هیچ فرقی ندارن که هیچ ، کیفیت کاغذای ۴۰۱ به قبل خیلی بهترهمهمه که کمک درسی نو بگیرم؟؟؟
مال پارسال باشه خوبه؟ بده؟
هیچ فرقی ندارن که هیچ ، کیفیت کاغذای ۴۰۱ به قبل خیلی بهترهمهمه که کمک درسی نو بگیرم؟؟؟
مال پارسال باشه خوبه؟ بده؟
من خودم باشم همون با آیکیو شروع میکنمبچه ها منبع برای ریاضی چی پیشنهاد میدین؟
من سال پیش منبع اول برا یاد گرفتن مهرو ماه داشتم خیلی سطحش پایین بود .منبع دوم ای کیو میزدم بهتر بود سطحش
امسال میتونم منبع اول رو با ای کیو شروع کنم ؟ منبع دوم هم خیلی سبز تکمیلی یا نردبام؟
همه معلما همیشه میگن اخرین نسخه بهترین نسخس ولی فرقشون در حدی نیست که بخوای 2 برابر گاها پول بدیهمین یکم نگرانم میکنه ، یسری معلمای ماز میگن صبر کنید جدیدا بیایید ، از طرفی دلم نمیخواد یه حجمی سر هزینه الکی بدم و خانوادم رو بیشتر تو دردسر بندازم ، باز تا اخر ماه باید تصمیم نهایی رو گرفت.
واقعا؟هیچ فرقی ندارن که هیچ ، کیفیت کاغذای ۴۰۱ به قبل خیلی بهتره
من خودمم کتابامو نیازی ندارم دیگه داداشم میره انسانی بدردش نمیخورهواقعا؟
اینطوری باشه باید یه سر برم میاندواب
کنکورتو تموم کن حرف میزنیممن خودمم کتابامو نیازی ندارم دیگه داداشم میره انسانی بدردش نمیخوره
شیمی حالا بدرد تو میخوره فقط دوست داشتی بعد کنکورم برات بفرستم عکساشو ببین خواستی وردار
حلهکنکورتو تموم کن حرف میزنیم
من برگردم آیکیو میزنمبچه ها منبع برای ریاضی چی پیشنهاد میدین؟
من سال پیش منبع اول برا یاد گرفتن مهرو ماه داشتم خیلی سطحش پایین بود .منبع دوم ای کیو میزدم بهتر بود سطحش
امسال میتونم منبع اول رو با ای کیو شروع کنم ؟ منبع دوم هم خیلی سبز تکمیلی یا نردبام؟
من پارسال هم خیلی سبز داشتم هم مهروماهبرای زمینشناسی، خیلی سبز کافیه؟ اگه نه، چه منبع دیگهای پیشنهاد میدید؟
فکر میکنم تعداد تست کمتری داره نسبت به خیلی سبز و جمع و جورتره. من باهاش راحتتر بودم.ریاضی مهر و ماه دیگه خیلی سادهست؟ با خیلی سبز چقدر میفَرقه؟
قبلش کتاب تست دیگهای زده بودی براش یا منبع اولته؟من برای ریاضی دهم نشر الگو گرفتم
بعد الان که دارم میزنم خیلی راحت بنظر میاد
همین خوبه؟اگه نه میشه یه منبع خوب معرفی کنین ؟
اولهقبلش کتاب تست دیگهای زده بودی براش یا منبع اولته؟
مهروماه و نشرالگو و خیلی سبز تقریبا در یک سطحن. به عنوان منبع اول خوبن اصولاً اما اگه میبینی بلدی و راحتن، میتونی بری سراغ نردبام که سطحش بالاتره. یکم اولش اذیتت میکنه ولی خب سوالای خوبی داره. میتونی پیدیافش رو ببینی، اگه حس کردی به دردت میخوره بخری.
الگو سخت تره در ضمن نردبام های تک پایه از نردبام جامع سخت ترنمهروماه و نشرالگو و خیلی سبز تقریبا در یک سطحن. به عنوان منبع اول خوبن اصولاً اما اگه میبینی بلدی و راحتن، میتونی بری سراغ نردبام که سطحش بالاتره. یکم اولش اذیتت میکنه ولی خب سوالای خوبی داره. میتونی پیدیافش رو ببینی، اگه حس کردی به دردت میخوره بخری.
از بعضیا شنیدم نردبام الکی سختهمهروماه و نشرالگو و خیلی سبز تقریبا در یک سطحن. به عنوان منبع اول خوبن اصولاً اما اگه میبینی بلدی و راحتن، میتونی بری سراغ نردبام که سطحش بالاتره. یکم اولش اذیتت میکنه ولی خب سوالای خوبی داره. میتونی پیدیافش رو ببینی، اگه حس کردی به دردت میخوره بخری.