برنامه روزانت تنوع داره یا نه؟
ممنونخیلی طبیعیه منم تا همون آخرا قبل از اینکه برسم به فقط آزمون زدن و سبک شدن کار، اینو داشتم که هر دو هفته دو سه روز خیلی کم یا صفر میخوندم. سعی کن کمش کنی اما بدون که اشکالی نداره که نره رو اعصابت
سعی کن با نظم پیش بری نه انگیزه. یعنی چه حوصله داری چه نداری خودتو مجبور کن از روی عادت درستو بخونی چون انگیزه میره و میاد. فقط به عنوان یه محرک به انگیزه نگاه کن که وقتی میاد سرعتتو بیشتر میکنه ولی وقتی نیست متوقف نمیشی
آرهبرنامه روزانت تنوع داره یا نه؟
یه مورد دیگه هم که باید بررسی کنی اینه که ببین آیا همون آزمون رو بعد از پایان وقت چند سوالش رو میتونی حل کنی بدون درنظر گرفتن زمان. اگه اکثر سوالای اون آزمونی که ۲۰ درصد زدی رو بعدش میتونی حل کنی چالش تو مدیریت آزمون و زمانه.درود من یه مشکل دارم و ممنون میشم که کمکم کنید
مشکل من با ریاضیه اینجوریه که تا پارسال بالاترین درصدم میشد 40 درصد و هر چه میخوندم بیشتر نمی رفت منم امسال منبعمو عوض کردم گفتم لابد اون سطحی بوده و آسون ( سه سطحی و آبی قلمچی رو داشتم) برای امسال این چند هفته نشستم آی کیو نردبام زدم و واقعا تو تست مشکلی نداشتم و شاید از 20 تا تست 2 3 تاشون نمی فهمیدم و قشنگم همشونو تحلیل می کردم اما وقتی میرسه به آزمون گند می زنم برای درسای دیگه اینجوری نیست پس فکر نکنم از استرس و اینا باشه
اینجوریه که خونه درصد می گیرم میشه 60 70 درصد اما آزمون چیزی حدود 10 20 درصد در میاد
چند تا آزمون مختلف هم شرکت کردم گفتم شاید از قلمچیه که این جوریه اما گزینه دو ماز قلمچی همشون تو ریاضی میمونم
خب ببین اگر اینطوری هستی
میدونی چیه؟ من فصل ۴ حفظیاتش رو لنگ بودم. سر همین هم نیم نمره کامل توی سوال پاسخ بلند از دست دادم. ولی بقیه ورقه رو من سه بار چک کردم. تنها احتمالی که میتونم بدم اینه که سوال فشار رو اینور اونور شده باشه ولی بازم اون فوقش میشد نیم نمره...به طرز عجیبی بعد از پست بالایی استرس گرفتم !
برای اعتراض زدن فیزیک دودلم
اولاش کلا گفتم بیخیال نیم نمره
ولی الان میگم نکنه با اعتراض بتونم نیم نمره رو بگیرم
بعد مطمئن هم نیستم آخه
چون ۵ تا سوال اخرو توی ربع ساعت نوشتم میترسم شاید یه چیز ریزی جا گذاشتم که برای همون کم کردن
ولی ازونورم فکر نکنم چیز خاصی باشه
اصلا ایشششش
اره اصلا به درد نمیخوره، از شاگرد هاش هر کی قبول شده( مبین جنگی مثلا) خودش زرنگ،درس خون و با دیسپیلن بوده و حالا چون اقا از شاگرد های ایشون بوده بعدی قبولیاش،معروف تر هم شده ولی مفت نمی ارزه.تو میاندوآب من یکیو میشناسم ۴۵ میلیون میخواد برا یه سال
تماما نقد
بعد جالبه یارو دبیر فیزیکه
اصلا از مشاوره سر در نمیاره
یه آموزشگاه باز کرده و پول پارو میکنه
من امسال قبولی هاشو میدیدم بهترین دانش آموزش دامپزشکی بابل قبول شده بود
احتمالا @Strawberry بشناستش
چرا اومدهنتایج اعتراضات یازدهم هنوز نیومده؟
صبح بخیرچرا اومده
سلام عزیزم قدم اول تصمیم گیریه که از اونجایی که خودت متوجه هستی داره وقتت رو میگیره باید به این فکر کنی انگار کنکور یه دویِ ماراتنه و گوشی داشتن مثل پوشیدن کفش پاشنه بلنده و باعث میشه از رقیبات آرومتر بدویی، بعد از اینکه به تصمیم رسیدی حالا ممکنه یکم push نیاز داشته باشی که میتونی اپ های کنترل زمان دانلود کنی مثل your hour یا quality time یا اپ های دیگه... بعد اینکه اگه نیاز ضروری نداری کلا بذارش کنار و مثلا کانال های ضروری اگه هست روی تلفن اولیا بریز... و اگه بهونه ات تماس تلفنیه میتونی از این گوشی دکمه ای ها بگیری جوابه... موفق باشییسلام
لطفا راهنمایی کنید
چجوری تایم گوشی رو کم کنم؟ خیلی روی تمرکزم تاثیر داره و کنار گذاشتنش برام سخته
سلامسلام
لطفا راهنمایی کنید
گوشی خودش خود به خود تمرکزو کاری ندارهسلام
لطفا راهنمایی کنید