کنکور رفع اشکال درسی کنکوری‌های ۱۴۰۴

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
کنکوری های 404 غیرتتون اجازه میده این تاپیک بره پایین اخه؟؟؟
چرا عدسی سومین بخش _همگرا کننده _ نوره؟ میدونم چرا سومین بخشیه که نور میشکنه ولی زلالیه همگرا نمیکنه که: (
بابت یچیزی اون قلب هم حق با صدرا بود فرهمندنیا گفت اون دیدگاه قدیمیه ولی من جدی تو همه کتابا دیده بودم،بازم قدیمیه دیگه،عذر میخوام بابت بحث و مرافعه بابتش + (گیر کردن هوا در گلو بابت قبول اشتباه )

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
کنکوری های 404 غیرتتون اجازه میده این تاپیک بره پایین اخه؟؟؟
چرا عدسی سومین بخش _همگرا کننده _ نوره؟ میدونم چرا سومین بخشیه که نور میشکنه ولی زلالیه همگرا نمیکنه که: (
بابت یچیزی اون قلب هم حق با صدرا بود فرهمندنیا گفت اون دیدگاه قدیمیه ولی من جدی تو همه کتابا دیده بودم،بازم قدیمیه دیگه،عذر میخوام بابت بحث و مرافعه بابتش + (گیر کردن هوا در گلو بابت قبول اشتباه )
ببین بر اساس چیزی که خودت میگی سومین بخشیه که نور میشکنه خب یا باید به صورت همگرا بشکنه یا غیرهمگرا که فکر می‌کنم به خاطر ساختار کلی چشم منطقی تره که همگرا بشکنه؟

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
ببین بر اساس چیزی که خودت میگی سومین بخشیه که نور میشکنه خب یا باید به صورت همگرا بشکنه یا غیرهمگرا که فکر می‌کنم به خاطر ساختار کلی چشم منطقی تره که همگرا بشکنه؟
خب الان ما وقتی مثلا یه مداد رو تو اب میزاریم یه حالت شکستگی میگیره ولی صرفا از حالت اول جا به جا شده نه همگرا نه غیر همگرا؟نمیدونم راستش اخه خیلی غیر منطقی میاد که بتونه همگرا کنه

بالا