- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شهرِراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
اگه دیدین گفت گره های به هم جوش خورده منظورش حشراته
فکر کنم برای پلاناریا گفته بود دو گره متصل به هم
فکر کنم برای پلاناریا گفته بود دو گره متصل به هم
پاسخنامه ماز تاییدش کردهتا جایی که یادمه،نه
پلاناریا جوش خورده نیست بچه ها
از لفظ جوش خورده براش استفاده نمیکنن
ماز زیستش خیلی غلط دارهپاسخنامه ماز تاییدش کرده
منم منممن واقعا دیگه ری اکت گریه میخوام
میدونین حس میکنم انتخاب بین بد و بدتر بودهhttps://maze-prod.s3.thr1.sotoon.ir/stages_answers_files/P4X9NMN2Cxh01Nm65nYg66CJ5C9dIZyR55XNn6YK.pdf?X-Amz-Content-Sha256=UNSIGNED-PAYLOAD&X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=51a426b5aa44b322fe4e854a2f69392cd9bcf3de/20241011/thr1/s3/aws4_request&X-Amz-Date=20241011T042524Z&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Expires=604800&X-Amz-Signature=95eb77793f9937f6c0a2bd8d295817a096900d4dbecffe926df3161fa737ac81
امتحانی می کنم ببینم باز میشه یا نه
صفحه 10 اینه
الان کلاژن یه رشته اش چه سطحی دارهتا جایی که من یادمه از ساختار سه و چهار پروتئین حساب میشه.یچیزی که یکم نمیفهمم معلمای مدرسه گفتن کلاژن و اینا سطح دو هست، درحالیکه پینوکیو تاکید میکنه نهایتا یه پروتئین سه ساختار داره و من ندیدم تستی تو ای کیو اون بخش که ردش کنه قضیه چیهالان کلاژن یه رشته اش چه سطحی داره
واقعیت اینه که طبق منابع علمی (بیوشیمی لنینجر) بعضی پروتین ها در ساختار دوم عملکرد دارن و حرف معلم هات درسته مثل کلاژن.یچیزی که یکم نمیفهمم معلمای مدرسه گفتن کلاژن و اینا سطح دو هست، درحالیکه پینوکیو تاکید میکنه نهایتا یه پروتئین سه ساختار داره و من ندیدم تستی تو ای کیو اون بخش که ردش کنه قضیه چیهالان کلاژن یه رشته اش چه سطحی داره
جمله به نظرم درسته.اگه گفته بود ويژگي مشترک تمام قسمت های بخش مبادله ای و هادی.... است غلط میشد چون حبابک و قسمت ابتدای بینی نقض میکرد. نایژک مبادله ای جزو بخش مبادله ای حساب میشه و کتاب گفته درطول نایژک مبادله ای مخاط مژک دار به پایان میرسه و خب ماده مخاطی که ترشحات ضد میکروبی هم داشته باشه پس داریم.پینوکیو سوال 294 (چاپ 402)
اومده درست گرفته ویژگی مشترک بخش مبادله ای و هادی اینه که یاخته های مژک دار و بدون مزک توسط ماده ای ضد میکروب پوشیده شدن
خب الان حبابک که نشده قضیه چیه
حتما دوبازه چک میکنم ببینم گفته دز مخاط یا نهجمله به نظرم درسته.اگه گفته بود ويژگي مشترک تمام قسمت های بخش مبادله ای و هادی.... است غلط میشد چون حبابک و قسمت ابتدای بینی نقض میکرد. نایژک مبادله ای جزو بخش مبادله ای حساب میشه و کتاب گفته درطول نایژک مبادله ای مخاط مژک دار به پایان میرسه و خب ماده مخاطی که ترشحات ضد میکروبی هم داشته باشه پس داریم.
پس ويژگي مشترک جفت شون این میشه
)خیلی تو سوالات ریز نشوداشتم ماز رو تحلیل میکردم و تو یه سوال گفته بود _ ابشش به تدریج تحلیل میره _ و نگفته بود قبل از بلوغ و خب ممکن نبود که مثلا ماهی ای باشه که داره دیگه پیر میشه و انداماش تحلیل میره؟ ( نمیدونم چرا انقدر عبارت ماهی پیر خنده داره)
سنا خود دکتراشم اینو نمیدونن بس کنداشتم ماز رو تحلیل میکردم و تو یه سوال گفته بود _ ابشش به تدریج تحلیل میره _ و نگفته بود قبل از بلوغ و خب ممکن نبود که مثلا ماهی ای باشه که داره دیگه پیر میشه و انداماش تحلیل میره؟ ( نمیدونم چرا انقدر عبارت ماهی پیر خنده داره)

زجاجیه ژله ای طورهبچه ها میشه بگید تاحالا تو سوالای کنکور دربارهی زجاجیه چجوری گرفته
چون خیلی سبز هرجا گفته زجاجیه مایع هست رو غلط گرفته ولی فرهمند درست میگیره
)تو کنکور مایع گرفتهبچه ها میشه بگید تاحالا تو سوالای کنکور دربارهی زجاجیه چجوری گرفته
چون خیلی سبز هرجا گفته زجاجیه مایع هست رو غلط گرفته ولی فرهمند درست میگیره
درسته ولی یه گزینه خیلی سبز ژله ای بودن رو از مایع بودن جدا گرفته :/زجاجیه ژله ای طوره
و ژله رو در دسته مایعات میگیره
پس زجاجیه مایعه درست میشه.(قطعا زجاجیه جامد و گاز و پلاسما نیست و فقط مایع میمونه)