• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور رفع اشکال درسی کنکوری‌های ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فرهمند نیا گفت توی بافت پیوندی سست چربیه رو در نظر نگیرید حالا این به کنار
ولی وقتی داشت انواع بافت های پیوندی رو می‌گفت یادمه گفت خون استثناست و رشته های کلاژن و اینا نداره (هرچند اگه لخته باشه رشته فیبرین داریم) ولی چیزی درباره چربی نگفت تا جاییکه دیدم کلاسشو شایا جلسه بعدش بگه اینو😭
خلمون کردن بخدا
صفحه 47 پی دی اف پاسخ امروز اخراش تو کلاس درس بافت پیوندی سست میگه _حاوی یاخته چربی و رگ خونی است_
اونم واه خود ماززز
من دیگه رد دادم اقاا یه فصل زپرتی دهم رو انقدر تناقض همه جااا:(( کثافتا به یه نتیجه برسید همونو بگید تو کله بیصاحابم فرو کنم دیگه :((

رفقا من باز گیج شدم فرهمندنیا میگه هرجا کلمه گره جوش خورده به هم اورد حتما منظورش فقط حشراته اما تو خود ازمون ماز این کلمه رو اورده و پلاناریا رو هم در نظر گرفته

خلمون کردن بخدا
صفحه 47 پی دی اف پاسخ امروز اخراش تو کلاس درس بافت پیوندی سست میگه _حاوی یاخته چربی و رگ خونی است_
اونم واه خود ماززز
من دیگه رد دادم اقاا یه فصل زپرتی دهم رو انقدر تناقض همه جااا:(( کثافتا به یه نتیجه برسید همونو بگید تو کله بیصاحابم فرو کنم دیگه :((
اقا نمیدونم واقعا ولی من پارسال کل سال اون چربیه رو تو پیوندی سست در نظر میگرفتم و جایی غلط در نیومد

رفقا من باز گیج شدم فرهمندنیا میگه هرجا کلمه گره جوش خورده به هم اورد حتما منظورش فقط حشراته اما تو خود ازمون ماز این کلمه رو اورده و پلاناریا رو هم در نظر گرفته
اخه پلاناریا که یاخته های پراکندن توی پاسخنامه تاییدش کرده؟

welcome to the club

فرهمندم بیشتر واسه این گفته که اکثرا سوالاتی که به گره جوش خورده اشاره دارن در مورد حشراته

وای من هیدرو فکر می کردم
پلاناریا اره دیگه اونا گره های جوش خورده ن
تا جایی که یادمه،نه
پلاناریا جوش خورده نیست بچه ها
از لفظ جوش خورده براش استفاده نمیکنن

Back
بالا