- شروع کننده موضوع
- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
محل پرسش و پاسخ سوالات غیردرسی
پارسال بهمنی بودبهترین و دقیقترین سایت تخمین رتبه کنکور کودوم سایته؟
سایتشو نتونستم پیدا کنمپارسال بهمنی بود
ممنونبزن تخمین رتبه و تراز دکتر بهمنی مدیکال اسکولز
سلامسلام
معقول بنظر میرسه که یه موسسه نسبتاً معروف توی شهرمون مبلغ ۲۱/۴۰۰ برای یه سال مشاور میگیره و بعد از دو هفته هم به هیچ صورتی(حتی اگر ناراضی بودی) نمیتونید لغو کنید؟
آیا همه جا انقدر گرونه؟ من خیلی شک دارم. تا حالا همچین قیمتی برای مشاوره نشنیدم! برگام ریخته
و اینکه شما جایی مشاور خوب آنلاین سراغ دارید؟!
درسنامهاگر شما نتوانید با ویدیو دیدن چیزی یاد بگیرید و پول معلم نداشته باشید، برای مبحثی که نفهمیده و نیاز به تدریس دارید چه میکنید؟
من باشم از دوستام میپرسم، دوستای خوباگر شما نتوانید با ویدیو دیدن چیزی یاد بگیرید و پول معلم نداشته باشید، برای مبحثی که نفهمیده و نیاز به تدریس دارید چه میکنید؟
ببین قطعا جایی پیدا نمیکنی که همه نکات رو با هم بذارهبچه ها کانالی چیزی سراغ دارین ؟
که نکات تست زنی و یه سری نکات و... اینا رو بزاره
امسالم خیلی خوب تراز اردیبهشت تخمین زدپارسال بهمنی بود
من خودم ۱۷ دادم به یه مشاوری تازه خیلیم معروف نبود معروفه که بالای ۴۰ میل بود نتایجشونم فقط برای تجربی خوب بود خلاصه که همشون میگفتن همون اول باید پولو کامل واریز کنید و بعدشم اصلا نمیشه کنسل کرد من این مشاوری که گفتم ۱۷ گرفت و گرفتم بعد یه روز دیدم نمیتونم رفتم گفتم خدایی کنسل کن آخه من نمیتونم با مشاور بنده خدا آدم خوبی بود ۲ تومن برداشت بقیه رو پس داد یعنی میخوام بگم همه مشاورا پولو اول میگیرن قیمتاعم تو همین رنجهسلام
معقول بنظر میرسه که یه موسسه نسبتاً معروف توی شهرمون مبلغ ۲۱/۴۰۰ برای یه سال مشاور میگیره و بعد از دو هفته هم به هیچ صورتی(حتی اگر ناراضی بودی) نمیتونید لغو کنید؟
آیا همه جا انقدر گرونه؟ من خیلی شک دارم. تا حالا همچین قیمتی برای مشاوره نشنیدم! برگام ریخته
راستش من تو رنج ترازش نبودمامسالم خیلی خوب تراز اردیبهشت تخمین زد
ولی نمیدونم چرا سایتشونو تغییر دادن
الان فقط تجربی داره
شوخی می کنی؟ چه خبره اخه!!سلام
دکتر نکویی یه مشاور تقریبا معروفیهشوخی می کنی؟ چه خبره اخه!!
مشاور فقط نقش کمک کننده و انگیزه دهنده داره، اون که بجای شما کنکور نمیده که انقدر هزینه میگیره واقعا طبیعی نیست این قیمت /:
بابا خیلی نامردیه، من خودم سال دهم و یازدهمم مشاورم تک رقمی کشوری دو سال قبل تر بود ازم پولی نمی گرفت چون میدید خوب درس میخونم میخوام بگم واقعا خیلی پول و پول بازی شده، امسال من از بچه هام ۶۰۰ تومن ماهی میگرفتیم با بچه های تیممون/: خداشاهده وقتم میذاشتیما!دکتر نکویی یه مشاور تقریبا معروفیه
پکیج مشاوره اون 70 تومنه
مشاور خودم 60
موسسه مند که تقریبا کادر بدرد نخور حلی توش بودن 120!
و مشتریم دارنا
یعنی یسریا واقعا انقدر پول میدن
مشاور به نظرم الان منطقیش همون 1 1500 باید باشه دیگه خیلی دارن یسریا زیاد میگیرن