من تحسینتون میکنم و ازتون خیلی ممنونم که سعی میکنید به سوالات بچهها جواب بدید و کمکشون کنید ولی متأسفانه احساس من و شما چیزی نیست که برای کنکور قابل استناد باشه.
دوست عزیز، برش مایل باعث تغییر مکان نسبی نقاط میشه، بنابراین نقاطی که در واقعیت(در شکل سه بعدی) جلوتر یا عقبتر هستند، در تصویر دوبعدی به درستی نمایش داده نمیشوند. این حرف شما ناصحیحه. زاویه دید پس از برش مایل کاملا متفاوته پس امکان تغییر در ترتیب نقطات مد نظر از همه جهات وجود داره.
ببینید فرضاً ترتیب دریچههای قلب از جلوییترین(نزدیکترین به قفسه سینه) تا عقبیترین(نزدیکترین به ستون مهرهها) به این شکله:
ششی -> سهلختی -> آئورتی -> دولختی
سپس ترتیب همین دریچهها با برش مایل با زاویه حدوداً سیدرجه، به این شکل در میاد:
\
...[ششی]
.....\
.......[آئورتی]
.........\
............[سهلختی]
..............\
.................[دولختی]
میشه همون شکل کتاب که باز اگر دولختی جلوتر از سه لختی بهنظر میرسه، بهدلیل تغییر در زاویه دیده.
این موضوع اصلا ربطی به آناتومی نداره و کلا مربوط به درک هندسیه؛ حتی جای توضیحشم اینجا نیست، ولی متأسفانه هیچ تستی تو کنکور به این موضوع اشاره نکرده وگرنه حتما دلایل محکمتری به جای اثبات هندسی برای قانع کردنتون میآوردم.
در شکل ۲ صفحه ۴۸ دریچه سینی سرخرگ
ششی واضحاً
بالاتر از دریچه سینی
آئورتیه، هم شکل کتابه و هم سنده.
اختلافشم به حد خوبی مشخص هست که دیگه نیازی به رفرنسی به جز کتاب وزارتی نباشه؛ اگر نیاز دارید هم که خدمت شما:
تو این تصویر ترتیب دریچهها هم از بالا به پایین و هم جلو به عقب واضح و مبرهنه.
- ترتیب دریچهها از بالا(نزدیک ترین به سر) به پایین(دورترین از سر):
۱. دریچه سینی سرخرگ ششی
۲. دریچه سینی آئورتی
۳. دریچه دولختی
۴. دریچه سهلختی
- ترتیب دریچهها از جلو(نزدیکترین به قفسه سینه) به عقب(نزدیکترین به ستون مهرهها):
۱. دریچه سینی سرخرگ ششی
۲. دریچه سهلختی
۳. دریچه سینی آئورتی
۴. دریچه دولختی