کنکور رفع اشکال درسی کنکوری‌های ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه دیدین گفت گره های به هم جوش خورده منظورش حشراته
فکر کنم برای پلاناریا گفته بود دو گره متصل به هم

من واقعا دیگه ری اکت گریه میخوام

پینوکیو سوال 294 (چاپ 402)
اومده درست گرفته ویژگی مشترک بخش مبادله ای و هادی اینه که یاخته های مژک دار و بدون مزک توسط ماده ای ضد میکروب پوشیده شدن
خب الان حبابک که نشده قضیه چیه

یچیزی که یکم نمیفهمم معلمای مدرسه گفتن کلاژن و اینا سطح دو هست، درحالیکه پینوکیو تاکید میکنه نهایتا یه پروتئین سه ساختار داره و من ندیدم تستی تو ای کیو اون بخش که ردش کنه قضیه چیه :(( الان کلاژن یه رشته اش چه سطحی داره

یچیزی که یکم نمیفهمم معلمای مدرسه گفتن کلاژن و اینا سطح دو هست، درحالیکه پینوکیو تاکید میکنه نهایتا یه پروتئین سه ساختار داره و من ندیدم تستی تو ای کیو اون بخش که ردش کنه قضیه چیه :(( الان کلاژن یه رشته اش چه سطحی داره
تا جایی که من یادمه از ساختار سه و چهار پروتئین حساب میشه.

واقعیت اینه که طبق منابع علمی (بیوشیمی لنینجر) بعضی پروتین ها در ساختار دوم عملکرد دارن و حرف معلم هات درسته مثل کلاژن.
ولی کتاب درسی نسخه ساده تر شده این منابع هست و سطح عملکردی پروتین هارو از سطح ۳ میگیره.
ولی چون کنکور و کتاب تست ها پیراهن عثمان درست میکنن هرجایی و هر آزمونی و هرکسی گفت کلاژن ساختار دومه و درست گرفته بود شما باید غلط بگیری چون دانش ات طبق کتابه نه فراتر از اون و اصلا کسی نباید اینو ازت بپرسه هم...
و بهتره ساختار دوم بودن کلاژن و کلا فراموش کنی...

پینوکیو سوال 294 (چاپ 402)
اومده درست گرفته ویژگی مشترک بخش مبادله ای و هادی اینه که یاخته های مژک دار و بدون مزک توسط ماده ای ضد میکروب پوشیده شدن
خب الان حبابک که نشده قضیه چیه
جمله به نظرم درسته.اگه گفته بود ويژگي مشترک تمام قسمت های بخش مبادله ای و هادی.... است غلط میشد چون حبابک و قسمت ابتدای بینی نقض میکرد. نایژک مبادله ای جزو بخش مبادله ای حساب میشه و کتاب گفته درطول نایژک مبادله ای مخاط مژک دار به پایان میرسه و خب ماده مخاطی که ترشحات ضد میکروبی هم داشته باشه پس داریم.
پس ويژگي مشترک جفت شون این میشه

جمله به نظرم درسته.اگه گفته بود ويژگي مشترک تمام قسمت های بخش مبادله ای و هادی.... است غلط میشد چون حبابک و قسمت ابتدای بینی نقض میکرد. نایژک مبادله ای جزو بخش مبادله ای حساب میشه و کتاب گفته درطول نایژک مبادله ای مخاط مژک دار به پایان میرسه و خب ماده مخاطی که ترشحات ضد میکروبی هم داشته باشه پس داریم.
پس ويژگي مشترک جفت شون این میشه
حتما دوبازه چک میکنم ببینم گفته دز مخاط یا نه
اما فگهه در همه یاخته هایا مژک دار و بدون مژک

داشتم ماز رو تحلیل میکردم و تو یه سوال گفته بود _ ابشش به تدریج تحلیل میره _ و نگفته بود قبل از بلوغ و خب ممکن نبود که مثلا ماهی ای باشه که داره دیگه پیر میشه و انداماش تحلیل میره؟ ( نمیدونم چرا انقدر عبارت ماهی پیر خنده داره :(( )

داشتم ماز رو تحلیل میکردم و تو یه سوال گفته بود _ ابشش به تدریج تحلیل میره _ و نگفته بود قبل از بلوغ و خب ممکن نبود که مثلا ماهی ای باشه که داره دیگه پیر میشه و انداماش تحلیل میره؟ ( نمیدونم چرا انقدر عبارت ماهی پیر خنده داره :(( )
خیلی تو سوالات ریز نشو
ماز یه باگ که داشت باعث این اتفاق می‌شد و سر کنکور ممکنه بهت ضربه بزنه

سنا خود دکتراشم اینو نمیدونن بس کن :((

بچه ها میشه بگید تاحالا تو سوالای کنکور درباره‌ی زجاجیه چجوری گرفته
چون خیلی سبز هرجا گفته زجاجیه مایع هست رو غلط گرفته ولی فرهمند درست میگیره

زجاجیه ژله ای طوره
و ژله رو در دسته مایعات می‌گیره
پس زجاجیه مایعه درست میشه.(قطعا زجاجیه جامد و گاز و پلاسما نیست و فقط مایع میمونه :)) )

تو کنکور مایع گرفته

زجاجیه ژله ای طوره
و ژله رو در دسته مایعات می‌گیره
پس زجاجیه مایعه درست میشه.(قطعا زجاجیه جامد و گاز و پلاسما نیست و فقط مایع میمونه :)) )
درسته ولی یه گزینه خیلی سبز ژله ای بودن رو از مایع بودن جدا گرفته :/

Back
بالا