیگه رد دادم اقاا یه فصل زپرتی دهم رو انقدر تناقض همه جااا:(( کثافتا به یه نتیجه برسید همونو بگید تو کله بیصاحابم فرو کنم دیگه :((
اقا نمیدونم واقعا ولی من پارسال کل سال اون چربیه رو تو پیوندی سست در نظر میگرفتم و جایی غلط در نیومد

رفقا من باز گیج شدم فرهمندنیا میگه هرجا کلمه گره جوش خورده به هم اورد حتما منظورش فقط حشراته اما تو خود ازمون ماز این کلمه رو اورده و پلاناریا رو هم در نظر گرفته
اخه پلاناریا که یاخته های پراکندن توی پاسخنامه تاییدش کرده؟

welcome to the club

فرهمندم بیشتر واسه این گفته که اکثرا سوالاتی که به گره جوش خورده اشاره دارن در مورد حشراته

وای من هیدرو فکر می کردم
پلاناریا اره دیگه اونا گره های جوش خورده ن
تا جایی که یادمه،نه
پلاناریا جوش خورده نیست بچه ها
از لفظ جوش خورده براش استفاده نمیکنن

Back
بالا