کنکور مشاوره و برنامه ریزی برای کنکور ۱۴۰۴

505

قاتل هندزفری
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1403
نظرتون راجب قضاتی چیست ؟

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
از امروز تو کانال وبلایت اکسترمم میتونید اگر دوست داشتید برای پایه دهم آزمون تک درس و بودجه بندی شده بزنید

https://weblite.me/ExtermomGroup
من وبلایت رو دانلود کردم این رو هم تو کروم میزنم اما در هر دو حالت میگه این صفحه بسته شده
سلام بچه ها
برای فیزیک ماز کدوم بهتره بنظرتون؟
رحمانی لایک
نصیرلو عصبانی
شجاعی قلب
میرحسینی خنده
کارخانه هم عصبانی
رحمانی بنظرم درصورتی خوبه فقط که از قبل یه پیش زمینه ای داشته باشی،حداقل برای م یادگیری فیزیک 12 با این تنها خیلی غیر قابل تصوربود،اما معلم مدرسه ام چون مفهومی میگه وقتی این تستی طور توضیح بده برام قابل فهمه ،شجاعی هم تو نهایی دیده بودم عادت داره اب دهنشو با صدا قورت بده:(( این خیلی رواعصابم رفت نمیدونم باقی جاها هم این کارو میکنه یا نه:(( کارخانه واقعا مسخره اس:(( ایو ایو:((

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
من وبلایت رو دانلود کردم این رو هم تو کروم میزنم اما در هر دو حالت میگه این صفحه بسته شده

رحمانی بنظرم درصورتی خوبه فقط که از قبل یه پیش زمینه ای داشته باشی،حداقل برای م یادگیری فیزیک 12 با این تنها خیلی غیر قابل تصوربود،اما معلم مدرسه ام چون مفهومی میگه وقتی این تستی طور توضیح بده برام قابل فهمه ،شجاعی هم تو نهایی دیده بودم عادت داره اب دهنشو با صدا قورت بده:(( این خیلی رواعصابم رفت نمیدونم باقی جاها هم این کارو میکنه یا نه:(( کارخانه واقعا مسخره اس:(( ایو ایو:((
مرسی فکر کنم برای پیش زمینه اوکی باشم با رحمانی فیزیکم خوب بوده حالا باز از خیلی تستی طور هم بدم میاد.
میرحسینی هم باید یه نگاه کنم ممنون از دوستان منتظر نظرات بیشتر شما هستیم.😭🤝

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
مرسی فکر کنم برای پیش زمینه اوکی باشم با رحمانی فیزیکم خوب بوده حالا باز از خیلی تستی طور هم بدم میاد.
میرحسینی هم باید یه نگاه کنم ممنون از دوستان منتظر نظرات بیشتر شما هستیم.😭🤝
بهت پیشنهاد میدم حتما حتما چند جلسه رو از هر کدوم ببینی یه جلسه واقعا اوکی نیست من میرحسینی رو اولش خوشم اومد و بیشتریا هم میگفتن ولی بعدش فهمیدم برنامه نداره اصلا تو ذهنش کلا عشقی درس میداد من نمیتونستم اوکی باشم و خیلی ها اوکین..جزوشونو حتما تو الویت قرار بده بعدا رکب نخوری جزوشون بره رو مخت چون واقعا جزوه هاشون با هم دیگ فرق میکنه .کلا به نظرم دبیرای فیزیک ماز واقعا ضعیفن از یه سری لحاظا .....مثلا شجاعی بیشتر وقت میذاره واسه توضیح دادن درس و سوال های یونیک حل میکنه و کم .به قول دوست عزیزمون اصلا سمت کارخانه نرو واقعا مسخرس .نصیرلو رو خودم حوصلم نکشید اصلا یه جلسش هم ببینم واسه همین نمیدونم چجوریه .

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
بهت پیشنهاد میدم حتما حتما چند جلسه رو از هر کدوم ببینی یه جلسه واقعا اوکی نیست من میرحسینی رو اولش خوشم اومد و بیشتریا هم میگفتن ولی بعدش فهمیدم برنامه نداره اصلا تو ذهنش کلا عشقی درس میداد من نمیتونستم اوکی باشم و خیلی ها اوکین..جزوشونو حتما تو الویت قرار بده بعدا رکب نخوری جزوشون بره رو مخت چون واقعا جزوه هاشون با هم دیگ فرق میکنه .کلا به نظرم دبیرای فیزیک ماز واقعا ضعیفن از یه سری لحاظا .....مثلا شجاعی بیشتر وقت میذاره واسه توضیح دادن درس و سوال های یونیک حل میکنه و کم .به قول دوست عزیزمون اصلا سمت کارخانه نرو واقعا مسخرس .نصیرلو رو خودم حوصلم نکشید اصلا یه جلسش هم ببینم واسه همین نمیدونم چجوریه .
مرسی عزیزمم🩵

فقط اینکه مثلا جزوه هاشون رو باید از چنلای تلگرام پیدا کنم؟

Hope07

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
مرسی عزیزمم🩵

فقط اینکه مثلا جزوه هاشون رو باید از چنلای تلگرام پیدا کنم؟
خیلی راه ها هست اره از اونجا هم میتونی .اگه اشتراک الماس رو داری اونجا بعضی هاشون جلسه اولش یه بخشی از جزوه هاشون رو گذاشته .نذاشته باشه تو سایت هایی که جزوه هاشونو میفروشن بعضی هاشون نمونه جزوه هم گذاشتن. اصلا اگه بازم جزوشونو پیدا نکردی یه فیلم رندوم از نمونه تدریس تو اینترنت ببینی از روی جزوشون درس میدن اونجا هم میتونی ببینی .دیگ اگه بازم جزوشونو ندیدی اره تو همه کانال ها هست میتونی ازشون کمک بگیری.کلا جزوه هاشون همه جا هست من خودم تو نمونه تدریس ها تو همون ماز و جلسه اولشون رو دیدم

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
یعنی چی بسته شده

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
خیلی راه ها هست اره از اونجا هم میتونی .اگه اشتراک الماس رو داری اونجا بعضی هاشون جلسه اولش یه بخشی از جزوه هاشون رو گذاشته .نذاشته باشه تو سایت هایی که جزوه هاشونو میفروشن بعضی هاشون نمونه جزوه هم گذاشتن. اصلا اگه بازم جزوشونو پیدا نکردی یه فیلم رندوم از نمونه تدریس تو اینترنت ببینی از روی جزوشون درس میدن اونجا هم میتونی ببینی .دیگ اگه بازم جزوشونو ندیدی اره تو همه کانال ها هست میتونی ازشون کمک بگیری.کلا جزوه هاشون همه جا هست من خودم تو نمونه تدریس ها تو همون ماز و جلسه اولشون رو دیدم
ممنونممم👀❤️

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
این پیام موقته*
از بچه هایی که امسال کنکور دادین و اوکی بود یا بچه هایی که کنکوری هستین الان و مشاور داشتین/دارین می‌شه یا تشریف بیارید پ.خ یا این پیام رو لایک کنید خودم بیام؟ با تشکر.🩵
اینجا هم می‌ذارم دیگه شرمنده*

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
با تشکر از اون تک شرکت کننده عزیزی که ریاضی فصل ۱ و ۲ دهم رو منفی ۱۲ زده

همین که ایشون متوجه شد ریاضی ضعف داره برام ارزشمنده

https://weblite.me/ExtermomGroup

از الان دیگه میتونید تمرینی بزنید و درصد بگیرید

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
BRO من نمیدونم رو این لینک میزنم میگه وبلایت نصب کن،نصب که میکنم سعی میکنم از اون وارد شم میگه این صفحه بسته اس یا اصلا کلا نمیاره

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
چنل پابلیکه جالبه نمیاره
دقیقا مشکلم همینه،با لپتاپ هم نمیتونم امتحان کنم کرومم اپدیت نیست اوکی هم نمیشه ،دوباره امشب میخوام امتحان کنم_ایموجی جمجمه_

پ.ن:
ده دقیقه بعد: داداش درست شد هفت نفره شدی تبریک 💀💀یا هشت؟چک نکردم دوباره 💀💀

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
ایشالله کار آمد باشه براتون
دقیقا مشکلم همینه،با لپتاپ هم نمیتونم امتحان کنم کرومم اپدیت نیست اوکی هم نمیشه ،دوباره امشب میخوام امتحان کنم_ایموجی جمجمه_

پ.ن:
ده دقیقه بعد: داداش درست شد هفت نفره شدی تبریک 💀💀یا هشت؟چک نکردم دوباره 💀💀

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
دست همه بچه هایی که استفاده میکنن درد نکنه

فصل ۳ و ۴ و ۵ فیزیک اون سری اپلود نمیشد الان اپلود کردم

بازم پیدا کردم چیزی آزمون درست میکنم

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
ممنون از همه بچه ها که استفاده کردن خصوصا خانم سنا که مشخصه داره جدی میزنه ازمون ها رو

هفته دیگه تصمیم گرفتم بجای ورود نصف و نیمه به یازدهم ۲ ۳ تا آزمون جامع پایه دهم برگزار کنم

رفرنس ها رو لو نمیدم ولی از آزمون های کشوری چند سال گذشته هست شاید از حلی سنج هم استفاده کردم!

اگر بازم حس میکنید راه بهتری وجود داره بگید .. من صرفا آزمون سازم نه طراح

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
🔴 آزمون های جامع یکپارچه ؛ برنامه هفته دوم اکسترمم

با توجه به برگزاری پیمانه ای آزمون های جمع بندی در این هفته ؛ هفته آینده تصمیم داریم برای جمع بندی بهتر در طی ۲ آزمون که از آزمون های کشوری سال های گذشته(بجز ۱۴۰۲) برگزار شده است سنجش مناسبی از عملکرد خود داشته باشید.

مرحله اول آزمون ها به صورت شناور از تاریخ ۲ تا ۴ مهر و مرحله دوم آزمون ها کمی سطح آزمون دشوار تر خواهد شد در تاریخ پنج شنبه ۵ مهر ماه در بستر وبلایت برگزار می شود...

آزمون جامع رشته ریاضی
https://weblite.me/ExtermomGroup/29

آزمون جامع رشته تجربی

https://weblite.me/ExtermomGroup/30

.................

خب دوستان امیدوارم براتون مفید باشه

این ۲تا آزمون بنده حتی سلکتور هم نبودم و آزمون کشوری هست ؛ امیدوارم براتون مفید باشه

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام