- نام مرکز سمپاد
- :)
- شهر
- ...
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پارسال هم رتبه من وسط بازه منطقی شدامسالم خیلی خوب تراز اردیبهشت تخمین زد
ولی نمیدونم چرا سایتشونو تغییر دادن
الان فقط تجربی داره
پارسال هم رتبه من وسط بازه منطقی شدامسالم خیلی خوب تراز اردیبهشت تخمین زد
ولی نمیدونم چرا سایتشونو تغییر دادن
الان فقط تجربی داره
جستجو و سرچ کردن زیاد برای معلم با قیمت مناسباگر شما نتوانید با ویدیو دیدن چیزی یاد بگیرید و پول معلم نداشته باشید، برای مبحثی که نفهمیده و نیاز به تدریس دارید چه میکنید؟
دمتون گرم حداقل فشار روی دانش آموز نمیذاشتیدبابا
بابا خیلی نامردیه، من خودم سال دهم و یازدهمم مشاورم تک رقمی کشوری دو سال قبل تر بود ازم پولی نمی گرفت چون میدید خوب درس میخونم میخوام بگم واقعا خیلی پول و پول بازی شده، امسال من از بچه هام ۶۰۰ تومن ماهی میگرفتیم با بچه های تیممون/: خداشاهده وقتم میذاشتیما!
قدرشو بدونفکر کنم فقط منم که برای سال اینده کلا 9 تومن دادم و راضی ام انقدر از طرف:
پارسال هم خیلی خوب بود
تو میاندوآب من یکیو میشناسم ۴۵ میلیون میخواد برا یه سالبابا
بابا خیلی نامردیه، من خودم سال دهم و یازدهمم مشاورم تک رقمی کشوری دو سال قبل تر بود ازم پولی نمی گرفت چون میدید خوب درس میخونم میخوام بگم واقعا خیلی پول و پول بازی شده، امسال من از بچه هام ۶۰۰ تومن ماهی میگرفتیم با بچه های تیممون/: خداشاهده وقتم میذاشتیما!
یا خدا!دکتر نکویی یه مشاور تقریبا معروفیه
پکیج مشاوره اون 70 تومنه
مشاور خودم 60
موسسه مند که تقریبا کادر بدرد نخور حلی توش بودن 120!
و مشتریم دارنا
یعنی یسریا واقعا انقدر پول میدن
مشاور به نظرم الان منطقیش همون 1 1500 باید باشه دیگه خیلی دارن یسریا زیاد میگیرن
بازم اون دبیر فیزیکه اینجا که هرچی دانشجو اخراجیه میاد مشاور میشهتو میاندوآب من یکیو میشناسم ۴۵ میلیون میخواد برا یه سال
تماما نقد
بعد جالبه یارو دبیر فیزیکه
اصلا از مشاوره سر در نمیاره
یه آموزشگاه باز کرده و پول پارو میکنه
من امسال قبولی هاشو میدیدم بهترین دانش آموزش دامپزشکی بابل قبول شده بود
احتمالا @Strawberry بشناستش
چه آدم بی وجدانی.. خدایی نمی دونم چی بگم خیلی نامردیه در حق کنکوری و خانواده ش که already این همه فشار روشونه.تو میاندوآب من یکیو میشناسم ۴۵ میلیون میخواد برا یه سال
تماما نقد
بعد جالبه یارو دبیر فیزیکه
اصلا از مشاوره سر در نمیاره
یه آموزشگاه باز کرده و پول پارو میکنه
من امسال قبولی هاشو میدیدم بهترین دانش آموزش دامپزشکی بابل قبول شده بود
احتمالا @Strawberry بشناستش
دیگه اونایی که میرن پیش این آدما حقشونه بدون اینکه تحقیق کنن رفتن ، با تبلیغات و اینا رفتن اونجاچه آدم بی وجدانی.. خدایی نمی دونم چی بگم خیلی نامردیه در حق کنکوری و خانواده ش که already این همه فشار روشونه.
چجوری میخونیبا نوسانی خوندن چه کنم؟
خیلی طبیعیه منم تا همون آخرا قبل از اینکه برسم به فقط آزمون زدن و سبک شدن کار، اینو داشتم که هر دو هفته دو سه روز خیلی کم یا صفر میخوندم. سعی کن کمش کنی اما بدون که اشکالی نداره که نره رو اعصابتبا نوسانی خوندن چه کنم؟
زمان دار بزن ، شاید از خودت صرفا راه حل درست رو قبول میکنی و به جواب نمیرسی ، شاید ترتیب درسات تو دفترچه اوگی نیست؟درود من یه مشکل دارم و ممنون میشم که کمکم کنید
مشکل من با ریاضیه اینجوریه که تا پارسال بالاترین درصدم میشد 40 درصد و هر چه میخوندم بیشتر نمی رفت منم امسال منبعمو عوض کردم گفتم لابد اون سطحی بوده و آسون ( سه سطحی و آبی قلمچی رو داشتم) برای امسال این چند هفته نشستم آی کیو نردبام زدم و واقعا تو تست مشکلی نداشتم و شاید از 20 تا تست 2 3 تاشون نمی فهمیدم و قشنگم همشونو تحلیل می کردم اما وقتی میرسه به آزمون گند می زنم برای درسای دیگه اینجوری نیست پس فکر نکنم از استرس و اینا باشه
اینجوریه که خونه درصد می گیرم میشه 60 70 درصد اما آزمون چیزی حدود 10 20 درصد در میاد
چند تا آزمون مختلف هم شرکت کردم گفتم شاید از قلمچیه که این جوریه اما گزینه دو ماز قلمچی همشون تو ریاضی میمونم
انتخاب مشاور مقوله خیلی مهمیهبازم اون دبیر فیزیکه اینجا که هرچی دانشجو اخراجیه میاد مشاور میشه
مردمم صف میکشن براش
همه زحمت کشنانتخاب مشاور مقوله خیلی مهمیه
من یه سری از همکلاسیهام که واقعا لای جزوه و کتاب باز نمیکنند میبینم مشاور شدن! یا یکی از بچهها که همش دنبال دانشگاه و استادی هست که راحت نمره بده و تمام واحداش رو یجای متفاوت مهمانه، دیشب پیج مشاورش رو پیدا کردم! |: از موفقیت و تلاشگری خودش صحبت میکرد
با نظرم اول از همه مهمه خودت بتونی روی خودت اثر بذاریه
سلامدرود من یه مشکل دارم و ممنون میشم که کمکم کنید
مشکل من با ریاضیه اینجوریه که تا پارسال بالاترین درصدم میشد 40 درصد و هر چه میخوندم بیشتر نمی رفت منم امسال منبعمو عوض کردم گفتم لابد اون سطحی بوده و آسون ( سه سطحی و آبی قلمچی رو داشتم) برای امسال این چند هفته نشستم آی کیو نردبام زدم و واقعا تو تست مشکلی نداشتم و شاید از 20 تا تست 2 3 تاشون نمی فهمیدم و قشنگم همشونو تحلیل می کردم اما وقتی میرسه به آزمون گند می زنم برای درسای دیگه اینجوری نیست پس فکر نکنم از استرس و اینا باشه
اینجوریه که خونه درصد می گیرم میشه 60 70 درصد اما آزمون چیزی حدود 10 20 درصد در میاد
چند تا آزمون مختلف هم شرکت کردم گفتم شاید از قلمچیه که این جوریه اما گزینه دو ماز قلمچی همشون تو ریاضی میمونم
معمولا اوایل هفته ساعت مطالعه ام بالاس ولی هر چقدر به آخر هفته نزدیک میشیم و میبینم مثلا یه حجمی و نرسیدم بخونم کمتر می خونم و یا اصلا نمی خونم