کنکور مشاوره و برنامه ریزی برای کنکور ۱۴۰۴

hedy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
بچه ها اینکه میگن مثلا کلاسی که نیاز نداری رو نبین،
شما قبول دارید؟ با قضیه ترس از اینکه نکنه قسمت خوبی داشته و شما از دستش دادید چیکار میکنید؟
و اینکه اگه کسی از بچه های پارسال یا امسال کلا تجربه دیدن این کلاسا رو داره، (رشته هم مهم نیست حتی) ممنون میشم در پ.خ یا اینجا بگه یکم بیشتر توضیح بدم قضیه رو و یکم راهنمایی کنه، دارم دیوونه میشم.
من برای این داستان
نه تنها سر مثلا ویدیو
بلکه سر درسنامه کتابا هم برام پیش میومد
ولی برای رفعش میرفتم سراغ تست های سخت تر از کتابای سطح بالاتر
تا اگر واقعا هم نکته ای از دستم در رفته اگه اونقدر مهم و کاربردی بوده باشه اونجا بهش بربخورم و یادبگیرم / دوره بشه برام
و آره وقت تلف کردنه عمدتا دیدن کلاسی که نیاز نداریم
این ترسه هم باید برطرف بشه چون وسواسه صرفا

چه جالب :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
مکانیک
بچه ها اینکه میگن مثلا کلاسی که نیاز نداری رو نبین،
شما قبول دارید؟ با قضیه ترس از اینکه نکنه قسمت خوبی داشته و شما از دستش دادید چیکار میکنید؟
و اینکه اگه کسی از بچه های پارسال یا امسال کلا تجربه دیدن این کلاسا رو داره، (رشته هم مهم نیست حتی) ممنون میشم در پ.خ یا اینجا بگه یکم بیشتر توضیح بدم قضیه رو و یکم راهنمایی کنه، دارم دیوونه میشم.
ببین هر کسی فرق داره ولی به نظرم برو تست بزن و اگه از یه حدی مثلا ۹۰ درصد کمتر بود فیلم ببین
البته بازم میگم هر کسی فرق داره مثلا من نهایتا برای یه درس شیمی ویدئو دیدم و بیشتر درسنامه میخوندمو تست میزدم (البته کلا کم بود)
ولی یکیو می‌شناختم که یه کتاب تستم نخریده بود ولی هر درسو با مثلا ۳۰ تا معلم فیلم دیده بود و تستای همونا رو زده بود و رتبه ی خوبی هم آورد

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
ببین هر کسی فرق داره ولی به نظرم برو تست بزن و اگه از یه حدی مثلا ۹۰ درصد کمتر بود فیلم ببین
البته بازم میگم هر کسی فرق داره مثلا من نهایتا برای یه درس شیمی ویدئو دیدم و بیشتر درسنامه میخوندمو تست میزدم (البته کلا کم بود)
ولی یکیو می‌شناختم که یه کتاب تستم نخریده بود ولی هر درسو با مثلا ۳۰ تا معلم فیلم دیده بود و تستای همونا رو زده بود و رتبه ی خوبی هم آورد
من برای این داستان
نه تنها سر مثلا ویدیو
بلکه سر درسنامه کتابا هم برام پیش میومد
ولی برای رفعش میرفتم سراغ تست های سخت تر از کتابای سطح بالاتر
تا اگر واقعا هم نکته ای از دستم در رفته اگه اونقدر مهم و کاربردی بوده باشه اونجا بهش بربخورم و یادبگیرم / دوره بشه برام
و آره وقت تلف کردنه عمدتا دیدن کلاسی که نیاز نداریم
این ترسه هم باید برطرف بشه چون وسواسه صرفا
اینکه نیاز داریم یا نداریم رو مثلا باید تست کنیم به نظرت؟ یا همینکه فکر کنم بهم چیزی اضافه نمیکنه اوکیه؟
و اینکه ممنون از هر دوتاییتون❤️❤️

چه جالب :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
مکانیک
اینکه نیاز داریم یا نداریم رو مثلا باید تست کنیم به نظرت؟ یا همینکه فکر کنم بهم چیزی اضافه نمیکنه اوکیه؟
و اینکه ممنون از هر دوتاییتون❤️❤️
به نظرم تست بزن و درصد بگیر مثلا اگه از ۸۵ نود این حدودا کمتر شد برو درسنامه رو سریع مرور کن در حد ۲۰ دقیقه بعدش دیگه اگه وقت اضافه آوردی برو دوباره فیلم ببین
به نظرم از بقیه‌ی درسایی که تاحالا نخوندی یا تست نزدی نزن برای فیلم تکراری دیدن اگه درسنامه خوندی

سبزکی

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهریار
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام
میشه بگین چطور بین مدرسه و بودجه آزمون باید تعادل برقرار کرد؟ من بیشتر به مدرسه میرسم و برای تست و پایه خیلی عقب میمونم نمی دونم باید چه کرد

• لایک
امتیازات: nishu

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام
میشه بگین چطور بین مدرسه و بودجه آزمون باید تعادل برقرار کرد؟ من بیشتر به مدرسه میرسم و برای تست و پایه خیلی عقب میمونم نمی دونم باید چه کرد
سوال منم هست واقعا

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
سلام بچه ها،
چرا اصلا مدرسه میرید؟
اگه مدرستون خوب و خفنه خب براتون خوبه بالاخره نگران نباشید ولی اگه خوب نیست و جلو نمیرید باهاش نمی‌تونید نرید؟ البته میفهمم اگه از لحاظ خانواده یا خود مدرسه بهتون فشار بیارن...

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام چون راه دیگه ای برای پیش بردن عمومی بلد نیستم

سبزکی

کاربر فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهریار
سال فارغ التحصیلی
1404
اگه مدرستون خوب و خفنه خب براتون خوبه بالاخره نگران نباشید ولی اگه خوب نیست و جلو نمیرید باهاش نمی‌تونید نرید؟ البته میفهمم اگه از لحاظ خانواده یا خود مدرسه بهتون فشار بیارن...
خانواده و البته کادر مدرسه اصلا اجازه پیچوندن نمی دن
من دهم یازدهم که بودم بیشتر می پیچوندم تا الان 🤦‍♀️

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
خانواده و البته کادر مدرسه اصلا اجازه پیچوندن نمی دن
من دهم یازدهم که بودم بیشتر می پیچوندم تا الان 🤦‍♀️
ببین درباره خانواده که میتونی نشونشون بدی اگه خونه باشی بیشتر درس میخونی؟ و درباره مدرسه اصلا می‌خواد چیکار بکنه؟ نهایت اینه که بیاد مستمرت رو کم کنه که خب کم کنه اصلا تاثیری نداره روی کنکورت...
یه پیشنهاد دیگه که برای هماهنگی مدرسه و آزمون دارم اینه اگه واقعا نمیتونی نری مدرسه بیا و مثلا زمان کمتری بهش بده، سر امتحانا وسواس نداشته باش و کمتر بخون (اگه واقعا خوندن اون امتحان برات سود نداره!) و سرکلاسی که بهش نیاز نداری تست حتی الامکان همون درس رو بزن.

Setiii

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1406
بچه ها آقای 👨‍⚕️خیلی داره سعی میکنه کنکور و تغییر بده و هرروز پیشنهادهای جدید میاد رو میز
حالا امسال کنکور ۴۰۴ که مثل قبله ولی برای از ۴۰۵ بع بعد زمزمه میاد نهایی ده و یازده رو برمیدارن و عمومیا رو اضافه میکنن اره؟ تروخدا بگید دروغه واقعا کابوس شده برام ، البته من تازه دهمم ولی از عمومی کنکور خیییییلی میترسم

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
بچه ها آقای 👨‍⚕️خیلی داره سعی میکنه کنکور و تغییر بده و هرروز پیشنهادهای جدید میاد رو میز
حالا امسال کنکور ۴۰۴ که مثل قبله ولی برای از ۴۰۵ بع بعد زمزمه میاد نهایی ده و یازده رو برمیدارن و عمومیا رو اضافه میکنن اره؟ تروخدا بگید دروغه واقعا کابوس شده برام ، البته من تازه دهمم ولی از عمومی کنکور خیییییلی میترسم
بخدا که از نهایی هزار برابر بهتر و عادلانه تره.
زندگیت با ۰.۲۵ عین پاسخنامه کوفتی ننوشتن عوض نمیشه.
استرسش خیلی کمتره. خیلی.
خوشبحالتون اگه نهایی رو بردارن :"‌)))

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
ببین الان دهمی
این کنکورم که خودت میبینی هر روز یه چیز جدید میگن
بهترین کار اینه که خودت رو درگیر زمزمه ها نکنی
یعنی اگه عضو این کانال های تلگرامی و اینا هستی اصلا به اینجور محتواهاشون دقت نکن
اگه هم‌کلاسی هات ازینجور حرفا میزنن ازون جمع دوری کن
کلا تا یه چیز به طور قطعی اعلام نشده فکر کن اصلا وجود نداره
پارسال تو اردیبهشت اینا بود فکر کنم یهو بچه ها اومدن گفتن که قراره نهایی برداشته بشه عمومی بیاد تو کنکور، بعضی از کنکوریا نشستن گریه کردن!
آخرش هم هیچی نشد
فعلا تا اطلاعیه جدیدی ندادن تو فکر کن کنکور همون طوریه که بهت گفتن
چون تو این سه سال اینقدر قراره ازین شایعه ها بشنوی که اگه بخوای ذهنت رو درگیر همشون کنی اصلا نمی‌کشی

Setiii

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1406
بخدا که از نهایی هزار برابر بهتر و عادلانه تره.
زندگیت با ۰.۲۵ عین پاسخنامه کوفتی ننوشتن عوض نمیشه.
استرسش خیلی کمتره. خیلی.
خوشبحالتون اگه نهایی رو بردارن :"‌)))
نه بخدا برای منی که عمومی خوندن برام عذابه اینکه یبار در سال امتحانشو بدم خیلی راحت تره تا اینکه سه سال و همش مرور کنم برا کنکور
درسته بی عدالتی توش زیاده اما اینکه تو کنکور باشه ام عذابه بخدا

Setiii

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1406
ببین الان دهمی
این کنکورم که خودت میبینی هر روز یه چیز جدید میگن
بهترین کار اینه که خودت رو درگیر زمزمه ها نکنی
یعنی اگه عضو این کانال های تلگرامی و اینا هستی اصلا به اینجور محتواهاشون دقت نکن
اگه هم‌کلاسی هات ازینجور حرفا میزنن ازون جمع دوری کن
کلا تا یه چیز به طور قطعی اعلام نشده فکر کن اصلا وجود نداره
پارسال تو اردیبهشت اینا بود فکر کنم یهو بچه ها اومدن گفتن که قراره نهایی برداشته بشه عمومی بیاد تو کنکور، بعضی از کنکوریا نشستن گریه کردن!
آخرش هم هیچی نشد
فعلا تا اطلاعیه جدیدی ندادن تو فکر کن کنکور همون طوریه که بهت گفتن
چون تو این سه سال اینقدر قراره ازین شایعه ها بشنوی که اگه بخوای ذهنت رو درگیر همشون کنی اصلا نمی‌کشی
اره قبول دارم :)
ولی این یدونه خیلی شوک بود برام
سعی میکنم خیلی درگیر فضای مجازی اینا نشم

nishu

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یاس مشگین شهر
شهر
مشگین شهر
سال فارغ التحصیلی
1406
سلام،بنظرتون اهمال کاری رو چه کنم؟
و البته فکرای منفی
و اینکه شما راهکارتون برای کندخوانی چی بود؟

بالا