- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
مشاوره و برنامه ریزی برای کنکور ۱۴۰۴
مطمعن نیستم ولی تا جایی که یادمه گیاه چند ساله آوند آبکش و چوبی اولیش از بین میره شايد بخاطر اینهیه سوال داشتم میدونم جاش نیست
سوالات تحصیلی 1404 رو پیدا نکردم _ الان تو کتاب فصل 6 دهم زده ابکش پسین _ بعد کل ابکش ها رو حساب کرده _ تو چوبی هم همینطور تو کشل
یعنی ابکش اولیه رو هم جزوی از ابکش پسین اوره ؟
_اگه خیلی احمقانه اس ببخشید دیگه ، من از پارسا لنخوندمش
جدی؟ندیدم جایی آخهمطمعن نیستم ولی تا جایی که یادمه گیاه چند ساله آوند آبکش و چوبی اولیش از بین میره شايد بخاطر اینه
توی سایت دیوار هم بعضیا دست دو میفروشنموقت:
بچه های تبریز جایی رو تو شهر سراغ دارید که کمک درسی دست دو بفروشه ؟؟؟
قیمتاش مناسب باشه که چه بهتر
دیگه مجبور نشم اینهمه راه تا میاندوآب برم
به نظر من آدم عین هری پاتر و شاهزاده دو رگه بیاد همه مطالب رو توی منشا اون مطلب که کتاب باشه پیاده سازی کنه بهترهکلاسای ماز رو نت برداری کنم؟ تو ورد؟ تو دفتر نکات زیست؟همه درسا؟تو کتاب؟
گیج شدمم.
کتاب ندارم این مدت اخهبه نظر من آدم عین هری پاتر و شاهزاده دو رگه بیاد همه مطالب رو توی منشا اون مطلب که کتاب باشه پیاده سازی کنه بهتره
من خودم شیمی رو کتاب درسی رو مطالب و نتیجه گیری هام رو مینوشتم
البته برای فیزیک و ریاضی دفتر خلاصه نویسی میخوای حتماا
این ۲ ماه حالا پرینت بگیر و انجام بدهکتاب ندارم این مدت اخه
با اجازه از سینا ثابتی فردکتاب ندارم این مدت اخه
من زیست رو هر چی که بود توی کتاب وارد میکردم، نکات تستها و شکلها و بعضی از نکات تدریس معلم رو. به نظرم مرورش راحتتر بود اینطوری.کلاسای ماز رو نت برداری کنم؟ تو ورد؟ تو دفتر نکات زیست؟همه درسا؟تو کتاب؟
گیج شدمم.
مگه جزوه نمیدن؟کلاسای ماز رو نت برداری کنم؟ تو ورد؟ تو دفتر نکات زیست؟همه درسا؟تو کتاب؟
گیج شدمم.
خب دیگه اوکیه دیگه همه مطالب اونجا موجوده !چرا جزوه میدن، pdf شون رو میذارن خودتون برید پرینت بگیرید یا از ماز مارکت سفارش میدید
(سفارش از ماز مارکت به صرفه نیست)
شاید یکی از بزرگترین مشکلات من برای این قضیه مخصوصا نکته زیست تو کتاب اینه که خیلی شلخته میشه ، و همه خونده نمیشن پس، اما وقتی تو یه دفتر خاصی شروع کردم به نوشتن ، قبل هر بار تست زدن یدور تک تکشون رو میخونم و از دستم در نمیرنبه نکات بنداری منظورم اینه همه چی یکجا جلوی تو باش
ببین اکثرا نکته خفنه اصلا تو جزوه نبوده،معلم یه جا به یه چیزی اشاره کرده که برام جالب بودهخب دیگه اوکیه دیگه همه مطالب اونجا موجوده !
البته بستگی داره اون دبیر چجور جزوه ای بنویسه
من خودم جزوه امید مصلایی رو خیلی میپسندم خیلی دقیق و قابل فهم نوشته
نه واقعا ، لایک به همون قیمت میتونم یه منبع جدید بخرم ، پرینتم نمیگیرم من ، از رو لپتاپ میخونم ،کلا جزوه موقع کلا بیشتر استفاده ام میشه حالا نمیدونم اوکیه این یا نه_چرا جزوه میدن، pdf شون رو میذارن خودتون برید پرینت بگیرید یا از ماز مارکت سفارش میدید
(سفارش از ماز مارکت به صرفه نیست)
یکی از چیزایی که باید سعی کنی رعایت کنی تو نکته نوشتن اینه که یبار خونده باشی درس رو ، یه دستی به تست ها کشیده باشی در حدی که بدونی مثلا کتاب ایکس و ایگرگ و تو کدوم تست و چی توافق نظر ندارن، یا چی همش یادت میره؟ اون دفتر فکر کنم باید هفته ای دو سه بار مینیمم مطالبش رو بخش های مختلف رو بخونی و اصلا فلسفه پشت نکته نوشتن اینه که کمتر از درسنامه باشه و نکات کلیدی رو بگه ، باز این نظر منه.من نشستم امسال هر نکته ای که می فهمیدم رو نوشتم با اینکه بیشترشم کتاب نوشتم 5 تا دفتر 50 برگ و 2 تا دویست برگ کامل پر شده برا زیست