کنکور مشاوره و برنامه ریزی برای کنکور ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها برای افزایش سرعت تست زنی پیشنهادی دارین؟
من هرکار میکنم همش کندم
حتی توی امتحان تشریحی هم وقت کم میارم دیگه چه برسه به تست
یکی از دلایلش فکر می‌کنم می‌تونه المپیاد باشه، برای مرحله دو برای هر سوال یک ساعت و نیم وقته!
یعنی من اول یکم نفس می‌کشیدم، یکم اینورو نگاه میکردم یکم اونورو نگاه میکردم بعد خیلی ریلکس جلو میرفتم عجله نداشتم و....
الان نمی‌دونم چجوری درستش کنم
تسلط داشته باشی اتوماتیک سرعتت میره بالا
سرعتت پایینه چون تسلط کافی نداری

بچه ها برای افزایش سرعت تست زنی پیشنهادی دارین؟
من هرکار میکنم همش کندم
حتی توی امتحان تشریحی هم وقت کم میارم دیگه چه برسه به تست
یکی از دلایلش فکر می‌کنم می‌تونه المپیاد باشه، برای مرحله دو برای هر سوال یک ساعت و نیم وقته!
یعنی من اول یکم نفس می‌کشیدم، یکم اینورو نگاه میکردم یکم اونورو نگاه میکردم بعد خیلی ریلکس جلو میرفتم عجله نداشتم و....
الان نمی‌دونم چجوری درستش کنم
ببین حالا اگه از بحث تسلطی که صدرا گفت بگذریم
من پارسال یچیزی رو امتحان کردم اونم اینکه مثلا یه تعداد تستی که انتخاب می کردم چند درس باهم
مثلا هندسه و حسابان باهم
و بعد از تایم قانونی که داشت اون تعداد تست
تایم کمتری به خودم میدادم تا اینجوری خودمو وادار کنم که خب ببین باید سریعتر باشی چون وقتت کمتره !
و جواب هم داد و سرعتم رفت بالا
و قرار نیست اولش خوب بزنی اینم در نظر بگیری
ولی به مرور پیشرفت رو خواهی دید هرچقدر که تکرار کنی اینکارو

سلام همگییی🫡.
شده خیلی خسته بشید از درس اصلا حوصلتون نکشه درس بخونید ؟
برای غلبه بهش چیکار کردید؟

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
سلام همگییی🫡.
درسی که خیلی خیلییی خوشم بیاد ازش یا به شدتتت آسون باشه میخونم .مثلا لغات عربی برام آسونه همیشه .یا درس حفظی راحت .یا حتی روخوانی درس جدید . رفته رفته آروم آروم بهم انگیزه میده .یا هم جواب نداد استراحت میکنم و بعدش میخونم لا اکراه .هیچ اجباری نیست :))

اگه
سلام همگییی🫡.
میتونی محیط رو عوض کن حتی در حد عوض کردن جا تو پانسیون
یا مثلاً اگه تو خونه ای همیشه چند روز کتابخونه یا پانسیون ممکنه تمرکز کردن رو برات راحت تر کنه
یا کلا هم میتونی یه هفته ساعت مطالعه رو کم تر کنی مثلاً اگه تا ده می‌خونی یه هفته تا هشت بخون بقیه تایم رو یکم استراحت کن
اینم بدون همه کنکوری ها یه بازه ای اینطوری میشن خصوصا دی ماه

سلام همگییی🫡.
شاید یه بازه زیادی این حس رو داشته باشی
مهمه؟نه
فکر نکن چون دلت نمیخواد میتونی درس نخونی:)) خیلی وقتا باید داغون جلو بری ولی جلو بری.
افزایش ساعت مطالعه یا آزمون زدنم خوبه. به این حالت که مثلا همیشه ۷ میخونی فشار بیاری ۹ بشه یه خوشحالی خاصی تجربه میکنی. یا مثلا یه ازمون بدی نتیجه اش توی درصد هات ببینی.خیال پردازی آخر شب هم میتونه جذاب باشه

سلام وقت همگی بخیر
میشه کمک بکنید که چطوری مرور بکنیم؟ من هیچ برنامه ای و ذهنیتی برای مرور درس ها، تست و... اینا ندارم و به خاطر همین تو ذهنم مطالب نمیمونه.
بازه های مرور چجوری باید باشن؟ هر چند وقت؟
بعد اگه از یه مبحث تست زدیم مثلا خواستیم مرور کنیم، تست جدید بزنیم یا قبلی ها رو حل کنیم؟
ممنونممم:GreenHeart

مرسی از همتون بچه ها ❤️💫

ریاضی میخوام جمع بندی کنم یه دور کل موج ازمون رو بزنم؟ چه کنم؟

اها و اینکه امتحان مدرسه رو میخونم و کلی وقت میگیره و بعد انقدر سنگینی درسارو حس میکنم روزانه 5 ساعت هدر میدم:skull چطوری وقتی خیلی استرس دارید دکمه فرار رو نمیزنید؟

بچه ها من ۳سال تمام شده که دارم کار مشاوره انجام میدم
هر سوالی داشتید ازم بپرسید تا جایی ک سوادم میرسه کمک کنم البته اگه قابل باشم🤍

ریاضی میخوام جمع بندی کنم یه دور کل موج ازمون رو بزنم؟ چه کنم؟
اگه غلط نزده های منبع اولت رو نزدی اول اونو بزن تموم شد اره برو سراغش اما تعدادی از آزمونها رو نگه دار برای عید

اگه غلط نزده های منبع اولت رو نزدی اول اونو بزن تموم شد اره برو سراغش اما تعدادی از آزمونها رو نگه دار برای عید
من الان نشرالگو و نردبام رو واسه این مباحث زدم هر دو رو اینکارو کنم پس؟

اها و اینکه امتحان مدرسه رو میخونم و کلی وقت میگیره و بعد انقدر سنگینی درسارو حس میکنم روزانه 5 ساعت هدر میدم:skull چطوری وقتی خیلی استرس دارید دکمه فرار رو نمیزنید؟
باز شاید شما تو امتحانای نوبت چنین حسی داشته باشین
ما دوهفته ی اخر اذر مدرسمون ازمون گرفت مثل ترم و روزانه حدودا ۳یا چهار ساعت وقتمون میرفت ولی چاره ای هم نداشتیم و الانموقتمون داره میره چون مباحثی که امتحان دادیم و الان داریم میریم خیلی فرق داره و معلمامون هم اون موقع درس میدادن
تنها کاری که کردم این بود که ساعت ۶ بیدار میشدم تا ۲ ظهر بعد از ۳تا ۱۲ وقت میکردم
و نسبتا جواب داد چون هم پیشروی ایندفعه ماز و قلمچی خیلی زیاد بود که روی اون ها هم تاثیر خوبی داش و اینکه نمره هامم خوب بود
ساعت مطالعه ات بیشتر کن و اینکه اگه یه روز برای یه درس میخونی برو تستاش رو کار کن و از هر مبحث۱۰تا ۲۰تا سال سخت برای خودت دربیار که هر پنجشنبه بدی که یادت نره❣️
برای من این مدلی جواب داد. امیدوارم برای شماهم جوابگو باشه

خب ببین باید واقعا برنامه ریزی کنی حالا نه خیلی دقیق اما بدونی مثلا امروز حتما باید ریاضی پایه رو هم بخونی سوای امتحانی ک داری
و نباید خیلی کمال گرا بهش نگاه کنی نهایت مثلا روزی ۳ ساعت برای پایه بزار برای شروع چون واقعا مهمه نوبت و تشریحی تون زمینه نهایی نوبت ۲ هست

من الان نشرالگو و نردبام رو واسه این مباحث زدم هر دو رو اینکارو کنم پس؟
اره اگه تموم کردی ۱ بار مجدد غلط نزده هاشونو بزن برای منبع جدید عجله نکن میگم نهایتا عر فصل ۲ تا ازمون بزن اگه وقت کردی

سلام وقت همگی بخیر
میشه کمک بکنید که چطوری مرور بکنیم؟ من هیچ برنامه ای و ذهنیتی برای مرور درس ها، تست و... اینا ندارم و به خاطر همین تو ذهنم مطالب نمیمونه.
بازه های مرور چجوری باید باشن؟ هر چند وقت؟
بعد اگه از یه مبحث تست زدیم مثلا خواستیم مرور کنیم، تست جدید بزنیم یا قبلی ها رو حل کنیم؟
ممنونممم:GreenHeart
اول میشن بگی پشت هستی یا کنکوری یا چ پایه ای ؟

Back
بالا