کنکور مشاوره و برنامه ریزی برای کنکور ۱۴۰۴

hedy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
بچه ها اینکه میگن مثلا کلاسی که نیاز نداری رو نبین،
شما قبول دارید؟ با قضیه ترس از اینکه نکنه قسمت خوبی داشته و شما از دستش دادید چیکار میکنید؟
و اینکه اگه کسی از بچه های پارسال یا امسال کلا تجربه دیدن این کلاسا رو داره، (رشته هم مهم نیست حتی) ممنون میشم در پ.خ یا اینجا بگه یکم بیشتر توضیح بدم قضیه رو و یکم راهنمایی کنه، دارم دیوونه میشم.
من برای این داستان
نه تنها سر مثلا ویدیو
بلکه سر درسنامه کتابا هم برام پیش میومد
ولی برای رفعش میرفتم سراغ تست های سخت تر از کتابای سطح بالاتر
تا اگر واقعا هم نکته ای از دستم در رفته اگه اونقدر مهم و کاربردی بوده باشه اونجا بهش بربخورم و یادبگیرم / دوره بشه برام
و آره وقت تلف کردنه عمدتا دیدن کلاسی که نیاز نداریم
این ترسه هم باید برطرف بشه چون وسواسه صرفا

چه جالب :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
مکانیک
بچه ها اینکه میگن مثلا کلاسی که نیاز نداری رو نبین،
شما قبول دارید؟ با قضیه ترس از اینکه نکنه قسمت خوبی داشته و شما از دستش دادید چیکار میکنید؟
و اینکه اگه کسی از بچه های پارسال یا امسال کلا تجربه دیدن این کلاسا رو داره، (رشته هم مهم نیست حتی) ممنون میشم در پ.خ یا اینجا بگه یکم بیشتر توضیح بدم قضیه رو و یکم راهنمایی کنه، دارم دیوونه میشم.
ببین هر کسی فرق داره ولی به نظرم برو تست بزن و اگه از یه حدی مثلا ۹۰ درصد کمتر بود فیلم ببین
البته بازم میگم هر کسی فرق داره مثلا من نهایتا برای یه درس شیمی ویدئو دیدم و بیشتر درسنامه میخوندمو تست میزدم (البته کلا کم بود)
ولی یکیو می‌شناختم که یه کتاب تستم نخریده بود ولی هر درسو با مثلا ۳۰ تا معلم فیلم دیده بود و تستای همونا رو زده بود و رتبه ی خوبی هم آورد

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
ببین هر کسی فرق داره ولی به نظرم برو تست بزن و اگه از یه حدی مثلا ۹۰ درصد کمتر بود فیلم ببین
البته بازم میگم هر کسی فرق داره مثلا من نهایتا برای یه درس شیمی ویدئو دیدم و بیشتر درسنامه میخوندمو تست میزدم (البته کلا کم بود)
ولی یکیو می‌شناختم که یه کتاب تستم نخریده بود ولی هر درسو با مثلا ۳۰ تا معلم فیلم دیده بود و تستای همونا رو زده بود و رتبه ی خوبی هم آورد
من برای این داستان
نه تنها سر مثلا ویدیو
بلکه سر درسنامه کتابا هم برام پیش میومد
ولی برای رفعش میرفتم سراغ تست های سخت تر از کتابای سطح بالاتر
تا اگر واقعا هم نکته ای از دستم در رفته اگه اونقدر مهم و کاربردی بوده باشه اونجا بهش بربخورم و یادبگیرم / دوره بشه برام
و آره وقت تلف کردنه عمدتا دیدن کلاسی که نیاز نداریم
این ترسه هم باید برطرف بشه چون وسواسه صرفا
اینکه نیاز داریم یا نداریم رو مثلا باید تست کنیم به نظرت؟ یا همینکه فکر کنم بهم چیزی اضافه نمیکنه اوکیه؟
و اینکه ممنون از هر دوتاییتون❤️❤️

چه جالب :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
مکانیک
اینکه نیاز داریم یا نداریم رو مثلا باید تست کنیم به نظرت؟ یا همینکه فکر کنم بهم چیزی اضافه نمیکنه اوکیه؟
و اینکه ممنون از هر دوتاییتون❤️❤️
به نظرم تست بزن و درصد بگیر مثلا اگه از ۸۵ نود این حدودا کمتر شد برو درسنامه رو سریع مرور کن در حد ۲۰ دقیقه بعدش دیگه اگه وقت اضافه آوردی برو دوباره فیلم ببین
به نظرم از بقیه‌ی درسایی که تاحالا نخوندی یا تست نزدی نزن برای فیلم تکراری دیدن اگه درسنامه خوندی

بالا