کدوم شعبه فرزانگانی مگه؟
شیمی باباییاز دبیرهای موسسات چه کسانی رو پیشنهاد میکنید؟
من میخواستم حسابان رو با آریان حیدری بردارم ولی درکمال ناباوری همه بدش رو میگن انتظار نداشتم حقیقتا. نظر شما چیه؟
فیزیک پارسال با براتی بودم و به نسبت راضی هم بودم.. شما گزینه بهتری ندارید؟
شیمی و هندسه گسسته چی؟
دبیرای خودمون زیاد خوب نیستن هرچی هم زور میزنیم کسی توجهی بهمون نمیکنه برای همین نمیخوام زیاد مدرسه برم ترجیحم روی کلاس آنلاینه
نه به نظرم اوکیه من یازدهم و دوازدهم هم ماز میدادم هم قلمچیمن قلمچی و ماز با هم برداشتم اشتباهه یعنی ؟ : ( چون پارسال با همین بودم
با قلمچی اوکیه با گزینهدو جور در نمیاد یه مقدارنه به نظرم اوکیه من یازدهم و دوازدهم هم ماز میدادم هم قلمچی
چون برنامه هر دوتا ازمون یکیه مشکلی نیست (البته فکر کنم تو تابستون با هم فرق دارن)
در هر حالت عادی تو پنجشنبه قبل ازمون قلمچی باید مطالبی که در طول دو هفته خوندی و مرور کنی ،و اینکار و میتونی با زدن ازمون ماز انجام بدی که به نظرم بازدهی کارت و بالاتر میبره و حتی به افزایش ترازت تو قلمچی کمک میکنه ، چون متوجه میشی کجا ایراد داری و کجا رو فراموش کردی
اما اگه بعد ازمون ماز کامل استراحت کنی و ازمون و تحلیل و رفع اشکال نکنی ازمون ندی بهتره
طبق تجربه من ، نکات زیست و تو کتاب درسی بنویسی خیلی بهتره ، زمان جمع بندی وقت و ( البته حوصله ) نداری که نکات دفتر هم جدا بخونی ، از طرفی اگه تو کتاب نکات و یادداشت کنی موقع جمع بندی نکات تو ذهنت بهتر طبقه بندی میشه .شاید یکی از بزرگترین مشکلات من برای این قضیه مخصوصا نکته زیست تو کتاب اینه که خیلی شلخته میشه ، و همه خونده نمیشن پس، اما وقتی تو یه دفتر خاصی شروع کردم به نوشتن ، قبل هر بار تست زدن یدور تک تکشون رو میخونم و از دستم در نمیرن
من برنامه گزینه دو رو ندیدم ولی بعضی دوستام هر دو تا ازمون و هندل میکردن ( سطح علمیشون خوب بود و خودشون و به برنامه ماز میرسوندن و با گزینه دو هم مطالب قبلی و مرور میکردن ) بازم بستگیبه خودت داره اگه نمیتونی هر دو تا ازمون و با هم بدی یکی و حذف کن ، یا میتونی یکی و در الویت قرار بدی و اون یکی و با توجه به شرایط ازش استفاده کنیبا قلمچی اوکیه با گزینهدو جور در نمیاد یه مقدار
سلام
حسابان معین کرمی خوبه با علی مقدم نیا(طبق حرفای مشاورم)
فیزیک یحیوی خوبه نوکنده خوبه قضاتیم خوبه
شیمی بابایی خوبه مصلایی خوبه
هندسه گسسته راستش اطلاع ندارم دبیر خوب کم داریم
ممنون ازتون واقعا لطف کردیدشیمی بابایی
آریان نه واقعا پیشنهاد نمیشه
فیزیک یحیوی خوبه
تهران نیستم خیلی unknownطوری دارم از دوست و آشنا فرار میکنم:"))کدوم شعبه فرزانگانی مگه؟
چرا؟آریان نه واقعا پیشنهاد نمیشه
اها اها ، هیچی پسممنون ازتون واقعا لطف کردید
تهران نیستم زدم خیلی unknownطوری دارم از دوست و آشنا فرار میکنم:"))
نظرم بر اینکهاز دبیرهای موسسات چه کسانی رو پیشنهاد میکنید؟
من میخواستم حسابان رو با آریان حیدری بردارم ولی درکمال ناباوری همه بدش رو میگن انتظار نداشتم حقیقتا. نظر شما چیه؟
فیزیک پارسال با براتی بودم و به نسبت راضی هم بودم.. شما گزینه بهتری ندارید؟
شیمی و هندسه گسسته چی؟
دبیرای خودمون زیاد خوب نیستن هرچی هم زور میزنیم کسی توجهی بهمون نمیکنه برای همین نمیخوام زیاد مدرسه برم ترجیحم روی کلاس آنلاینه
رشته تجربی نمیشناسین؟خب اقا من تاپیک مناسب تر از این پیدا نکردم واقعا عنوانش کنم
اون دسته از بچه هایی که امسال کنکور دارن و رشتشون هم ریاضیه و دنبال کسی که میگردن که خیلی قیمت کمتر از مشاور خصوصی براشون بیوفته و با این بازم تقریبا به کیفیت خصوصی باشن به من پیام بدن متصلتون بکنم به دو رقمی و شاید تک! هایی که میشناسم و اعلام امادگی کردن
من که خودم شرمنده شمام براتون 2 تا 2 رقم کنار هم اوردم بعید بدونم کسی بخواد از تجربیات گوهر بار من بهره من بشه
فعلا نه نمیشناسمرشته تجربی نمیشناسین؟
نه اگر پایه رو ببندی مشکل خاصی برات پیش نمیاد چون تو طول ترم دوازدهم میخونی و همراه با آزمونها پایه رو مرور میکنی فقط که اگر بسته باشی از قبل به چند تا تست و خلاصه جمع میشهمن امسال با برنامه های ازمون پیش میرم تو تابستون و اولویتم حمع کردن پایه اس، تا الان فقط مشاورم گفت اینطور بهتره ، چون تو طول سال صرفا فقط جامع بزنم ، پایه هارو نسبتا خوب جمع کردم و مینم، این اوکیه؟ حجم درس تو مهر قراره همه چیزو خراب ککنه؟
با کلاس ها پیش برودوستان کمک
من قبل از شروع کلاس ها طبق بودجه قلمچی پیش میرفتم و خب اوکی بود
ولی از وقتی کلاس ثبت نام کردم
کلاسا از بودجه جا موندن ولی من نمی دونم چجوری هردوشون و باید هندل کنم
بنظرتون با کلاسا پیش برم یا قلمچی؟
بله که میشه.تو 9 ماه خداییش دوازدهم جمع میشه؟ پایه ام متوسط رو به بالاست.