کنکور رفع اشکال درسی کنکوری‌های ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کنکوری های 404 غیرتتون اجازه میده این تاپیک بره پایین اخه؟؟؟
چرا عدسی سومین بخش _همگرا کننده _ نوره؟ میدونم چرا سومین بخشیه که نور میشکنه ولی زلالیه همگرا نمیکنه که: (
بابت یچیزی اون قلب هم حق با صدرا بود فرهمندنیا گفت اون دیدگاه قدیمیه ولی من جدی تو همه کتابا دیده بودم،بازم قدیمیه دیگه،عذر میخوام بابت بحث و مرافعه بابتش + (گیر کردن هوا در گلو بابت قبول اشتباه )

کنکوری های 404 غیرتتون اجازه میده این تاپیک بره پایین اخه؟؟؟
چرا عدسی سومین بخش _همگرا کننده _ نوره؟ میدونم چرا سومین بخشیه که نور میشکنه ولی زلالیه همگرا نمیکنه که: (
بابت یچیزی اون قلب هم حق با صدرا بود فرهمندنیا گفت اون دیدگاه قدیمیه ولی من جدی تو همه کتابا دیده بودم،بازم قدیمیه دیگه،عذر میخوام بابت بحث و مرافعه بابتش + (گیر کردن هوا در گلو بابت قبول اشتباه )
ببین بر اساس چیزی که خودت میگی سومین بخشیه که نور میشکنه خب یا باید به صورت همگرا بشکنه یا غیرهمگرا که فکر می‌کنم به خاطر ساختار کلی چشم منطقی تره که همگرا بشکنه؟

ببین بر اساس چیزی که خودت میگی سومین بخشیه که نور میشکنه خب یا باید به صورت همگرا بشکنه یا غیرهمگرا که فکر می‌کنم به خاطر ساختار کلی چشم منطقی تره که همگرا بشکنه؟
خب الان ما وقتی مثلا یه مداد رو تو اب میزاریم یه حالت شکستگی میگیره ولی صرفا از حالت اول جا به جا شده نه همگرا نه غیر همگرا؟نمیدونم راستش اخه خیلی غیر منطقی میاد که بتونه همگرا کنه

بچه ها ایهام تناسب کلمه ی شاهد توی شعر شکوه چشمان تو چیه؟

چرا ای کیو اومد مولکول سه کربنی 2 فسفاته رو کم انرژی حساب کرد؟ مگه نمیشه اونیکه 2 تاATP میشه ازش ساخت؟ این کجاش کم انرژیه

ماز اومده اینترفرون ها رو فقط خط دوم دفاعی گرفته
مگه لنفوسیت t کشنده اینترفرون 2 ترشح نمیکنه؟

اره ولی اینترفرون واسه خط دومه ،این لنفوسیت دو هست که میتونه تو خط دو هم همکاری کنه

اره ولی اینترفرون واسه خط دومه ،این لنفوسیت دو هست که میتونه تو خط دو هم همکاری کنه
عجیبه یعنی پرفورین و اون انزیم مرگ برنامه ریزی شده رو مال هر دو خط دو و سوم میگیریم ولی اینترفرون 2 رو فقط خط دوم؟

سلامم، به نظرتون برای نهایی دینی یازدهم چیکار کنم؟ مطالبش خیلی شبیه و نزدیک به همه و هر چقدر مرور میکنم بازم یادم میره؟

عجیبه یعنی پرفورین و اون انزیم مرگ برنامه ریزی شده رو مال هر دو خط دو و سوم میگیریم ولی اینترفرون 2 رو فقط خط دوم؟
هرجا دیدی اون مولکول داره به نوع خاصی از یاخته حمله میکنه برای خط سوم هست ، مثلا اینترفرون دو کلا به سرطانی حمله میکنه،براش مهم نیست چطور سرطانی ، ولی اون انزیم مرگ برنامه ریزی شده میره مثلا فقط به اندام پیوندی حمله میکنه ، فقط به یه نوع خاص سرطان گیر میده و ...

سلامم، به نظرتون برای نهایی دینی یازدهم چیکار کنم؟ مطالبش خیلی شبیه و نزدیک به همه و هر چقدر مرور میکنم بازم یادم میره؟
خودم تجربه ندارم، ولی بچه ها از فرمول بیست راضی بودن.اگه کسی از همکلاسی هات داره یا کتابخونه مدرسه داره... می‌تونی بگیری یه درس بخونی ببینی چطوره

من دینی 11 فرمول 20 نداشتم هیچی کلا، ماز رو دیدم ولی با جزوه های خودش +مثل سگ خوندم+ بی دقتی: 19.75
در کل باید خوند و بسیار هم خوند تا یادت بمونه زیاد کاری نمیشه کرد

فرهمندنیا میگه کورتیزول از تجزیه پروتئین تبدیل میشه به قند
ماز این بار میگه به گلوکاگون میگه که قند خون رو زیاد کنه
کدوم درسته ؟ :_)

منم با دینی بیش از حد مشکل دارم و مثلا تا نصفه که تقریبا یاد میگیرم بعدش شروع میکنم به سوال حل کردن و اینم برام خوب جواب میده

سلام میشه لطفا این سوالو جواب بدین . مخلوطی از کلسیم کربنات و مس 2 سولفات 5ابه دارای 20 درصد جرمی کلسیم است چند درصد جرم مخلوط را آب تشکیل میدهد؟

ماز میگه مفصل بین زوائد استخوانی مهره ها لولاییه و قلمچی میگه لغزنده ،کدوم؟ همون لغزنده نه؟
------------------
سه سطحی میگه طبق متن کتاب (شیمی 11) گرمای ویژه آب از بخار آب و یخ بیشتره چرا پیدا نمیکنمممممم:((:((:((

Back
بالا