- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
منابع کنکور ۱۴۰۴
هادیان فردسلام
دوستان برای شیمی بین استاد بازرگان و استاد هادیان فرد کدوم رو پیشنهاد میدید؟
سلام اگه کتاب مبتکران رو داری دیگه بازرگان نرو همون مطالب کتابشو میگه
دوستان خیالم راحت باشه هادیان هم مفاهیم رو سطح بالا میگه هم مسائلو؟ چون اکثرا میگن مسائلش خوبه مفاهیمش خوب نیستهادیان فرد
از دوستام خیلی تعریفش رو شنیدمدوستان خیالم راحت باشه هادیان هم مفاهیم رو سطح بالا میگه هم مسائلو؟ چون اکثرا میگن مسائلش خوبه مفاهیمش خوب نیست
سطح بالا میخوای؟ مبتکران : )دوستان خیالم راحت باشه هادیان هم مفاهیم رو سطح بالا میگه هم مسائلو؟ چون اکثرا میگن مسائلش خوبه مفاهیمش خوب نیست
قطعاً هادیانفرد.می دونم جای مناسبی نیس اما برای خودمون تایپک نداشتیم
برای شیمی بین مومن زاده و هادیان فرد کدوم سطح بالاتره؟
و همچنین برای فیزیک بین شجاعی و کارخانه و رحمانی ؟
کارخانه و شجاعی واقعا مسخره بودن برای منمی دونم جای مناسبی نیس اما برای خودمون تایپک نداشتیم
برای شیمی بین مومن زاده و هادیان فرد کدوم سطح بالاتره؟
و همچنین برای فیزیک بین شجاعی و کارخانه و رحمانی ؟
والا تو شیمی مرددم خیلیکارخانه و شجاعی واقعا مسخره بودن برای من
مخصوصا کارخانه که واقعا.واقعا.گاد.
بین اینا رحمانی بهتر بود بنظرم
شیمی هم هادیان فرد ،داداشمون بی رقیبه
هادیان فرد هم بشدت مهربونه و فضای جالبی درست میکنهوالا تو شیمی مرددم خیلی
پارسال با مومن زاده بودم و خوب ارتباط گرفتم باهاش اما می ترسم سطح پایین باشه
اتلاف وقت ؟ من به جز یه جلسه چیز خاصی ندیدم حرفای دیگش برای تفهمیم بود توی تست هم خوب بودهادیان فرد هم بشدت مهربونه و فضای جالبی درست میکنه
هم همه چیز رو دقیق پوشش میده
فقط دیدم که میگن عقب میوفته؟ فکر نکنم ،چون فقط گلاس تست بودم باهاش
مومن زاده یه ذره اتلاف وقتش زیاد نیست؟نمیدونم دقیق
بنظرم سر شیمی شک نکن اصلاً.والا تو شیمی مرددم خیلی
پارسال با مومن زاده بودم و خوب ارتباط گرفتم باهاش اما می ترسم سطح پایین باشه
کلا یکم زیاد شوخی داره احساس میکنم ، باز سالیانه نداشتم و سمپل دیدم فقطاتلاف وقت ؟ من به جز یه جلسه چیز خاصی ندیدم حرفای دیگش برای تفهمیم بود توی تست هم خوب بود
ای وایییی هادیان فرد هم دو سه تا ویدیو برای دهم ضبط کرده بود اونارو دیدم
هر دوشون خوبن آ[ه
بیشتر سطح کلاسو میگم اگر خیلی بالاتره هادیان فرد رو بردارم اگر فرق زیادی نیست همون با مومن زاده پیش برم
من خیلی سبز داشتم راضی بودمبچه ها منبع برای ریاضی چی پیشنهاد میدین؟
من سال پیش منبع اول برا یاد گرفتن مهرو ماه داشتم خیلی سطحش پایین بود .منبع دوم ای کیو میزدم بهتر بود سطحش
امسال میتونم منبع اول رو با ای کیو شروع کنم ؟ منبع دوم هم خیلی سبز تکمیلی یا نردبام؟
سلامبچه ها منبع برای ریاضی چی پیشنهاد میدین؟
من سال پیش منبع اول برا یاد گرفتن مهرو ماه داشتم خیلی سطحش پایین بود .منبع دوم ای کیو میزدم بهتر بود سطحش
امسال میتونم منبع اول رو با ای کیو شروع کنم ؟ منبع دوم هم خیلی سبز تکمیلی یا نردبام؟
مهر و ماه تک پایه ها با جامعش کلا فرق دارن ..یه نگاهی بنداز به پی دی اف مهر و ماه جامع از نظر من که خیلی کامل بود ..بچه ها منبع برای ریاضی چی پیشنهاد میدین؟