کنکور رفع اشکال درسی کنکوری‌های ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
میشه این سوال و توضیح بدید:)

در یک کره به شعاع R استوانه ای با حجم ماکزیمم محاط کرده ایم، ابعاد استوانه را بیایبد

سلام
میشه این سوال و توضیح بدید:)

در یک کره به شعاع R استوانه ای با حجم ماکزیمم محاط کرده ایم، ابعاد استوانه را بیایبد
سلام اگر جوب نزنم باید جبری فرمول حجم رو بنویسی مشتق بگیری نقاط 0 رو بررسی کنی کدوم ماکسیموم میده

برای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
بایدی در کار نیست
اما اگر کمی تایم برای تناسب بذاری کم کم عادت می‌کنی و تفاوتش رو متوجه میشی

گایز شما هم چند صفحه اخر فیزیک 11 رو حفظ کردید؟ یا کامل فهمیدید؟ من انگار تموم مفهوم ولتاز و جریان و توان و سینوس و کسینوس برام زیرسوال میره:(( سوالاش حل میشنا،اما نفهمیده شده.

بچه ها:(( تو صفحه 16 کتاب زیست دهم شکل 17 الف اونی که سست رو نشون میده گوشه بالا سمت چپ یسری یاخته شبیه یاخته چربی هست،بگیم میتونه باشه چنین چیزی تو بافت پیوندی سست یا صرفا بافت کناریش چربی بوه؟

میدونم به احتمال زیاد اسکلانه اس ولی کمک:((

حل شد بچه ها مثل اینکه هست+

خوشتیپا این سواله میگه انزیم گوارشی میتونه rna باشه،اشتباه نیست؟:((

خوشتیپا این سواله میگه انزیم گوارشی میتونه rna باشه،اشتباه نیست؟:((
تا اون جایی که تو عقل ناقص من فرو کردن
rRNA نقش آنزیمی داره، که اونم برای پروتئین سازیه :(( مگر اینکه دانشمنده باهامون شوخی داشته اسمشو گذاشته ار ان ای ریبوزومی بعد رفته ریختتش توی لوله گوارش :((

اشتباهه.

تا اون جایی که تو عقل ناقص من فرو کردن
rRNA نقش آنزیمی داره، که اونم برای پروتئین سازیه :(( مگر اینکه دانشمنده باهامون شوخی داشته اسمشو گذاشته ار ان ای ریبوزومی بعد رفته ریختتش توی لوله گوارش :((

اشتباهه.
فکر کنم طراحه وسط حل صورت سوال یادش رفت تو دام افتاد:(( مرسی:((

خفنای کنکوری/غیرکنکوری ، پارانشیم کجا با ابکش تو بافت اوندی تماس داره که سوال 23 ماز بخش دهم این چنین فرمایش میکنه :((

خفنای کنکوری/غیرکنکوری ، پارانشیم کجا با ابکش تو بافت اوندی تماس داره که سوال 23 ماز بخش دهم این چنین فرمایش میکنه :((
ببین تا جایی که یادمه تو نهان دانه ها آوندهای آبکش کنارشون یاخته های همراه داشتن که درواقع نوعی سلول پارانشیمی ان. پس اره، تماس دارن.

ببین تا جایی که یادمه تو نهان دانه ها آوندهای آبکش کنارشون یاخته های همراه داشتن که درواقع نوعی سلول پارانشیمی ان. پس اره، تماس دارن.
عالی بودددد مرسییییی

بچه ها یه سوال
فرهمندنیا میگه که قطر میلین یا بیشتر از نورونه یا برابرش ولی تو آیکیو گفته ممکنه قطرش کمتر هم باشه شما مثالی تو کتاب ۳ پایه دیدین که حرف فرهمند رو نقض کنه؟

بچه ها یه سوال
فرهمندنیا میگه که قطر میلین یا بیشتر از نورونه یا برابرش ولی تو آیکیو گفته ممکنه قطرش کمتر هم باشه شما مثالی تو کتاب ۳ پایه دیدین که حرف فرهمند رو نقض کنه؟
شکل 2 الف صفحه 2

اقاا سوالللل
میگه باکتری پوشینه دار برخلاف باکتری بدون پوشینه ژن بیماری زایی رو داره.
خب مگه هر دو ندارن؟:(( یعنی برای دومی هم موش یکم مریض میشه بع دخودشو خوب میکنه دیگه نه؟:(( یا مگه فرق این دو تا باکتری فقط پوشینه نیست؟:(( فرهمندنیا اومد سوال مشابه حل کنه و من اولین سوال رو نفهمیدم خدایا شکرت:((

سوال ۱۶ حسابان قلمچی ۴۰۲ رو یکی توضیح میده چه جوری باید حلش کرد .

Back
بالا