سلام اگر جوب نزنم باید جبری فرمول حجم رو بنویسی مشتق بگیری نقاط 0 رو بررسی کنی کدوم ماکسیموم میدهسلام
میشه این سوال و توضیح بدید:)
در یک کره به شعاع R استوانه ای با حجم ماکزیمم محاط کرده ایم، ابعاد استوانه را بیایبد
بایدی در کار نیستبرای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
ممنونسلام اگر جوب نزنم باید جبری فرمول حجم رو بنویسی مشتق بگیری نقاط 0 رو بررسی کنی کدوم ماکسیموم میده
تا اون جایی که تو عقل ناقص من فرو کردنخوشتیپا این سواله میگه انزیم گوارشی میتونه rna باشه،اشتباه نیست؟
فکر کنم طراحه وسط حل صورت سوال یادش رفت تو دام افتاد مرسیتا اون جایی که تو عقل ناقص من فرو کردن
rRNA نقش آنزیمی داره، که اونم برای پروتئین سازیه مگر اینکه دانشمنده باهامون شوخی داشته اسمشو گذاشته ار ان ای ریبوزومی بعد رفته ریختتش توی لوله گوارش
اشتباهه.
ببین تا جایی که یادمه تو نهان دانه ها آوندهای آبکش کنارشون یاخته های همراه داشتن که درواقع نوعی سلول پارانشیمی ان. پس اره، تماس دارن.خفنای کنکوری/غیرکنکوری ، پارانشیم کجا با ابکش تو بافت اوندی تماس داره که سوال 23 ماز بخش دهم این چنین فرمایش میکنه
عالی بودددد مرسیییییببین تا جایی که یادمه تو نهان دانه ها آوندهای آبکش کنارشون یاخته های همراه داشتن که درواقع نوعی سلول پارانشیمی ان. پس اره، تماس دارن.
تناسب سریعبرای تست های مول لازمه حتما اون روش تناسب رو یادبگیریم برای سریع تر شدن کار یا همون روش کسر تبدیل اوکیه؟
شکل 2 الف صفحه 2بچه ها یه سوال
فرهمندنیا میگه که قطر میلین یا بیشتر از نورونه یا برابرش ولی تو آیکیو گفته ممکنه قطرش کمتر هم باشه شما مثالی تو کتاب ۳ پایه دیدین که حرف فرهمند رو نقض کنه؟
سوالشو میخوای بفرستی ؟سوال ۱۶ حسابان قلمچی ۴۰۲ رو یکی توضیح میده چه جوری باید حلش کرد .
نمی دونم چه جوری آپلود کنمسوالشو میخوای بفرستی ؟
ای خدان
نمی دونم چه جوری آپلود کنم